|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
Pokaż wyniki sondy: Największa legenda furory? | |||
Taifun Devilry |
![]() ![]() ![]() ![]() |
115 | 41.67% |
Spoxster |
97 | 35.14% |
Magrami |
18 | 6.52% |
Zazuhe |
2 | 0.72% |
Mestor Rhu |
17 | 6.16% |
Rahim |
4 | 1.45% |
Caspari |
1 | 0.36% |
Sarandiel |
3 | 1.09% |
Shel Phan |
3 | 1.09% |
Inny(napisz w poście jaki?) |
16 | 5.80% |
Głosujących: 276. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Jestem 1 xD
Wybieram.... Tryku, Spoxster, Magrami, Caltus[*] Szacunek @edit również jako pierwszy głosowałem.... Spoxster Ostatnio edytowany przez Slovik - 03-07-2007 o 14:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 06 2007
Lokacja: Poznań
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Veetro
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Rythm of Hearts
Świat: Candia
Poziom: 69
Skille: 83/65
Poziom mag.: 17
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Jest sonda zapraszam do głosowania.Niestety można tylko 10 propozycji dać w ankiecie ;/
@EDIT Niekoniecznie chodzi o teraźniejszość, bardziej o początki i dalej ale nie wojna. Ostatnio edytowany przez Velo - 03-07-2007 o 14:14. |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2006
Lokacja: Warszawa
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Furora
|
![]() Rahim Caspari to na pewno legenda Furory, jeden z pierwszych graczy który niestety szybko skończył z Furorą <hack>. Mestor Rhu, osoba która została podstępnie wyrzucona, też zasługuje na miano Legendy. Fett Fornaid <jeśli, źle napisałem to przepraszam>, może nie jest legendą, ale było o nim głośno na początkach Furory, kiedy to siał terror
![]() @Elisabett Pamiętam, ale według mnie nie zrobił nic szczególnego w historii Furory. Oprócz pierwszej wojny, gdzie chciał przejąć władze na Furorze. Ostatnio edytowany przez Hellsir - 03-07-2007 o 19:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2006
Stan: Niegrający
Świat: Furora
|
![]() A Laaco?? Nikt o nim nie pamięta??
Edit Wydaje mi się ze powinno być Rahim Casprai a nie Rahim i Caspari ![]()
Odmienny stan świadomości. Ostatnio edytowany przez Elisabett - 03-07-2007 o 19:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() Pavodi !!!
|
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2006
Lokacja: --OSTR--
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ro'lax
Profesja: Elite Knight
Gildia: Crank Hunters
Świat: CeLeStA
Poziom: 96+
Skille: low
Poziom mag.: 7
|
![]() Caltus[*], ponieważ stworzył najlepszą pod względem zorganizowania i profesjonalizmu gildie na Furorze.
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wedlug mnie to Spoxster, Pasterz The Axemaster,Xareta. Ta najelepsza itd. gildia Calusa przegralaby wojne z Pasterzem,Xareta gdyby Taifun sie nie wtracil.
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
A w Sunblade byl zajebisty klimat i super selekcja pod wzgledem "normalnych ludzi" Zebrania na poczatku serwa jakies treningi robili czy cos takiego. Kazdy kazdego szanowal i kazdy na kazdego mogl liczyc. Taifun zjebal fajna gilde poprzez poparcie Zwidka i Imargama a nie Sunblade ktore mu od zawsze pomagalo!!! Taifun zreszta sam przyznal sie do bledu... no ale nic bylo minelo ![]() |
|
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2005
Stan: Niegrający
Świat: Aurora
|
![]() [CHAR]Mestor Rhu[/CHAR] był dla mnie jak najbardziej w porządku. Sądze że pierwsza część niszczenia Furory zaczeła się po jego wywaleniu, a druga część niszczenia Furory dzieje się teraz.
Ostatnia wizyta: 21-01-2008 o 20:41 |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() .Signed. ;]
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2007
Lokacja: Pomorze
Imię: Vive La Vida
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Bound
|
![]() Cytuj:
Według mnie też Spoxster ; p szkoda że nie można dwóch ; p bo Caltuś też na to zasługuje ; p zastanawiam sie co robi Taifun w tej sondzie ; p
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dlaczgo Rahim był według was legenda? Byłem jego providerem i stwierdzam, że on nic nie zrobił oprócz tego, że wciaż robił długi i grało na nim 1/4 servera.
I dlaczego Spoxster był legendą?
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2005
|
![]() @up:
Spoxster bylby legenda gdyby nie rozdawal passow olecku ![]() Swoje zrobil na servie, ale moglby jeszcze wiecej...Ale jak ktos wczesniej powiedzial, nie ma co gdybac, jest jak jest @Cyri: Taifun zostal legenda w manipulowaniu ludzmi, aby dojsc do wlasnych celi ![]()
O.S.T.R Vs. Banda Jebanych Innowiercow Ostatnio edytowany przez Masywny_Titania - 04-07-2007 o 02:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2006
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |