![]() |
Dragon Ball Forever
Szukam pomocników do stworzenia gry "Dragon Ball Forever" tworzonym na programie elysium diamond. Jeśli chodzi oto potrzebuje maperów i ludzi którzy mieli już jakąś kolwiek stycznoś z tym programem. Chce stworzyc coś w podobieństwie do Dbo2 tylko, że 10x leprzą. Jakbyco ktoś się zdecyduje moje gg: 9728052 naprawde warto pomudz za wszystkie hosty typu wykupiony server ja płace.
Ale potrzebna mi twoja pomodz już teraz więc pisz... GG: 9728052 |
Koleś idź do jakiegoś studia tworzącego gry i sobie zbierz ekipę po godzinach która Ci pomoże zrobić najlepszą grę na świecie którą sprzedacie za kupę szmalu :D
Nie polecam stajni microsoft bo tam są same lamy chyba ,że chodzi o pomoc techniczną w postaci żeńskiej ;) W Polsce polecam Techland. |
I nasuwa się pytanie, czy analfabeta sprosta zadaniu jakim jest stworzenie gry?
|
Grę może stworzy, ale jak coś tam będzie można zrozumieć, jak jego posty sprawiają że bolą oczy :o
|
a mnie bolało to, że jak wracałeś ze szkoły widziałem jak szłeś z workiem buraków i w różowych getrach i myślałeś, że jesteś bossem ulicy...
|
A mnie boli twoja bujna wyobraźnia. Taki "mądry" chce grę zrobić? buuhaua
|
Po samej kulturze postów autora można wnioskować, że gra nie ujrzy światła dziennego. Poza tym, zrób coś sam, a nie inni będą za ciebie odwalać brudną robotę...
|
Zamiast płacić za serwer proponuje zapłacić za słownik, a następnie go uważnie przestudiować. A kiedy wkońcu poznasz tajniki kultury osobistej możesz robić gry.
|
Cytuj:
|
@Do modków
Z jakiej racji ten temat i inne tym podobne tematy (np. "pomocy gra mmorpg") jeszcze istnieją i zaśmiecają forum? @JohnyTest Ile IQ? (-100)? |
Ktoś z poziomem chusteczki chigienicznej nie zrobi gry, nawet w rpg makerze. Co to w ogóle za wyzwiska? Rodzicie cię szacunku nie nauczyli? To, że rozmówcy nie widzisz nie znaczy, że możesz być chamski ;x kolejny cwaniak na forum... Liczę na bana dla ciebie.
|
Współczuje temu ,,autorowi''. Zrób sobie gre sam a nie żeby ktoś za ciebie robił. Pozatym kto by z tobą wytrzymał? Takimi tekstami opini nie podwyższysz a tylko tracisz w naszych oczach. Więcej nie pisze bo trola nie karmie.
|
no co wy bez marchewki nie ma pojazdu xD koleś po prostu chciał sobie znaleźć kozła który za niego wszystko zrobi a on będzie sobie siedział i cieszył że dostaje kasę za coś xD KAŻDY CHCE JAKOŚ ZAROBIĆ :D dlatego ludzie hakuja w tibi xD
|
fajnie bylo ale sie skonczylo
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:37. |