![]() |
Zupka Chinska vs matiiii
Witam! W dniu 15.08.07 matiiii przyjął "wyzwanie" użytkownika Zupka_Chinska. "Pojedynek" ma polegać na zrobieniu filmiku/slideshow/animacji GIF lub czegokolwiek, co ma ośmieszyć przeciwnika. Po obejrzeniu wystawionych "prac" chciał bym poprosić o udział w sondzie. Liczy się, kto Was lepiej rozśmieszył i kto lepiej "pojechał" po przeciwniku ;-).
1. Praca użytkownika: Zupka_Chinska http://www.youtube.com/watch?v=tGa6zgCjiwM 2. Praca użytkownika: matiiii http://youtube.com/watch?v=DDL_D13NgvM Zapraszam do komentowania. Dziękuję za uwagę ;-) |
Edit:
Cytuj:
|
Cóż, nie lubimy się z matiiii'm, ale jego film (nie zważając na nasze relacje) jest, co tu dużo mówić, denny i nie śmieszny (choć fajna muzyka). Za to Zupki roz*******a mnie w każdym centymetrze. I ta piosenka ; >.
Sorry matiiii Zupka Chinska. |
Zupka!
Fajny ten dzieciak co jebudu w ściane |
Zupka się bardziej postarał
|
Matiiii lubimy sie ale muszę powiedzieć że twój filmik słaby tylko jedno mnie rozbawiło :D napisy końcowe (podziękowania)
Zupka Chińska Dobry ale za bardzo chamski Nie głosuje na nikogo @Zupka_Chinska Trzeba było zrobić nowy post :D:D |
zupka ownuje!;)
|
obydwa chujowe, ale zupki fajniusiejszy
|
Zupka sie bardziej postaral xP (chociaz na poczatku filmiku nie smieszylo mnie)
glos na Zupke btw ktos wie co to za piosenka leci na filmiku matiego? |
Cytuj:
|
O ja nie moge jaki pojazd z strony zupki. xD
Najlepsze bylo z ciezkim dziecinstwem. |
Obydwa filmiki to parodie pojazdów. Są słabe jak barszcz na jednym buraku. Zagłosuję jednak na filmik Zupki, gdyż matiiii użył piosenki CoB, którzy, jak wszyscy wiedzą, ssają pa..lec.
Cytuj:
|
Co tu dużo mówić? Zupka_Chinska bezapelacyjnie wygrała. Filmik był lepsz, śmieszniejszy, lepiej zmontowany, lepiej "wyczuty".
A filmik matiiii'ego: ... |
A ja głos oddałem na Matiiiiego... łaj? a no bo on przynajmniej starał się użyć jakiejś aluzji co do obrabianej osoby a Zupka nic, Zupka chyba należy do ośób które gdy powyzywają, pokur..ią poch.jają to myślą, że są mashtha i gozuu... -.-"
|
Cytuj:
#Hellraiser: Hmm... Chciałbym Ci to wytłumaczyć, ale nie moge mowić o tym głośno ;-). |
Zdecydowanie faworytem jest Zupka Chinska. Jego filmik jest dość zabawny i spójny. Za to produkcja matiiii'ego trochę bez sensu, na dodatek ta muzyka (to Kredki z Filtrem?) i "Dziękuję dla:".
@Down Lol, pojedynki są charakterystyczne dla for(ów?) o tematyce grafiki komputerowej itp., a jak wiadomo na forum.tibia.pl jest dział o tym. Chociaż też zastanawiam się czy ten temat powinien się znaleźć w OWioNie. |
Uchujeliście!, co ma na celu ten temat ;s?
Może zaraz zrobimy inne temacik "ktoś vs. ktoś", a póżniej "Meeting w Kielcach ustawka forumowiczów tibia.pl" Nie ogarniam tego tematu. ;s |
Zupka zmiażdżył matiiiego. Głos na Zupe.
|
Zupek, pomimo pozdrowień jakie wysłałam do ciebie przez mojego najdarkniejszego kochanka i z odpowiedzią to i tak nie oddam na ciebie głosu.
Żaden filmik nie był śmieszny, no może z wyjątkiem "dziękuje dla". Zupek, masz minus sto punktów, bo przekroczyłeś wszelkie granice dobrego smaku które kiedykolwiek istniały. To było po prostu chamskie i szczerze mówiąc bezczelne. Do tego jeszcze najazd na rodziców, co jest najgorszą rzeczą jaką mogłeś zrobić. W sumie teraz spokojnie ciebie można nazwać dzieckiem neostrady. Wybacz, ale jak dla mnie to nie jest śmieszne. Szczerze mówiąc, film Matiego był denny, jednak twój był gorszy. Punkt dla Nikogo. P.s a według mnie zupek, ty jeszcze nie dość ze powinieneś się poddać, to jeszcze go przeprosić za to co napisałeś o jego "rodzicach" |
imo zupka chinska sie ponizyla, bo po starych sie nie jedzie >.<
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:09. |