|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2005
Lokacja: Tarnów
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Thoria
|
![]() Tak więc dziś rano wybrałem się na Barbariany , hunciłem na nich z kolegom około 1h ( ja 47ms , on 46ms).
Oto link do loota : http://foteka.pl/d4e7ecf7cc50fb01e362225a409042b7 A to jeszcze wczorajszy hunt , loot trochu gorszy ( ale za to crystal sword ) Link:http://foteka.pl/65063658f9b9dd7043832f89cecebb72 Barbarian Bloodwalker : daje Beastslayer axe Barbarian Headsplitter : daje Krimhorn helmet Barbarian Headsplitter lub Skullhunter : dał mi fur boots ( nie pamietam z zamieszania ![]() Barb. Skullhunter : daje life ring Barb. Brutetamer : hunting spear Barb. Bloodwalker : red piece of cloth Barb. Headsplitter : brown piece of cloth Zamieszczajcie tu posty w których napiszecie jakie itemy daja nowe potwory lub jakie itemy daja stare potwory ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2006
Lokacja: Tomaszów Mazowiecki
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Ej mam pytanie. Jak sie dostać na te barbariany ? I jeśli wiesz to odrazu na chakoya island. Byłbym wdzięczny.
Yours Bykunn |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() na barbariany musisz miec zrobiony quest u svena ( 3 misje : picie, budzenie misia ,i pchanie mamuta) jak je zrobisz na dole miasta u pijaka ktory ma łódke piszesz hi->passage->raider camps , czasem Cie przeniesie gdzie indziej bo to pijacy ;P , ale dalej musisz juz ta wyspe sam zwiedzać ( lub skorzystac z map na tibia.com) bo trudno trafic tak odrazu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() @up
No to wiem jak dojsc. Ale czy po drodze napotkam jakies leprze potworki czy cus? I czy tam gdzie sie respia te barbariany sa ice witche czy jakos tak? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Ice withce są w Wieży w głownej wiosce barbarzynców na każdym poziomie bronią ich od 3 do 5 barb.bloodwalkerów Ostatnio edytowany przez Muzzores - 28-06-2007 o 14:08. Powód: zapomniałem dopisać |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2006
Lokacja: Katowice/Lędziny
Stan: Niegrający
Świat: czekam na nowy
![]() |
![]() A w przypadku innych wysp? Chakoya itp.?
Nie wiem jakim cudem zdazyła mi sie taka sytuacja. Poexpiłem na barbarian no i wracam pisze mu: hi passage Svargrondd yes a tu dup zamiast do Svargron ten mnie przewiózł na jakąś inną wyspę, na której kawałek dalej były dragi... (ale na poziomie chyba 3up). @DOWN No własnie chyba dlatego ![]() Ostatnio edytowany przez Goldscorpion - 28-06-2007 o 14:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() Bo ten gosc jest pijakiem dlatego
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
oni sbie wszyscy popijaja aby im zimno nie bylo , niekiedy to zwascilem w h** kasy na żulach ![]() @kilka up na chakoye nie wiem jak dojsc hmm neiwiem nie bylem jescze:> |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2006
Lokacja: Katowice/Lędziny
Stan: Niegrający
Świat: czekam na nowy
![]() |
![]() Własnie nie. Próbowałem. Zreszta one są na wyspie Grenlund czy jakoś tak. Co do innych wysp jak wpisywałem ich nazwy to gościu cos powalił i nic... Trzeba pewnie jakiejś questy wykonac.
|
![]() |
![]() |