![]() |
Wyvern
Mam 2 pytania. Mam 22 sorca (18,5mlvl). Nie mam narazie pacca.
1. Od którego lvla rozłożę wyverna? ("rozłożę"-chodzi mi o rozwaleni spokojnie, a nie tak ze zmarnuje 50 bp UHow) 2.Na jakich potworkach expić. |
Jestem co prawda elite knight ale wiem cos o druidzie.
1. Vyvern rozłożysz samą różdzką od jakiegoś 38 levela jeśli masz jakieś skile. 2. Expij na dwarfach guardach tam jest w miare bezpiecznie. A jak zamówisz paca to odejdzi na Ankrahmun ja tam jestem. Expij tam na scrabach. Pozdrawiam.:) |
Dwarfy Guardy za dobre jak na 22 lev! Max Soldiery :P Guard wali nawet po 70-100 a 22 sorc tonie opłacalne!
|
Asash wiem ile wali dwarf guard gdybym nie wiedział ile wali ten potwór nie wbił bym 267 levela. 23 sorc spokojnie może expic na guardach, gorzej z geomancererm ale guar to pryszcz dla 23 sorca.
|
Cytuj:
|
Poza tym guardy są dość szybkie, a na dodatek w kopalniach są "nierówności" ziemii, po których się jeszcze wolniej idzie. Łatwo zaliczyć zgon, tym bardziej sorcem, który ma mało hp.
|
@Soffcia
Co Ty opowiadasz za pierdoly 22 lvl na guardach -.-, moze na pojedynczych, najlepiej na guardach expic z monkiem na malym lvl, co do Twojego lvl watpie czy taki posiadasz... Prawdopodobnie ~20 sorc padl by po drodze na guardy niz na nich expil. Co do wyverna niejestem pewien ale z monkiem + wand i jakies runki mozesz spokojnie expic. |
Co do wyvern to mozesz na nich spokojne expic z monkami. Expinia na guardach nie polecam chyba ze z sumonami.
|
taaa, to wy gadacie pierdoly, moj druid 20 - 43 lvl (na tym kupilem pacca) to guardy i tylko guardy od 30 lvlu bralem najtrudniejsze kopalnie
|
no ludzi ja na guardy to na 19 drutkiem facc zapitalalem a na wyvy mozesz isc tera z blokerem graczem albo poczekac do 27 lvlu na guardach na monka i wtedy isc:D
|
Rozwalacie mnie :D
Po 1:
Ja na 1 guardzie i 2 soldierach se rade dawalem druidem juz od 17 lv... Po 2: Tak są nierówności ale Guard też je odczuwa ;) -Aevolanda powiedział/a ,że na Guardach z dystansu sie smialo zabije ale na lagach sie latwo padnie //\\ Popieram :) Tak od 22-23lv możesz śmialo nawet z 2 guardami se poradzić tylko zawsze se zrob na wszelki wypadek tak z 2 ihy ;) A co do Soff to nie sądze żeby podawała sie za takiego gracza narażając się na rook \\// www.tibia.com/community i se wpiszcie Kwapek chociaz wielu pewnie bedzie sadzilo ze sie podszywa ale trudno. |
Dac rade to da sie i na 10 ale trudniej jest expic na nich "masowo", np z 2h. :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:43. |