![]() |
Loot Z Nowych Potworków
Tak więc dziś rano wybrałem się na Barbariany , hunciłem na nich z kolegom około 1h ( ja 47ms , on 46ms).
Oto link do loota : http://foteka.pl/d4e7ecf7cc50fb01e362225a409042b7 A to jeszcze wczorajszy hunt , loot trochu gorszy ( ale za to crystal sword ) Link:http://foteka.pl/65063658f9b9dd7043832f89cecebb72 Barbarian Bloodwalker : daje Beastslayer axe Barbarian Headsplitter : daje Krimhorn helmet Barbarian Headsplitter lub Skullhunter : dał mi fur boots ( nie pamietam z zamieszania :P) Barb. Skullhunter : daje life ring Barb. Brutetamer : hunting spear Barb. Bloodwalker : red piece of cloth Barb. Headsplitter : brown piece of cloth Zamieszczajcie tu posty w których napiszecie jakie itemy daja nowe potwory lub jakie itemy daja stare potwory:)))) |
Ej mam pytanie. Jak sie dostać na te barbariany ? I jeśli wiesz to odrazu na chakoya island. Byłbym wdzięczny.
Yours Bykunn |
na barbariany musisz miec zrobiony quest u svena ( 3 misje : picie, budzenie misia ,i pchanie mamuta) jak je zrobisz na dole miasta u pijaka ktory ma łódke piszesz hi->passage->raider camps , czasem Cie przeniesie gdzie indziej bo to pijacy ;P , ale dalej musisz juz ta wyspe sam zwiedzać ( lub skorzystac z map na tibia.com) bo trudno trafic tak odrazu :)
|
@up
No to wiem jak dojsc. Ale czy po drodze napotkam jakies leprze potworki czy cus? I czy tam gdzie sie respia te barbariany sa ice witche czy jakos tak? |
Cytuj:
Ice withce są w Wieży w głownej wiosce barbarzynców na każdym poziomie bronią ich od 3 do 5 barb.bloodwalkerów |
A w przypadku innych wysp? Chakoya itp.?
Nie wiem jakim cudem zdazyła mi sie taka sytuacja. Poexpiłem na barbarian no i wracam pisze mu: hi passage Svargrondd yes a tu dup zamiast do Svargron ten mnie przewiózł na jakąś inną wyspę, na której kawałek dalej były dragi... (ale na poziomie chyba 3up). @DOWN No własnie chyba dlatego :p |
Bo ten gosc jest pijakiem dlatego :p
|
@up
oni sbie wszyscy popijaja aby im zimno nie bylo , niekiedy to zwascilem w h** kasy na żulach :P , @kilka up na chakoye nie wiem jak dojsc hmm neiwiem nie bylem jescze:> |
Pewnie passage inukaya
|
Własnie nie. Próbowałem. Zreszta one są na wyspie Grenlund czy jakoś tak. Co do innych wysp jak wpisywałem ich nazwy to gościu cos powalił i nic... Trzeba pewnie jakiejś questy wykonac.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:21. |