![]() |
Gdzie trenować dista?
Otóż tak, mam 40 palka, z małym distem (tylko 69;/) i shieldem (50)i chciałabym go troche doskilować. Moje pytanie brzmi na czym mam skilować ze spearami? Pozdrawiam
|
Idziesz w prawo i do gory i znajdujesz piekny przycisk szukaj. Wlasnie tam.
|
Proponuje Monka i trenować zwykłymi spearami bądź small stones - rozwiązanie dla pvp
Albo small stones i na slime - tutaj przyda sie vampire shield albo demonka. Opcjonalnie jest opcja szukaj która cie nie zawiedzie. |
Właśnie to jest no-pvp;/ i jeżeli chodzi o slima to czy od spearów nie będzie za szybko padał? Bo jeżeli tak to trudno kupie kamienie;/
|
Ze spearami to możesz poskillować na cycach, tylko msuisz się uhać. %!#@@ mać tyle poradników, a ty spamujesz na forum głupimi tematami, które są wałkowane od istnienia tibii? wpisz sobie w szukajce gdzie skillować pallem to ci wyskoczy ok 200 takich samych tematów.
|
Idź na slimy z kamieniami a na 80+ dysta na geo (szczegóły w innych poradnikach na tym forum)!
|
Na non-pvp najłatwiejszym sposobem jest postawienie przez twojego kumpla monka, w którego będzie walic geo, a geo będzie zbierać hity od ciebie. w ten sposób nie padnie ani monk, ani geo ;]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:18. |