|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2006
Profesja: Knight
|
![]() Witam,
Moze byl taki temat, moze nie. Na poziomie -4 w kopalni na samym dole cypelka jest rope place ; o Mianowicie : Skrecajac w lewo na -4 natykamy sie na rope place i po ropnieciu sie w gore znajduje sie wiele korytarzy w ktorych sa nietoperze, szczury. Czy jest cos wiecej tam? :> Pzdr. ;0
13:19 Hellraiser from Astera [72]: Ahsuahsu, stara mi sie kazala wyszczac do pojemnika na badanie 13:19 Hellraiser from Astera [72]: Dobra wyszczalem sie 13:19 Hellraiser from Astera [72]: Potem patrze, a tam taka sperma plywa - http://www.youtube.com/watch?v=QrpiiNT_6a8 - Ostatnio edytowany przez Guivain - 15-02-2007 o 18:19. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2005
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Gildia: Power Love
Świat: Thoria
Poziom: 68
Skille: 84/83
Poziom mag.: 6
|
![]() Nie mam pojecia co tam jest, ja sie tam krecilem jakis czas i tylko raty znalazlem, ale wiem jedno, to miejsce bylo tam daawno juz, nie dodali go w tym upie
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2006
Profesja: Knight
|
![]() Jakiego typu te orki, a moze jest tam gdzies silme do skillowania? ;l
13:19 Hellraiser from Astera [72]: Ahsuahsu, stara mi sie kazala wyszczac do pojemnika na badanie 13:19 Hellraiser from Astera [72]: Dobra wyszczalem sie 13:19 Hellraiser from Astera [72]: Potem patrze, a tam taka sperma plywa - http://www.youtube.com/watch?v=QrpiiNT_6a8 - |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 04 2006
Lokacja: Trumna
Stan: Niegrający
Imię: Nijak
Świat: Ni
Poziom: 1
Skille: 99/99
Poziom mag.: 1
![]() |
![]() Orci zwykłe, spearmany, nie jestem pewien ale chyba jeszcze warrior. Żadnych slimów nie ma.
@down Ok nie ma sprawy ![]() Ostatnio edytowany przez Withord - 15-02-2007 o 23:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Guest
|
![]() Czasami respawnuje sie tam Grorlam.
Idac tymi korytarzami, mozna przejsc tunelem z Mount Sternum Thais do wlasnie kopalni Kazordoon. Niestety, tunel dziala tylko w jedno strone - z MS do Kazordoon. @2up Orki Spearmeny, kilka Orcow i Warriorow w jednym pomieszczeniu. Slima tam nie znajdziesz. Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Rootkit - 15-02-2007 o 20:38. |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 02 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Astera
Poziom: *
Skille: */*
Poziom mag.: *
|
![]() Ja wszedłem tam pierwszy raz to chyba z 20 minut wyjscia szukałem ...ale chyba nic konkretnego tam nie ma?
![]() |
![]() |
![]() |