|
Notki |
Updates Forum zawiera wszelkie informacje o najnowszym update oraz pod fora z informacjami o byłych update. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 06 2007
|
![]() Zastanawiam sie która wersja tibi była najleprza ale nie mowcie 7.1 bo z energy bomby mozna było trapować gsa. Wiem ze to było super bo 12 levele sorce latały wtedy z energy bombami i hmm na gsa i z k-setami wylotowanymi z nich wienc wiecie wedlug mnie najleprza była wersja 7.4 bo była bez wandow zadnych souli czary od m levela itp.
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2007
![]() |
![]() dla mnie najlepszym klientem była tibia 7.6
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() mozna spytac dlaczego ?
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 08 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Secura
|
![]() Przed wprowadzeniem wandów i souli, która to była tibia 7.5? Najlepsze czasy
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2006
Stan: Zbanowany
Imię: Vademekium
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Cruel Hunters
Świat: Menera
Poziom: 150
Poziom mag.: 74
|
![]() w 7.5 byly soule =(
#6 |
Użytkownik forum
|
![]() na 7.4 i 7.41 nie bylo souli ^^ i to bylo najleprze (10 mc na kompie w 10 minut bp uhuw
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2005
Lokacja: Bełchatów
Profesja: Royal Paladin
Świat: Berylia
![]() |
![]() Ja generalnie najlepiej wspominam czasy, kiedy to nie łamały się speary, nie było wandów, souli oraz były stare outfity. Ale to tylko moje zdanie. Nie musicie się ze mną zgadzać. Czyli, o ile się nie mylę, były to wersje klientów od 7.3 - 7.6, a w każdym razie jakoś tak.
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Barlinek
Imię: Dark Stitl
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
|
![]() W każdej wersji coś bylo super a coś nie. Dla mnie najlepsza była tibia przed Update z Tiqem. Dlaczego? Mało noobów (chodź już ich przybywało). Sorcowie bez rozdzek ale za to i bez souli i run od levela. Kupowalo sie 20 bp hmm za 700 gp sztuka (ceny). Szło się na necro na 10h, wypadały bohy i był ogromny zwrot (bohy około 70k na najstarszych światach
![]() Pozdrawiam, ~Stitl |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Najlepsza byłaby tibia z soulami,wandami,stamina,starymi outfitami,z nowymi brońmi dla kiny ale bez tych hitów z ots
Tibia kiedy wprowadzili wandy byla najlepsza, dobra była tibia też wtedy gdy nie było souli i tej szybkiej many.Ale chyba zgodzicie się że sorc & drut to nie postać do walenia z miecza? Wandy im sie naleza bo na samych hmm nie da sie expic,na glupiego ghoula trzeba było z hmm walić.
#10 |
Użytkownik forum
|
![]() Czy ja wiem ja tam wole tibie 7.4 i 7.41 10 mc na kompie 10 drutuw i w 10 minut bp uhuw jak juz mowilem ^^ ale to co powiedizal kolega up tiquanda zje*** sprawe
|
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2006
Profesja: Paladin
Świat: Hiberna
|
![]() @up
Kolega tu ma rację, bez souli i wandów była najlepsza. Osobiście ja nie robiłem sobie run na mc, ale też było fajnie, jak hmmy były od 10 lvla i można było sobie chodzić na orc land samemu na 20 lvlu. ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
Lokacja: Wrocław
Imię: Medivh Shady
Gildia: Dark Purples Faster Turtles
Świat: Arcania
Poziom: 250
Poziom mag.: 84
|
![]() ogólnie każde up było spoko.
najgorsze dla mnie było z dodaniem tiquandy ( oprócz hydr nic ciekawego nie było ) jedne z lepszych to liberty bay + okolice ( najwięcej nowych expowisk ) a jeśli chodzi o zmianę elementów gry ( typu soule , stamina , wandy , tańsze mf , runy osłabienie siły magi ) nie przeszkadzało mi to wcale.
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() Z tego wynika tylko jedno. Że im trudniej i gorzej (soule, stamina itp) tym wiecej ludzi narzeka. Nie ma tak łatwo.
|
![]() |
![]() |
#14 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Żory
Imię: Andrealfus
Profesja: Elite Knight
Świat: Trimera
Poziom: 106
Skille: 87/84
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() od 6 do 7.4
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2007
Lokacja: Katowice
Imię: Velgarth
Profesja: Knight
Świat: Unitera
Poziom: 85
Skille: 82/81
Poziom mag.: 6
|
![]() Witam...
Najlepsza była Tibia do wersji 7.6 @up Wystarczy by CipSoft podniósł ceny itemów (oczywiście tych sprzedawanych) u djinów i rozszerzył ich paletę, wszystko wróciło by do normy. ![]() @Medivh Shady zgadzam się z Tobą (dobrze poczytać, że ktoś nienarzeka na update ostatni) Ostatnio edytowany przez Arakon - 26-07-2007 o 13:37. Powód: chęć odpowiedzi, a nie chce pisać drugiego posta |
![]() |
![]() |
#16 |
Zbanowany
|
![]() Podobała Mi sie Tibia 7.4 bo była bez różdżek i nie było tyle sorców co jest teraz.
Ta wersja też jest dobra. Ja nie narzekam. A pochwalam. Tutaj zacytuje Mediva "a jeśli chodzi o zmianę elementów gry ( typu soule , stamina , wandy , tańsze mf , runy osłabienie siły magi ) nie przeszkadzało mi to wcale." 100% popieram. |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2006
Stan: Usunięty
Imię: Remciol Rook
Gildia: Brave Heroes
Świat: Lunara
Poziom: 53
Poziom mag.: 50
![]() |
![]() Najlepsza Tibia do 7.4-7.6, może i wandy się pojawiły, ale w jakiej grze MMORPG magowie nie mają różdżek?
Poza tym, najgorszą rzeczą jaka jest to hotkeye >.< Można było się męczyć, ćwiczyć PVP i jeden update roz******ił to w ch*j na tibii 7.8 pk to była łatwizna, teraz też jest, gdyby nie ten update z hotkeyami tibia była by super ^^ Chociaż teraz też nie jest źle, gdyby nie te hity jak z ots... |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2007
Lokacja: pl?
|
![]() Zawsze i wszędzie 7.6
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
|
![]() Best byla tibia 7.2 (chyba) gral ktos wtedy? Paladyn na 24 lvl juz dawal rade, wolny gs , mass exp pala.......... xd
|
![]() |