|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2007
Lokacja: Myslowice
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Fanxe
Profesja: Sorcerer
Świat: Guardia
Poziom: Up
Skille: Up/uP
Poziom mag.: Up
|
![]() Zrobilem sobie Palladyna xD. Grałem wcześniej tylko sorem i drutem. Wbiłem skille 33 i ... nie mam gdzie skilowac na Full Defa Rot mi na 3~5 hitów wchodzi a poza tym dużo low lvleli biega i zabijają mi potworki, oczywiście skiluje spearmi. Pomocy !!
![]()
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() To więc tak .
Roty są dobre do skillowania ale wszyscy wiemy że maja mało defu i na wyższych skillach szybko padają , skilluj na dwarfach potem na około skillach 50/50 kamyki i na slimach skilluj lub roty/dwarfy. Przy skillowaniu oczywiście w miarę możliwości trenuj mlvl ![]() Mam nadzieje ze pomogłem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 03 2007
|
![]() small stone ?
poradnik ? monk ?
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wedlug mnie mozesz nadal trenić na rotkach ale nie ze spearów bo z nich mocno hitasz i rot szybko pada. Pójdz na gobliny pozbierac kamienie lub kup je od jakiegos gracza i atakuj z nich.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() 2@up
Jak byś coś konkretnego napisał to by good było no nie ? nie pasuje coś to sie nie udzielaj -.- ![]()
![]() ![]() ![]() "Częściej słucham muzyki niż ludzi" Jestem Wojakiem i jeżdżę koniakiem (xD) Hail Rammstein & System of a Down Ostatnio edytowany przez Glicher - 27-11-2007 o 18:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2007
Lokacja: Myslowice
Imię: Fanxe
Profesja: Sorcerer
Świat: Guardia
Poziom: Up
Skille: Up/uP
Poziom mag.: Up
|
![]() No dzienki dzienki myśle ze do 40 na rotach wytrzymam... A jak nie to sie poświęce i kupie sobie kamyczki ;p i na roty az do 60 a potem to sie juz zobaczy WILEKI DZIENX za pomoc !!!!
![]()
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak to sie mówi .... No problem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2007
![]() |
![]() Skombinuj 2k kup 100 Small Stones i kup monka na 1h ;P Albo kup stonsy i z jakimś kumplem na party trenij :x
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2007
![]() |
![]() Skombinuj 2k kup 100 Small Stones i kup monka na 1h ;P Albo kup stonsy i z jakimś kumplem na party trenij :x
Sry Double post do usunięcia ..
Nie wiem co napisać ^^. Ostatnio edytowany przez JokeY - 25-12-2007 o 22:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 02 2007
|
![]() dz teraz poexpic;]
joke Na gobliny po kamienie i monka lub na slimy;] Ps.Mam skil 34 shielda a 54 dista gdzie moge dobic ok.40 shielda? |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() Najlepszym sposobem jest wziąć jakiegoś kumpla i z nim na party trenować. Kamykami lub spearami.
Powodzenia!!!
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja na twoim miejscu poszedl bym na gobliny i na nich skilowal. Na twoich skilach wyjdzie Ci ok 2 kamykow na goblina czyli jak bedziesz mial troche szczescie obejdzie sie bez kupowania kamyczkow. Ale tak dlugo nie pociagniesz. Najlepiej jak kupisz kamyczki i na dwarfy jak juz ktos wyzej napisal
|
![]() |
![]() |