|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Zastanawiałem się ostatnio, czy nie warto by było powołać nowego moderatora działu "twórczość", ponieważ obecnie Tana chyba jest na emeryturze (tzn. niezbyt widzę jej działalność), a znajduje się tam masa tematów, w których prowadzone są flamewary, uskutecznia się offtopy i bezsensowne bluzganie. Do tego powstaje tam masa tworów, które najlepiej byłoby wypieprzyć do kosza jak najszybciej. Niniejszym proszę o rozpatrzenie tej prośby i wypowiedzi innych osób, co o tym sądzą.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 09 2006
Lokacja: Gdynia
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Glev Hammerfall
Profesja: Druid
Gildia: Mystical Creatures
Świat: Celesta
Poziom: 20
Skille: ._.
Poziom mag.: 14
|
![]() Tak!! Tak!! Doskonały pomysł!
Ripper na moderatora xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
|
![]() Tana śpi.
Odnśnie moderowania twórczości to faktycznie przydałby się nowy modek. Jeśli już miałbym o kimś konkretnym mówić, to poparłbym Ripper'a albo Slay'a. Chociaż myślę, że Ripper ma do tego lepszą osobowość. Poza tym ewidentnie "króluje" tam, i chyba głównie we właśnie twórczości siedzi. I tak na szybkie wybory nie ma co liczyć, Drom ma masę spraw na głowie. Z tego co mówi ofkorz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
NIE założyłem tego tematu dlatego, że marzę o stanowisku moderatora. Poza tym, są osoby, które lepiej się do tego nadają. A już tak zupełnie btw - można po prostu jakiemuś obecnemu moderatorowi dorzucić "tworczość". Ostatecznie aż tak wiele pracy tam chyba nie ma, żeby to była straszna męka. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
eX Moderator
Data dołączenia: 19 10 2003
Lokacja: z zarzecza
|
![]() myslelismy zeby oxemu dac moderowanie dzialem tworczosc ale cos ostatnio czasu nie ma, pomyslimy jeszcze nad tym
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Pomysł popieram. I jeśli miałyby być jakieś powszechne wybory... masz mój głos, Ripper. Pomimo, że się o to nie ubiegasz. Imho najlepiej - tak jak napisał Korektor - nadajesz się Ty i Slay, ale zdaje mi się, że jakby Slay dorwał się do opcji kasowania tematów, zostało by ich w Twórczości kilkanaście... ; )
![]() |
![]() |
#7 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Niewiem czemu, ale IMHO Ripperowi nie będzie sie chciało zbytnio przeczesywać teog działu.
Choć może się mylę. Ale Slayowi to już prawie na pewno ![]() Tak czy siak jestem za
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2003
Stan: Niegrający
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Krzyżak
|
![]() Rzeczywiście. Mod by się przydał, ale to już w gestii adminów aby one się odbyły bądź by oni sami wybrali osobę, która miałaby się tym zająć.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 02 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ozza
Profesja: Druid
Świat: Astera
Poziom: 21+
|
![]() Oczywiście zgadzam się z tym, że powinien być moderator tego działu
![]() Hehe, jeśli chcecie możecie mnie wziąść xD. Ja bardzo chętnie ![]() Ostatnio edytowany przez Orube - 27-02-2007 o 15:18. Powód: Mała pomyłka |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() Weźcie kogoś z supportu.
A w sumie nie obchodzi mnie to, rzadko tam zaglądam. Byle by nie Oxyś. On jest ostatnio agresywny.
![]() |
#14 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Oxyś? Agresywny?
Nah ![]() Co do zachowania Rippera na IRCu - and what?
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Zlozylismy propozycje Oxemu, jednak jeszcze sie zastanawia. Przyjecie posady modka oznacza dla niego wykluczenie z Elyty. Wiec ma nie lada problem teraz... Ma 48 godzin na namyslenie sie...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() Bendem na stempny?
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Mytho(L)ogy Hero
|
![]() Przyjęcie posady przez Oxego to dla niego koniec jaj z modków i innych uzytkowników.
Czasami może i ma odpały, ale fajnie byłoby widzieć swojego kumpla w teamie. (-:
![]() |
![]() |
#20 |
Zbanowany
|
![]() ripper bylby lepszy. Chocby dlatego ze Oxy mod smierdzi kolesiostwem. I albo ja nie dowidzę, albo go nawet w tworczosci nie specjalnie widzialem ; .
|
![]() |
![]() |