Szymi_2004 |
27-06-2007 22:49 |
Pewna prośba do PACC'owiczów
Wiatjcie!
Ostatnio zainteresowałem się zakładaniem domków, ale nie che wydawać (narazie) kasy na PACC'a więc mam do Was PACC'owiczów prośbę. Gdyby któryś z Was zgodził się na moja propozycję byłbym bardzo wdzięczny. Propozycja jest taka: Osoba z PACC'em kupuje za pieniądze dane jej przezemnie wybrany (również przezemnie) domek. Po wylicytowaniu domku osoba z PACC'em ustawia mnie do zamykania dżwi, zamykania, ustawiania przedmiotów, spania itp. ja co miesiąc płacę np. o 100 gp większy czynsz (całą kasę z czynszu + dopłata za tę usługę daje osobie z PACC'em). Jeszcze nie wiem jaki będzie domek ale jestem na 100% pewien, że będę go dzielił z jeszcze 4 osobami (nie chodzi tu o ilość łużek, lecz przestrzeń i np. uciekanie przed psychopatami z białą czachą ;) ). Wiem, że to głupio brzmi ale dla mnie to jest bardzo dobre wyjście (i nie tylko dal mnie, dla reszty "lokatorów" też). Po uzgodnieniu co i jak powiadamiam resztę kolegów o czynszu itp. Pozdro
P.S: Przypominam, że musi byc to osoba posiadająca postać na świecie Jamera (ja i moi kumple na nim gramy).
|