![]() |
Moj pierwszy pall
Zrobilem sobie Palladyna xD. Grałem wcześniej tylko sorem i drutem. Wbiłem skille 33 i ... nie mam gdzie skilowac na Full Defa Rot mi na 3~5 hitów wchodzi a poza tym dużo low lvleli biega i zabijają mi potworki, oczywiście skiluje spearmi. Pomocy !!;(
|
To więc tak .
Roty są dobre do skillowania ale wszyscy wiemy że maja mało defu i na wyższych skillach szybko padają , skilluj na dwarfach potem na około skillach 50/50 kamyki i na slimach skilluj lub roty/dwarfy. Przy skillowaniu oczywiście w miarę możliwości trenuj mlvl B) Mam nadzieje ze pomogłem :P |
small stone ?
poradnik ? monk ? |
Wedlug mnie mozesz nadal trenić na rotkach ale nie ze spearów bo z nich mocno hitasz i rot szybko pada. Pójdz na gobliny pozbierac kamienie lub kup je od jakiegos gracza i atakuj z nich.
|
2@up
Jak byś coś konkretnego napisał to by good było no nie ? nie pasuje coś to sie nie udzielaj -.- X( |
No dzienki dzienki myśle ze do 40 na rotach wytrzymam... A jak nie to sie poświęce i kupie sobie kamyczki ;p i na roty az do 60 a potem to sie juz zobaczy WILEKI DZIENX za pomoc !!!!:]
|
Jak to sie mówi .... No problem B)
|
Skombinuj 2k kup 100 Small Stones i kup monka na 1h ;P Albo kup stonsy i z jakimś kumplem na party trenij :x
|
Skombinuj 2k kup 100 Small Stones i kup monka na 1h ;P Albo kup stonsy i z jakimś kumplem na party trenij :x
Sry Double post do usunięcia .. |
dz teraz poexpic;]
joke Na gobliny po kamienie i monka lub na slimy;] Ps.Mam skil 34 shielda a 54 dista gdzie moge dobic ok.40 shielda? |
Najlepszym sposobem jest wziąć jakiegoś kumpla i z nim na party trenować. Kamykami lub spearami.
Powodzenia!!! |
Pall
Ja na twoim miejscu poszedl bym na gobliny i na nich skilowal. Na twoich skilach wyjdzie Ci ok 2 kamykow na goblina czyli jak bedziesz mial troche szczescie obejdzie sie bez kupowania kamyczkow. Ale tak dlugo nie pociagniesz. Najlepiej jak kupisz kamyczki i na dwarfy jak juz ktos wyzej napisal
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:09. |