![]() |
który UPDATE i wersja tibi
Zastanawiam sie która wersja tibi była najleprza ale nie mowcie 7.1 bo z energy bomby mozna było trapować gsa. Wiem ze to było super bo 12 levele sorce latały wtedy z energy bombami i hmm na gsa i z k-setami wylotowanymi z nich wienc wiecie wedlug mnie najleprza była wersja 7.4 bo była bez wandow zadnych souli czary od m levela itp.
|
dla mnie najlepszym klientem była tibia 7.6
|
mozna spytac dlaczego ?
|
Przed wprowadzeniem wandów i souli, która to była tibia 7.5? Najlepsze czasy :)
|
w 7.5 byly soule =(
|
na 7.4 i 7.41 nie bylo souli ^^ i to bylo najleprze (10 mc na kompie w 10 minut bp uhuw :P) przyklad tlyko daje ^^
|
Ja generalnie najlepiej wspominam czasy, kiedy to nie łamały się speary, nie było wandów, souli oraz były stare outfity. Ale to tylko moje zdanie. Nie musicie się ze mną zgadzać. Czyli, o ile się nie mylę, były to wersje klientów od 7.3 - 7.6, a w każdym razie jakoś tak. :)
|
W każdej wersji coś bylo super a coś nie. Dla mnie najlepsza była tibia przed Update z Tiqem. Dlaczego? Mało noobów (chodź już ich przybywało). Sorcowie bez rozdzek ale za to i bez souli i run od levela. Kupowalo sie 20 bp hmm za 700 gp sztuka (ceny). Szło się na necro na 10h, wypadały bohy i był ogromny zwrot (bohy około 70k na najstarszych światach:)). Ale potem wprowadzili hydry i już lipa od tibii 7.6-wyprawy 80 lvli z samym knightem 2 dsami rozdzka i neizliczona iloscia manasow walacych z e vis i majacych niesamowity loot & exp.
Pozdrawiam, ~Stitl |
Najlepsza byłaby tibia z soulami,wandami,stamina,starymi outfitami,z nowymi brońmi dla kiny ale bez tych hitów z ots
Tibia kiedy wprowadzili wandy byla najlepsza, dobra była tibia też wtedy gdy nie było souli i tej szybkiej many.Ale chyba zgodzicie się że sorc & drut to nie postać do walenia z miecza? Wandy im sie naleza bo na samych hmm nie da sie expic,na glupiego ghoula trzeba było z hmm walić. |
Czy ja wiem ja tam wole tibie 7.4 i 7.41 10 mc na kompie 10 drutuw i w 10 minut bp uhuw jak juz mowilem ^^ ale to co powiedizal kolega up tiquanda zje*** sprawe
|
@up
Kolega tu ma rację, bez souli i wandów była najlepsza. Osobiście ja nie robiłem sobie run na mc, ale też było fajnie, jak hmmy były od 10 lvla i można było sobie chodzić na orc land samemu na 20 lvlu. ;) |
ogólnie każde up było spoko.
najgorsze dla mnie było z dodaniem tiquandy ( oprócz hydr nic ciekawego nie było ) jedne z lepszych to liberty bay + okolice ( najwięcej nowych expowisk ) a jeśli chodzi o zmianę elementów gry ( typu soule , stamina , wandy , tańsze mf , runy osłabienie siły magi ) nie przeszkadzało mi to wcale. |
Z tego wynika tylko jedno. Że im trudniej i gorzej (soule, stamina itp) tym wiecej ludzi narzeka. Nie ma tak łatwo.
|
od 6 do 7.4 :P najlepszy update to 7.3 z ankrahmun :)) 7.4 tez bylo dobrze. zaczelo sie wszystko od 7.6 z hydr lecialo loota tyle ze ceny spadaly na pysk nagle boh z 60k spadlo na 30k gdyby nie Djinn pewnie bylo by gorzej
|
Witam...
Najlepsza była Tibia do wersji 7.6 @up Wystarczy by CipSoft podniósł ceny itemów (oczywiście tych sprzedawanych) u djinów i rozszerzył ich paletę, wszystko wróciło by do normy. :cup: @Medivh Shady zgadzam się z Tobą (dobrze poczytać, że ktoś nienarzeka na update ostatni) |
Podobała Mi sie Tibia 7.4 bo była bez różdżek i nie było tyle sorców co jest teraz.
Ta wersja też jest dobra. Ja nie narzekam. A pochwalam. Tutaj zacytuje Mediva "a jeśli chodzi o zmianę elementów gry ( typu soule , stamina , wandy , tańsze mf , runy osłabienie siły magi ) nie przeszkadzało mi to wcale." 100% popieram. |
Najlepsza Tibia do 7.4-7.6, może i wandy się pojawiły, ale w jakiej grze MMORPG magowie nie mają różdżek?
Poza tym, najgorszą rzeczą jaka jest to hotkeye >.< Można było się męczyć, ćwiczyć PVP i jeden update roz******ił to w ch*j na tibii 7.8 pk to była łatwizna, teraz też jest, gdyby nie ten update z hotkeyami tibia była by super ^^ Chociaż teraz też nie jest źle, gdyby nie te hity jak z ots... |
Hotkey'e nie zmieniły wcale wiele bo gdy ich nie było wystarczyło zaznaczyć cel w okienku battle i pocisk też zawsze trafiał
|
Zawsze i wszędzie 7.6 :cup:
|
Best byla tibia 7.2 (chyba) gral ktos wtedy? Paladyn na 24 lvl juz dawal rade, wolny gs , mass exp pala.......... xd
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:34. |