|
Notki |
Tajemnice Rookgaardu Wyspa początkujacych. Każdy tutaj zaczyna... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 11 2007
Lokacja: Gdańsk
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Gold Ice
Profesja: Rookstayer
Świat: Jamera
Poziom: 15
Skille: 18/20
|
![]() [CHAR]Sir Sitioman[/CHAR] 2 lvl pokonywał z łatwością trolle, jak spytałem się go czy ma spike sword'a z wyspy to odpawiadał
no no no... potem przeklnął po brazylijsku i jak mialem na nim ustawioną opcję follow to zrobił jakoś tak że był w niebieskim kółku (takjak player sie loguje) i przestałem go "followac" potem spojrzałem na klawiature potem na ekran i już go nie było (patrzałem na klawkę najwyzej 3 sekundy)pomyślałem- czyżby utani hur? bo się nie ylogował bo pisałem do niego na WP i nie było napisane "player is offline"... Game Master? ![]() ![]() ![]() ![]() PS: to było na Jamera
Siema all! moja postać: [CHAR]Gold Ice[/CHAR] Nie ide na maina, zostaje na roku do 20-30 lvlu... może sie uda ![]() I am Rookmaster Lvl 5 [x] Lvl 10 [x] Lvl 15[x] Lvl 20[ ] Lvl 25[ ] Lvl 30[ ] Lvl 35[ ] Lvl 40[ ] Lvl 45[ ] Lvl 50[ ] Cdn... Aktualne Zadanie: Zdobyć [ITEM]Magic Light Wand[/ITEM] Zadanie Główne: Wejść do pokoiku z [MONSTER]Minotaur Mage[/MONSTER] na rooku, oraz zdobyć [ITEM]Spike Sword[/ITEM]'a Ostatnio edytowany przez Michael2204 - 10-12-2007 o 14:13. Powód: nie podałem informacji |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2007
Lokacja: Gdzieś tam...
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Harmonia
![]() |
![]() ....i po tym wszytkim obudziłeś sie cały spocony?
No a był tam jeszcze smok?!?!?! ![]() A tak na serio, to fajna bajka ![]() Ostatnio edytowany przez Master'ick - 10-12-2007 o 15:02. |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2007
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom: 18
Skille: 54/53
Poziom mag.: 3
|
![]() Jak nic zasługujesz na literacką nagrodę Nobla.
Po za tym nic dziwnego, że rozwalał trolle, ja na 1lvl chodziłem na minosy więc...
Marze o tym żebym mógł na widok nooba odetchnąć z ulgą i pomyśleć że jestem bezpieczny. Ostatnio edytowany przez nairdan1994 - 10-12-2007 o 15:08. |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 11 2007
Lokacja: Gdańsk
Imię: Gold Ice
Świat: Jamera
Poziom: 15
Skille: 18/20
|
![]() no ja przysięgam że tak było!!! ja niewiem kto to!! Bajek nie wymyślam! Ja traktuje Tibie poważnie....
![]() ![]() ![]() ![]() Jak nie wierzysz to nie, ja wiem że tak było! Tylkosię spytałem czy to GM, ale wystarczyło powidziec "nie" lub "tak" a nie że to był sen...
Siema all! moja postać: [CHAR]Gold Ice[/CHAR] Nie ide na maina, zostaje na roku do 20-30 lvlu... może sie uda ![]() I am Rookmaster Lvl 5 [x] Lvl 10 [x] Lvl 15[x] Lvl 20[ ] Lvl 25[ ] Lvl 30[ ] Lvl 35[ ] Lvl 40[ ] Lvl 45[ ] Lvl 50[ ] Cdn... Aktualne Zadanie: Zdobyć [ITEM]Magic Light Wand[/ITEM] Zadanie Główne: Wejść do pokoiku z [MONSTER]Minotaur Mage[/MONSTER] na rooku, oraz zdobyć [ITEM]Spike Sword[/ITEM]'a Ostatnio edytowany przez Michael2204 - 10-12-2007 o 15:54. Powód: zapomniałem coś dopisac........ |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() No i co dal ci jakies Fri itanzy?
|
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() Widać, że autor tego tematu ma 10 lat. Temat jest bezsensowny i nic nie wnosi <rotfl> Chyba można zamknąć
Kurde ale historia mało z krzesła nie spadłem |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2007
|
![]() Jednym słowem określę ten temat "Trollstwo"
Gdzie jest jakiś moderator który to "gówno" zamknie... gdzie? ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rook-User roku 2007
Data dołączenia: 22 06 2004
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Niegrający
Imię: Pan Klocek
Świat: Titania
Poziom: 51
Skille: 27 fist
|
![]() ![]() ![]()
Chwile z życia Pana Klocka ![]() ![]() "W tym szaleństwie jest metoda. Wal ich wszystkim, co masz. Wal ich mocno i szybko. Wal ich, póki nie przestaną się ruszać. Oto metoda" -Krusk zabójca Tanar'ri |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#10 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2006
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]()
![]() |
#11 | |
Rook-User roku 2007
Data dołączenia: 22 06 2004
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Niegrający
Imię: Pan Klocek
Świat: Titania
Poziom: 51
Skille: 27 fist
|
![]() Cytuj:
*Czytać: "Robi z nas wała i wyjawia swe sekrety" A tak na prawdę gdzie jest jakiś moderator co się zajmuje tym działem? Czy jesteśmy zdani na Debove?
Chwile z życia Pana Klocka ![]() ![]() "W tym szaleństwie jest metoda. Wal ich wszystkim, co masz. Wal ich mocno i szybko. Wal ich, póki nie przestaną się ruszać. Oto metoda" -Krusk zabójca Tanar'ri Ostatnio edytowany przez Pan Klocek - 10-12-2007 o 19:33. |
|
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2006
|
![]() lol poza tym to nie gm... jakiś br albo swe... Ty weź lepiej człowieku sie czymś zajmij a nie traktując pikseloze na poważnie bo jeszcze umrzesz...