Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Zupka Chinska vs matiiii (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=144320)

Pan i Wladca 17-08-2007 18:25

Zupka Chinska vs matiiii

Witam! W dniu 15.08.07 matiiii przyjął "wyzwanie" użytkownika Zupka_Chinska. "Pojedynek" ma polegać na zrobieniu filmiku/slideshow/animacji GIF lub czegokolwiek, co ma ośmieszyć przeciwnika. Po obejrzeniu wystawionych "prac" chciał bym poprosić o udział w sondzie. Liczy się, kto Was lepiej rozśmieszył i kto lepiej "pojechał" po przeciwniku ;-).
1. Praca użytkownika: Zupka_Chinska
http://www.youtube.com/watch?v=tGa6zgCjiwM
2. Praca użytkownika: matiiii
http://youtube.com/watch?v=DDL_D13NgvM
Zapraszam do komentowania. Dziękuję za uwagę ;-)

Zupka_Chinska 17-08-2007 18:29

Edit:
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ZeuSbobo
Dobry ale za bardzo chamski

To właśnie na tym polegało ;-).

Dark Sven 17-08-2007 18:33

Cóż, nie lubimy się z matiiii'm, ale jego film (nie zważając na nasze relacje) jest, co tu dużo mówić, denny i nie śmieszny (choć fajna muzyka). Za to Zupki roz*******a mnie w każdym centymetrze. I ta piosenka ; >.

Sorry matiiii

Zupka Chinska.

Capality 17-08-2007 18:39

Zupka!

Fajny ten dzieciak co jebudu w ściane

Eivrel 17-08-2007 18:40

Zupka się bardziej postarał

ZeuSbobo 17-08-2007 19:01

Matiiii lubimy sie ale muszę powiedzieć że twój filmik słaby tylko jedno mnie rozbawiło :D napisy końcowe (podziękowania)

Zupka Chińska

Dobry ale za bardzo chamski

Nie głosuje na nikogo

@Zupka_Chinska

Trzeba było zrobić nowy post :D:D

Necromantor 17-08-2007 19:18

zupka ownuje!;)

Vekegi 17-08-2007 19:43

obydwa chujowe, ale zupki fajniusiejszy

it's_me 17-08-2007 19:46

Zupka sie bardziej postaral xP (chociaz na poczatku filmiku nie smieszylo mnie)
glos na Zupke

btw ktos wie co to za piosenka leci na filmiku matiego?

Kejmilo 17-08-2007 19:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Filmik matiiii'ego
Dziekuje dla:

Owned. W ogóle chyba żeś to zrobił na odpierdziel, byle by było i nie obchodzi cię czy wygrasz, czy przegrasz (to drugie bardziej prawdopodobne). Zupka - PWNAGE! Głos na ciebie xD

janek@ 17-08-2007 19:56

O ja nie moge jaki pojazd z strony zupki. xD
Najlepsze bylo z ciezkim dziecinstwem.

Fiszbin 17-08-2007 19:57

Obydwa filmiki to parodie pojazdów. Są słabe jak barszcz na jednym buraku. Zagłosuję jednak na filmik Zupki, gdyż matiiii użył piosenki CoB, którzy, jak wszyscy wiedzą, ssają pa..lec.

Cytuj:

btw ktos wie co to za piosenka leci na filmiku matiego?
Children of Bodom, jeden z najbardziej gej-metalowych zespołów ostatnich lat, utwór bodajże Needled 24/7.

Stary_Duch 17-08-2007 19:58

Co tu dużo mówić? Zupka_Chinska bezapelacyjnie wygrała. Filmik był lepsz, śmieszniejszy, lepiej zmontowany, lepiej "wyczuty".

A filmik matiiii'ego: ...

Vanhelsen 17-08-2007 20:01

A ja głos oddałem na Matiiiiego... łaj? a no bo on przynajmniej starał się użyć jakiejś aluzji co do obrabianej osoby a Zupka nic, Zupka chyba należy do ośób które gdy powyzywają, pokur..ią poch.jają to myślą, że są mashtha i gozuu... -.-"

Zupka_Chinska 17-08-2007 20:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wieszok
Zupka chyba należy do ośób które gdy powyzywają, pokur..ią poch.jają to myślą, że są mashtha i gozuu... -.-"

Ya, święta prawda.
#Hellraiser:
Hmm... Chciałbym Ci to wytłumaczyć, ale nie moge mowić o tym głośno ;-).

NervGal 17-08-2007 20:10

Zdecydowanie faworytem jest Zupka Chinska. Jego filmik jest dość zabawny i spójny. Za to produkcja matiiii'ego trochę bez sensu, na dodatek ta muzyka (to Kredki z Filtrem?) i "Dziękuję dla:".

@Down
Lol, pojedynki są charakterystyczne dla for(ów?) o tematyce grafiki komputerowej itp., a jak wiadomo na forum.tibia.pl jest dział o tym.

Chociaż też zastanawiam się czy ten temat powinien się znaleźć w OWioNie.

Hellraiser 17-08-2007 20:10

Uchujeliście!, co ma na celu ten temat ;s?

Może zaraz zrobimy inne temacik "ktoś vs. ktoś", a póżniej "Meeting w Kielcach ustawka forumowiczów tibia.pl"

Nie ogarniam tego tematu. ;s

Withord 17-08-2007 20:12

Zupka zmiażdżył matiiiego. Głos na Zupe.

Kenixia 17-08-2007 20:46

Zupek, pomimo pozdrowień jakie wysłałam do ciebie przez mojego najdarkniejszego kochanka i z odpowiedzią to i tak nie oddam na ciebie głosu.

Żaden filmik nie był śmieszny, no może z wyjątkiem "dziękuje dla".

Zupek, masz minus sto punktów, bo przekroczyłeś wszelkie granice dobrego smaku które kiedykolwiek istniały. To było po prostu chamskie i szczerze mówiąc bezczelne.
Do tego jeszcze najazd na rodziców, co jest najgorszą rzeczą jaką mogłeś zrobić. W sumie teraz spokojnie ciebie można nazwać dzieckiem neostrady.

Wybacz, ale jak dla mnie to nie jest śmieszne.

Szczerze mówiąc, film Matiego był denny, jednak twój był gorszy.
Punkt dla

Nikogo.

P.s a według mnie zupek, ty jeszcze nie dość ze powinieneś się poddać, to jeszcze go przeprosić za to co napisałeś o jego "rodzicach"

Chesterkaa 17-08-2007 20:57

imo zupka chinska sie ponizyla, bo po starych sie nie jedzie >.<

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:09.