![]() |
Loot z dargów (i innych)
Zażyłem od pewnego czasu że różne respawny np rotów zostawiaj± różnyu loot, np w temple w thais roty żadko zostawiaj± mace albo katane, a bardzo często w kazo lub goblin hills, więc mam takie pytanko: gdzie jest respawn draga możliwie najlepszym lootem (najczęstszym) chodzi mi o miejsce bezpieczne ( NIE POH) i dla facc
|
podam co¶ analogicznego:
na północ od thais znajduj± się 2 respawny: valkyrii i wil warriorów. i valkyrie z tego respawnu do ataku na dystans używaj± spearów. natomiast valkyrie z respa na wschód od carlin używaj± już throwing knives. więc mam wrażenie, że istnieć mog± również różnice w loocie tych samych potworów w różnych respach, choć nie zwróciłem na to uwagi. |
Nie valkirie rzucaja nozami ylko amazonki ktore prawie zawsze wystepuja wraz z valami...
|
Jeż4eli chodzi o loot z dragów to najlepszy zanotowałem koło kazo w jaskini. Jest tam bardzo powolny resp lecz z kilku zabitych tam dragów wypadła dragonka, d-hammer, 2 serpenty, life crystal oraz p-legsy. Ale z powodu wolnego respa nie poluje tam
|
dragi ;]
okolice nowego miasta.
w godzine 5 serpenow wychaczylismy i kilka drag hamow ;] sorki dopiero zauwazylem ze to dla facc ma byc. dragi pod thais niezly loocik daja ;] |
Oszołomy siej± ploty Wszystko jest losowe. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:33. |