![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2007
|
![]() Szukam pomocników do stworzenia gry "Dragon Ball Forever" tworzonym na programie elysium diamond. Jeśli chodzi oto potrzebuje maperów i ludzi którzy mieli już jakąś kolwiek stycznoś z tym programem. Chce stworzyc coś w podobieństwie do Dbo2 tylko, że 10x leprzą. Jakbyco ktoś się zdecyduje moje gg: 9728052 naprawde warto pomudz za wszystkie hosty typu wykupiony server ja płace.
Ale potrzebna mi twoja pomodz już teraz więc pisz... GG: 9728052 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Koleś idź do jakiegoś studia tworzącego gry i sobie zbierz ekipę po godzinach która Ci pomoże zrobić najlepszą grę na świecie którą sprzedacie za kupę szmalu
![]() Nie polecam stajni microsoft bo tam są same lamy chyba ,że chodzi o pomoc techniczną w postaci żeńskiej ![]() W Polsce polecam Techland. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2004
Lokacja: Ruda Śląska
Stan: Niegrający
|
![]() I nasuwa się pytanie, czy analfabeta sprosta zadaniu jakim jest stworzenie gry?
Ostatnio edytowany przez Raxev - 22-10-2007 o 19:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() a mnie bolało to, że jak wracałeś ze szkoły widziałem jak szłeś z workiem buraków i w różowych getrach i myślałeś, że jesteś bossem ulicy...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Po samej kulturze postów autora można wnioskować, że gra nie ujrzy światła dziennego. Poza tym, zrób coś sam, a nie inni będą za ciebie odwalać brudną robotę...
![]() |
#8 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 07 2005
|
![]() Zamiast płacić za serwer proponuje zapłacić za słownik, a następnie go uważnie przestudiować. A kiedy wkońcu poznasz tajniki kultury osobistej możesz robić gry.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2007
Lokacja: Twój ojciec zabawiał MEGO PANA
Wpisy bloga: 6
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
Nie wyjdziesz jeżeli klikniesz Może mała notka? ![]() Kliknij w userbar ![]() Ostatnio edytowany przez Diablczek - 24-10-2007 o 16:54. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2007
Lokacja: Outland
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
![]() |
![]() @Do modków
Z jakiej racji ten temat i inne tym podobne tematy (np. "pomocy gra mmorpg") jeszcze istnieją i zaśmiecają forum? @JohnyTest Ile IQ? (-100)? |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Gdansk
Imię: Muminki r0x
Świat: TVP 1
|
![]() Ktoś z poziomem chusteczki chigienicznej nie zrobi gry, nawet w rpg makerze. Co to w ogóle za wyzwiska? Rodzicie cię szacunku nie nauczyli? To, że rozmówcy nie widzisz nie znaczy, że możesz być chamski ;x kolejny cwaniak na forum... Liczę na bana dla ciebie.
21:00 Auro Dano [13]: buy wand of dwarfenbreath Oddech krasnoluda r0x -Hi -Notka -No? -So Stfu&Bye Nob!1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 09 2007
|
![]() Współczuje temu ,,autorowi''. Zrób sobie gre sam a nie żeby ktoś za ciebie robił. Pozatym kto by z tobą wytrzymał? Takimi tekstami opini nie podwyższysz a tylko tracisz w naszych oczach. Więcej nie pisze bo trola nie karmie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2005
|
![]() no co wy bez marchewki nie ma pojazdu xD koleś po prostu chciał sobie znaleźć kozła który za niego wszystko zrobi a on będzie sobie siedział i cieszył że dostaje kasę za coś xD KAŻDY CHCE JAKOŚ ZAROBIĆ
![]()
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() fajnie bylo ale sie skonczylo