![]() |
Wow... chyba spotkałem GM'a
[CHAR]Sir Sitioman[/CHAR] 2 lvl pokonywał z łatwością trolle, jak spytałem się go czy ma spike sword'a z wyspy to odpawiadał
no no no... potem przeklnął po brazylijsku i jak mialem na nim ustawioną opcję follow to zrobił jakoś tak że był w niebieskim kółku (takjak player sie loguje) i przestałem go "followac" potem spojrzałem na klawiature potem na ekran i już go nie było (patrzałem na klawkę najwyzej 3 sekundy)pomyślałem- czyżby utani hur? bo się nie ylogował bo pisałem do niego na WP i nie było napisane "player is offline"... Game Master? 8o8o8o8o PS: to było na Jamera |
....i po tym wszytkim obudziłeś sie cały spocony?
No a był tam jeszcze smok?!?!?!8o A tak na serio, to fajna bajka :D |
Jak nic zasługujesz na literacką nagrodę Nobla.
Po za tym nic dziwnego, że rozwalał trolle, ja na 1lvl chodziłem na minosy więc... |
no ja przysięgam że tak było!!! ja niewiem kto to!! Bajek nie wymyślam! Ja traktuje Tibie poważnie....X(X(X(X(
Jak nie wierzysz to nie, ja wiem że tak było! Tylkosię spytałem czy to GM, ale wystarczyło powidziec "nie" lub "tak" a nie że to był sen... |
No i co dal ci jakies Fri itanzy?
|
Hail dzieci neostrady
Widać, że autor tego tematu ma 10 lat. Temat jest bezsensowny i nic nie wnosi <rotfl> Chyba można zamknąć
Kurde ale historia mało z krzesła nie spadłem |
Jednym słowem określę ten temat "Trollstwo"
Gdzie jest jakiś moderator który to "gówno" zamknie... gdzie? X( |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
*Czytać: "Robi z nas wała i wyjawia swe sekrety" A tak na prawdę gdzie jest jakiś moderator co się zajmuje tym działem? Czy jesteśmy zdani na Debove? |
lol poza tym to nie gm... jakiś br albo swe... Ty weź lepiej człowieku sie czymś zajmij a nie traktując pikseloze na poważnie bo jeszcze umrzesz...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:00. |