|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
Pokaż wyniki sondy: Oddaj swój głos na: | |||
Zupka Chinska |
![]() ![]() ![]() ![]() |
33 | 86.84% |
matiiii |
6 | 15.79% |
Oba są do niczego |
666 | 100.00% |
Sonda z możliwością wyboru wielokrotnego Głosujących: 38. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
BadBoy
Data dołączenia: 10 08 2005
Lokacja: unknown
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Świat: PL
![]() |
![]() Witam! W dniu 15.08.07 matiiii przyjął "wyzwanie" użytkownika Zupka_Chinska. "Pojedynek" ma polegać na zrobieniu filmiku/slideshow/animacji GIF lub czegokolwiek, co ma ośmieszyć przeciwnika. Po obejrzeniu wystawionych "prac" chciał bym poprosić o udział w sondzie. Liczy się, kto Was lepiej rozśmieszył i kto lepiej "pojechał" po przeciwniku ;-).
1. Praca użytkownika: Zupka_Chinska http://www.youtube.com/watch?v=tGa6zgCjiwM 2. Praca użytkownika: matiiii http://youtube.com/watch?v=DDL_D13NgvM Zapraszam do komentowania. Dziękuję za uwagę ;-)
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2006
|
![]() Edit:
Cytuj:
9% ludzkości ma gen głupoty, dobrze, że należę do pozostałych 71%. Bądź uroczy dla swoich wrogów - nic ich bardziej nie złości. - Carl Orff Dzień, w którym się nie śmiałeś, jest dniem straconym. - Phil Bosmans Ostatnio edytowany przez Zupka_Chinska - 17-08-2007 o 19:35. |
|
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Cóż, nie lubimy się z matiiii'm, ale jego film (nie zważając na nasze relacje) jest, co tu dużo mówić, denny i nie śmieszny (choć fajna muzyka). Za to Zupki roz*******a mnie w każdym centymetrze. I ta piosenka ; >.
Sorry matiiii Zupka Chinska.
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2006
Lokacja: Skawina
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Matiiii lubimy sie ale muszę powiedzieć że twój filmik słaby tylko jedno mnie rozbawiło
![]() Zupka Chińska Dobry ale za bardzo chamski Nie głosuje na nikogo @Zupka_Chinska Trzeba było zrobić nowy post ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez ZeuSbobo - 17-08-2007 o 19:10. |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() zupka ownuje!
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2004
Lokacja: Bełchatów/"...W państwie pełnym nienawiści..."
Stan: Niegrający
Świat: Kyra
|
![]() obydwa chujowe, ale zupki fajniusiejszy
Nad czaszkami groźby, być złym czy dobrym? Zero pytań, wątpisz ? Strach tonie w liczbach One odbite w źrenicach, a świat upadły w mitach Zamiast powstać w krytykach czynów, kreuje co dnia lepszych skurwysynów Od siebie minimum by z dumą się nie rozstać 2005 Realia Made in Polska |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
|
![]() Zupka sie bardziej postaral xP (chociaz na poczatku filmiku nie smieszylo mnie)
glos na Zupke btw ktos wie co to za piosenka leci na filmiku matiego? |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2007
|
![]() Cytuj:
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
|
![]() O ja nie moge jaki pojazd z strony zupki. xD
Najlepsze bylo z ciezkim dziecinstwem. |
![]() |
![]() |
#12 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Świebodzin
|
![]() Obydwa filmiki to parodie pojazdów. Są słabe jak barszcz na jednym buraku. Zagłosuję jednak na filmik Zupki, gdyż matiiii użył piosenki CoB, którzy, jak wszyscy wiedzą, ssają pa..lec.
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Fiszbin - 17-08-2007 o 20:42. |
|
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2006
Lokacja: Zaświaty
|
![]() Co tu dużo mówić? Zupka_Chinska bezapelacyjnie wygrała. Filmik był lepsz, śmieszniejszy, lepiej zmontowany, lepiej "wyczuty".
