|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2004
![]() |
![]() Zażyłem od pewnego czasu że różne respawny np rotów zostawiają różnyu loot, np w temple w thais roty żadko zostawiają mace albo katane, a bardzo często w kazo lub goblin hills, więc mam takie pytanko: gdzie jest respawn draga możliwie najlepszym lootem (najczęstszym) chodzi mi o miejsce bezpieczne ( NIE POH) i dla facc
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
|
![]() podam coś analogicznego:
na północ od thais znajdują się 2 respawny: valkyrii i wil warriorów. i valkyrie z tego respawnu do ataku na dystans używają spearów. natomiast valkyrie z respa na wschód od carlin używają już throwing knives. więc mam wrażenie, że istnieć mogą również różnice w loocie tych samych potworów w różnych respach, choć nie zwróciłem na to uwagi. |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2004
Lokacja: Zgorzelec
Stan: Na emeryturze
Imię: Wez Nie Kozacz
Profesja: Knight
Świat: solera
Poziom: 8
Skille: zmienne
|
![]() Nie valkirie rzucaja nozami ylko amazonki ktore prawie zawsze wystepuja wraz z valami...
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 05 2004
Lokacja: Racibórz
![]() |
![]() Jeż4eli chodzi o loot z dragów to najlepszy zanotowałem koło kazo w jaskini. Jest tam bardzo powolny resp lecz z kilku zabitych tam dragów wypadła dragonka, d-hammer, 2 serpenty, life crystal oraz p-legsy. Ale z powodu wolnego respa nie poluje tam
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2003
Lokacja: London
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bart Reed
Profesja: Elite Knight
Świat: Olympa
Poziom: 100
![]() |
![]() okolice nowego miasta.
w godzine 5 serpenow wychaczylismy i kilka drag hamow ;] sorki dopiero zauwazylem ze to dla facc ma byc. dragi pod thais niezly loocik daja ;] Ostatnio edytowany przez Haker - 27-09-2004 o 16:50. Powód: pomylka;/ |
![]() |
![]() |
#6 |
Nieobecny.
|
![]() Oszołomy sieją ploty Wszystko jest losowe. |
![]() |