|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 07 2007
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Saadarah
Profesja: Paladin
Świat: Refugia
Poziom: 24
Skille: 70/60
Poziom mag.: 9
|
![]() Otóż tak, mam 40 palka, z małym distem (tylko 69;/) i shieldem (50)i chciałabym go troche doskilować. Moje pytanie brzmi na czym mam skilować ze spearami? Pozdrawiam
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 08 2005
Profesja: Elite Knight
Świat: Berylia
Poziom: 100
Skille: 80/75
Poziom mag.: 6
|
![]() Idziesz w prawo i do gory i znajdujesz piekny przycisk szukaj. Wlasnie tam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 11 2007
|
![]() Proponuje Monka i trenować zwykłymi spearami bądź small stones - rozwiązanie dla pvp
Albo small stones i na slime - tutaj przyda sie vampire shield albo demonka. Opcjonalnie jest opcja szukaj która cie nie zawiedzie. Ostatnio edytowany przez M.I.K.E - 01-11-2007 o 16:22. Powód: poprawka |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 07 2007
Lokacja: Wrocław
Imię: Saadarah
Świat: Refugia
Poziom: 24
Skille: 70/60
Poziom mag.: 9
|
![]() Właśnie to jest no-pvp;/ i jeżeli chodzi o slima to czy od spearów nie będzie za szybko padał? Bo jeżeli tak to trudno kupie kamienie;/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2005
Wpisy bloga: 1
Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Świat: Obsidia
![]() |
![]() Ze spearami to możesz poskillować na cycach, tylko msuisz się uhać. %!#@@ mać tyle poradników, a ty spamujesz na forum głupimi tematami, które są wałkowane od istnienia tibii? wpisz sobie w szukajce gdzie skillować pallem to ci wyskoczy ok 200 takich samych tematów.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 10 2007
Imię: Vastatinum
Świat: Luminera
Poziom: 42
![]() |
![]() Na non-pvp najłatwiejszym sposobem jest postawienie przez twojego kumpla monka, w którego będzie walic geo, a geo będzie zbierać hity od ciebie. w ten sposób nie padnie ani monk, ani geo ;]
|
![]() |
![]() |