Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=14)
-   -   Moderator działu "twórczość". (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=118948)

ripper 25-02-2007 21:32

Moderator działu "twórczość".

Zastanawiałem się ostatnio, czy nie warto by było powołać nowego moderatora działu "twórczość", ponieważ obecnie Tana chyba jest na emeryturze (tzn. niezbyt widzę jej działalność), a znajduje się tam masa tematów, w których prowadzone są flamewary, uskutecznia się offtopy i bezsensowne bluzganie. Do tego powstaje tam masa tworów, które najlepiej byłoby wypieprzyć do kosza jak najszybciej. Niniejszym proszę o rozpatrzenie tej prośby i wypowiedzi innych osób, co o tym sądzą.

Ghand 25-02-2007 21:40

Tak!! Tak!! Doskonały pomysł!
Ripper na moderatora xD

Korektor 25-02-2007 21:51

Tana śpi.
Odnśnie moderowania twórczości to faktycznie przydałby się nowy modek. Jeśli już miałbym o kimś konkretnym mówić, to poparłbym Ripper'a albo Slay'a. Chociaż myślę, że Ripper ma do tego lepszą osobowość. Poza tym ewidentnie "króluje" tam, i chyba głównie we właśnie twórczości siedzi.

I tak na szybkie wybory nie ma co liczyć, Drom ma masę spraw na głowie. Z tego co mówi ofkorz.

ripper 25-02-2007 21:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Korektor
Jeśli już miałbym o kimś konkretnym mówić, to poparłbym Ripper'a albo Slay'a. Chociaż myślę, że Ripper ma do tego lepszą osobowość. Poza tym ewidentnie "króluje" tam, i chyba głównie we właśnie twórczości siedzi.

Mhm. Dzięki za ew. poparcie, ale może małe sprostowanie:
NIE założyłem tego tematu dlatego, że marzę o stanowisku moderatora. Poza tym, są osoby, które lepiej się do tego nadają. A już tak zupełnie btw - można po prostu jakiemuś obecnemu moderatorowi dorzucić "tworczość". Ostatecznie aż tak wiele pracy tam chyba nie ma, żeby to była straszna męka.

MayGyver 26-02-2007 12:08

myslelismy zeby oxemu dac moderowanie dzialem tworczosc ale cos ostatnio czasu nie ma, pomyslimy jeszcze nad tym

Lasooch 26-02-2007 12:24

Pomysł popieram. I jeśli miałyby być jakieś powszechne wybory... masz mój głos, Ripper. Pomimo, że się o to nie ubiegasz. Imho najlepiej - tak jak napisał Korektor - nadajesz się Ty i Slay, ale zdaje mi się, że jakby Slay dorwał się do opcji kasowania tematów, zostało by ich w Twórczości kilkanaście... ; )

eerion 26-02-2007 12:53

Niewiem czemu, ale IMHO Ripperowi nie będzie sie chciało zbytnio przeczesywać teog działu.
Choć może się mylę.
Ale Slayowi to już prawie na pewno ;)
Tak czy siak jestem za

Oxygane 26-02-2007 17:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MayGyver (Post 1289963)
myslelismy zeby oxemu dac moderowanie dzialem tworczosc ale cos ostatnio czasu nie ma, pomyslimy jeszcze nad tym

W sumie jakas tam propozycja byla, ale musze jeszcze przemyslec sprawe.

Korektor 26-02-2007 19:04

@up,
Oxyś, a co tu masz do myślenia?... Siadaj na stołku zanim się rozmyślą :-P

Dr.Unknown 26-02-2007 19:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez eerion (Post 1289991)
Niewiem czemu, ale IMHO Ripperowi nie będzie sie chciało zbytnio przeczesywać teog działu.
Choć może się mylę.
Ale Slayowi to już prawie na pewno ;)
Tak czy siak jestem za

Rootfl, wejdź na kanał i zobacz go w akcji. Tacy ludzie nie powinni moderować =dd.

Glamri 26-02-2007 19:35

Rzeczywiście. Mod by się przydał, ale to już w gestii adminów aby one się odbyły bądź by oni sami wybrali osobę, która miałaby się tym zająć.

Orube 27-02-2007 15:17

Oczywiście zgadzam się z tym, że powinien być moderator tego działu :) . Na forum siedzę codziennie, i oglądam ten dział często. Tak jak mówili poprzednicy, jest tam już dość duży bałagan i trzeba to naprawić.

Hehe, jeśli chcecie możecie mnie wziąść xD. Ja bardzo chętnie:D xD!

slawekmag 27-02-2007 17:38

Weźcie kogoś z supportu.
A w sumie nie obchodzi mnie to, rzadko tam zaglądam. Byle by nie Oxyś. On jest ostatnio agresywny.

eerion 27-02-2007 18:10

Oxyś? Agresywny?
Nah :P
Co do zachowania Rippera na IRCu - and what?

Dr.Unknown 27-02-2007 18:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez eerion (Post 1292113)
Oxyś? Agresywny?
Nah :P
Co do zachowania Rippera na IRCu - and what?

Mówiłem o Slay'u.

Dr. Omader 27-02-2007 18:38

Zlozylismy propozycje Oxemu, jednak jeszcze sie zastanawia. Przyjecie posady modka oznacza dla niego wykluczenie z Elyty. Wiec ma nie lada problem teraz... Ma 48 godzin na namyslenie sie...

Bambuko 27-02-2007 18:53

Bendem na stempny?

Dr.Unknown 27-02-2007 19:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bambuko (Post 1292218)
Bendem na stempny?

A ty nie jesteś z opozycji?

Parys 27-02-2007 21:22

Przyjęcie posady przez Oxego to dla niego koniec jaj z modków i innych uzytkowników.
Czasami może i ma odpały, ale fajnie byłoby widzieć swojego kumpla w teamie. (-:

Gallar 27-02-2007 21:25

ripper bylby lepszy. Chocby dlatego ze Oxy mod smierdzi kolesiostwem. I albo ja nie dowidzę, albo go nawet w tworczosci nie specjalnie widzialem ; .

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:47.