Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Legendy furory (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=137469)

Velo 03-07-2007 14:08

Legendy furory

Witam.Z nudów postanowiłem stworzyć temat, w którym wybieramy największą legendy furory.

Slovik 03-07-2007 14:09

Jestem 1 xD

Wybieram.... Tryku, Spoxster, Magrami, Caltus[*] Szacunek

@edit

również jako pierwszy głosowałem.... Spoxster

Res'tes 03-07-2007 14:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slovik (Post 1528409)
Jestem 1 xD

Wybieram.... Tryku, Spoxster, Magrami, Caltus[*] Szacunek

Ikebo, hehe

Tak na serio to James za jego farmę uhów Xd

Velo 03-07-2007 14:13

Jest sonda zapraszam do głosowania.Niestety można tylko 10 propozycji dać w ankiecie ;/

@EDIT
Niekoniecznie chodzi o teraźniejszość, bardziej o początki i dalej ale nie wojna.

Hellsir 03-07-2007 18:58

Rahim Caspari to na pewno legenda Furory, jeden z pierwszych graczy który niestety szybko skończył z Furorą <hack>. Mestor Rhu, osoba która została podstępnie wyrzucona, też zasługuje na miano Legendy. Fett Fornaid <jeśli, źle napisałem to przepraszam>, może nie jest legendą, ale było o nim głośno na początkach Furory, kiedy to siał terror :p. Shel Phan, zawsze u boku Mestora, dobry przyjaciel, niestety też skończył swoją karierę na chyba 101 lvlu. Z wszystkich wymieniony osób największą legendą bez wątpienia jest Rahim Caspari, ale osobą godną podziwu moim zdaniem jest Mestor Rhu.

@Elisabett
Pamiętam, ale według mnie nie zrobił nic szczególnego w historii Furory. Oprócz pierwszej wojny, gdzie chciał przejąć władze na Furorze.

Elisabett 03-07-2007 19:24

A Laaco?? Nikt o nim nie pamięta??

Edit
Wydaje mi się ze powinno być Rahim Casprai a nie Rahim i Caspari:)

Nevick 03-07-2007 19:39

Pavodi !!!

Sunblade Fun 03-07-2007 20:09

Caltus[*], ponieważ stworzył najlepszą pod względem zorganizowania i profesjonalizmu gildie na Furorze.

Kasi'yaa 03-07-2007 20:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sunblade Fun (Post 1529012)
Caltus[*], ponieważ stworzył najlepszą pod względem zorganizowania i profesjonalizmu gildie na Furorze.

Wedlug mnie to Spoxster, Pasterz The Axemaster,Xareta. Ta najelepsza itd. gildia Calusa przegralaby wojne z Pasterzem,Xareta gdyby Taifun sie nie wtracil.

Velo 03-07-2007 22:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elisabett (Post 1528929)

Edit
Wydaje mi się ze powinno być Rahim Casprai a nie Rahim i Caspari:)

pomyliło mi się

Zastanawiałem się nad Fettem ale do legendy moim zdaniem nie można go zaliczyć.

jarko 03-07-2007 22:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kasi'yaa (Post 1529063)
Wedlug mnie to Spoxster, Pasterz The Axemaster,Xareta. Ta najelepsza itd. gildia Calusa przegralaby wojne z Pasterzem,Xareta gdyby Taifun sie nie wtracil.

Napierdzielanie sie w grze to niewszystko, zreszta popatrz ze gracze z bylego Sunblade odgrywaja jakas role w tej wojnie.
A w Sunblade byl zajebisty klimat i super selekcja pod wzgledem "normalnych ludzi" Zebrania na poczatku serwa jakies treningi robili czy cos takiego. Kazdy kazdego szanowal i kazdy na kazdego mogl liczyc. Taifun zjebal fajna gilde poprzez poparcie Zwidka i Imargama a nie Sunblade ktore mu od zawsze pomagalo!!! Taifun zreszta sam przyznal sie do bledu... no ale nic bylo minelo:(

Hellraiser 03-07-2007 22:56

[CHAR]Mestor Rhu[/CHAR] był dla mnie jak najbardziej w porządku. Sądze że pierwsza część niszczenia Furory zaczeła się po jego wywaleniu, a druga część niszczenia Furory dzieje się teraz.

sallceson 03-07-2007 23:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hellraiser (Post 1529382)
[CHAR]Mestor Rhu[/CHAR] był dla mnie jak najbardziej w porządku. Sądze że pierwsza część niszczenia Furory zaczeła się po jego wywaleniu, a druga część niszczenia Furory dzieje się teraz.

.Signed. ;]

Zabster 03-07-2007 23:33

Hail Sunblade :P

Najlepsza gildia w ktorej bylem.

:p

Kija pamietacie xd???

Cyrillus 03-07-2007 23:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kasi'yaa (Post 1529063)

nie gdybaj =]]

Według mnie też Spoxster ; p szkoda że nie można dwóch ; p bo Caltuś też na to zasługuje ; p zastanawiam sie co robi Taifun w tej sondzie ; p

Diablord 04-07-2007 01:06

Dlaczgo Rahim był według was legenda? Byłem jego providerem i stwierdzam, że on nic nie zrobił oprócz tego, że wciaż robił długi i grało na nim 1/4 servera.
I dlaczego Spoxster był legendą?

Masywny_Titania 04-07-2007 02:19

@up:
Spoxster bylby legenda gdyby nie rozdawal passow olecku:P
Swoje zrobil na servie, ale moglby jeszcze wiecej...Ale jak ktos wczesniej powiedzial, nie ma co gdybac, jest jak jest

@Cyri:
Taifun zostal legenda w manipulowaniu ludzmi, aby dojsc do wlasnych celi:P

Slovik 04-07-2007 02:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hellsir (Post 1528890)
niestety też skończył swoją karierę na chyba 101 lvlu.

Mi sie wydaje ze na 106 ale nie jestem pewien ;p

TaakHckaaT 04-07-2007 09:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cyrillus (Post 1529508)
nie gdybaj =]]

Według mnie też Spoxster ; p szkoda że nie można dwóch ; p bo Caltuś też na to zasługuje ; p zastanawiam sie co robi Taifun w tej sondzie ; p

moze taifun bo ma najwyzszy lvl i wogole jeden z wiekszych w calej histori tibi

Losari 04-07-2007 12:22

Powinniscie zrobic sonde na temat ,,Najwiekszy pa na servie" a nie legendy.... Wtedy bym wygral xd

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:29.