A filmik matiiii'ego: ...
#14 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() A ja głos oddałem na Matiiiiego... łaj? a no bo on przynajmniej starał się użyć jakiejś aluzji co do obrabianej osoby a Zupka nic, Zupka chyba należy do ośób które gdy powyzywają, pokur..ią poch.jają to myślą, że są mashtha i gozuu... -.-"
#15 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2006
|
![]() Cytuj:
#Hellraiser: Hmm... Chciałbym Ci to wytłumaczyć, ale nie moge mowić o tym głośno ;-).
9% ludzkości ma gen głupoty, dobrze, że należę do pozostałych 71%. Bądź uroczy dla swoich wrogów - nic ich bardziej nie złości. - Carl Orff Dzień, w którym się nie śmiałeś, jest dniem straconym. - Phil Bosmans Ostatnio edytowany przez Zupka_Chinska - 17-08-2007 o 20:13. |
|
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2006
![]() |
![]() Zdecydowanie faworytem jest Zupka Chinska. Jego filmik jest dość zabawny i spójny. Za to produkcja matiiii'ego trochę bez sensu, na dodatek ta muzyka (to Kredki z Filtrem?) i "Dziękuję dla:".
@Down Lol, pojedynki są charakterystyczne dla for(ów?) o tematyce grafiki komputerowej itp., a jak wiadomo na forum.tibia.pl jest dział o tym. Chociaż też zastanawiam się czy ten temat powinien się znaleźć w OWioNie. Ostatnio edytowany przez NervGal - 17-08-2007 o 20:15. |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2005
Świat: Aurora
|
![]() Uchujeliście!, co ma na celu ten temat ;s?
Może zaraz zrobimy inne temacik "ktoś vs. ktoś", a póżniej "Meeting w Kielcach ustawka forumowiczów tibia.pl" Nie ogarniam tego tematu. ;s
Ostatnia wizyta: 21-01-2008 o 20:41 Ostatnio edytowany przez Hellraiser - 17-08-2007 o 20:12. |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2004
Lokacja: Słubice.
Imię: Pyza Takae
Świat: Nebula
![]() |
![]() Zupek, pomimo pozdrowień jakie wysłałam do ciebie przez mojego najdarkniejszego kochanka i z odpowiedzią to i tak nie oddam na ciebie głosu.
Żaden filmik nie był śmieszny, no może z wyjątkiem "dziękuje dla". Zupek, masz minus sto punktów, bo przekroczyłeś wszelkie granice dobrego smaku które kiedykolwiek istniały. To było po prostu chamskie i szczerze mówiąc bezczelne. Do tego jeszcze najazd na rodziców, co jest najgorszą rzeczą jaką mogłeś zrobić. W sumie teraz spokojnie ciebie można nazwać dzieckiem neostrady. Wybacz, ale jak dla mnie to nie jest śmieszne. Szczerze mówiąc, film Matiego był denny, jednak twój był gorszy. Punkt dla Nikogo. P.s a według mnie zupek, ty jeszcze nie dość ze powinieneś się poddać, to jeszcze go przeprosić za to co napisałeś o jego "rodzicach"
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 07 2005
Lokacja: Dark Zone
Świat: Nebula
|
![]() imo zupka chinska sie ponizyla, bo po starych sie nie jedzie >.<
"GDYBYS BYL, CHOC W POLOWIE CZLOWIEKIEM JAK LUDZIE, KTORYMI GARDZISZ TEN SWIAT BYLBY LEPSZYM MIEJSCEM!" Wlochaty "Każdy chce, by jego prawda była tą jedyną. Bo przecież moja racja jest najmojsza, prawda? Daleko nam wciąż do otwartych społeczeństw, które rozumieją, że ludzie są różni, wyznają różne wartości, chcą w życiu różnych rzeczy." Marta Wawrzyn/ pardon.pl |
![]() |