|
Notki |
Handel Sprzedajesz? Kupujesz? Czy szukasz ekipy na hunt/quest? Swoje oferty umieszczaj tutaj. |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 06 2007
Lokacja: Gdańsk
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kagi Dywan
Profesja: Sorcerer
Świat: Jamera
Poziom: 21
Poziom mag.: 18
|
![]() Wiatjcie!
Ostatnio zainteresowałem się zakładaniem domków, ale nie che wydawać (narazie) kasy na PACC'a więc mam do Was PACC'owiczów prośbę. Gdyby któryś z Was zgodził się na moja propozycję byłbym bardzo wdzięczny. Propozycja jest taka: Osoba z PACC'em kupuje za pieniądze dane jej przezemnie wybrany (również przezemnie) domek. Po wylicytowaniu domku osoba z PACC'em ustawia mnie do zamykania dżwi, zamykania, ustawiania przedmiotów, spania itp. ja co miesiąc płacę np. o 100 gp większy czynsz (całą kasę z czynszu + dopłata za tę usługę daje osobie z PACC'em). Jeszcze nie wiem jaki będzie domek ale jestem na 100% pewien, że będę go dzielił z jeszcze 4 osobami (nie chodzi tu o ilość łużek, lecz przestrzeń i np. uciekanie przed psychopatami z białą czachą ![]() P.S: Przypominam, że musi byc to osoba posiadająca postać na świecie Jamera (ja i moi kumple na nim gramy). |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2004
Lokacja: zabierzow bochenski
Stan: Na Emeryturze
Imię: Neust
Profesja: Elite Knight
Gildia: Chair Kids
Świat: Unitera
Poziom: 154
Skille: 97/85
Poziom mag.: 9
|
![]() Po 1 nikt za 100 gp czegoś takiego nie zrobi bo można mieć tylko 1 domek i wątpie by ktoś wolał mieć 100gp z wynajmu od własnego domku.
Po 2 osoba bez pacc nie może spać Po 3 ten kto byłby właścicielem domku mógł by cię okraść
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 06 2007
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() a najlepiej wbil z 30 lvl i kup PACC'a i kup sobie domek z PACC'iem domek bardziej ci sie przyda niz bez PACC'a
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() ile masz lat 10 ?
jak troche więcej niż 10 tzn 15 idź do jakiejś pracy na wakacje np. ja ide w nocy na rolpek łapać kury i za jedną noc 50 zł.. |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() |