|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jestem co prawda elite knight ale wiem cos o druidzie.
1. Vyvern rozłożysz samą różdzką od jakiegoś 38 levela jeśli masz jakieś skile. 2. Expij na dwarfach guardach tam jest w miare bezpiecznie. A jak zamówisz paca to odejdzi na Ankrahmun ja tam jestem. Expij tam na scrabach. Pozdrawiam. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 12 2007
Lokacja: Konin
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Dwarfy Guardy za dobre jak na 22 lev! Max Soldiery
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Asash wiem ile wali dwarf guard gdybym nie wiedział ile wali ten potwór nie wbił bym 267 levela. 23 sorc spokojnie może expic na guardach, gorzej z geomancererm ale guar to pryszcz dla 23 sorca.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2007
Wpisy bloga: 4
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Aevolana Zamizuelin
Profesja: Druid
Gildia: --
Świat: Vinera
Poziom: 27
Skille: --/20
Poziom mag.: 24
![]() |
![]() Jesli to twoj prawdziwy lvl to szczere gz(nie wątpie ze to twojlvl). Troche przesadziles ze spokojnie moze expic. Jesli bedzzie mial lagi to nie pożyje długo... ale jjak go trzyma na odleglosc to spoko
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 07 2007
Imię: Kammel
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Inqusition
Świat: Candia
Poziom: 88
Skille: 85/65
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Poza tym guardy są dość szybkie, a na dodatek w kopalniach są "nierówności" ziemii, po których się jeszcze wolniej idzie. Łatwo zaliczyć zgon, tym bardziej sorcem, który ma mało hp.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2006
Lokacja: Stalowa Wola
Imię: Tharoo
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 110
|
![]() @Soffcia
Co Ty opowiadasz za pierdoly 22 lvl na guardach -.-, moze na pojedynczych, najlepiej na guardach expic z monkiem na malym lvl, co do Twojego lvl watpie czy taki posiadasz... Prawdopodobnie ~20 sorc padl by po drodze na guardy niz na nich expil. Co do wyverna niejestem pewien ale z monkiem + wand i jakies runki mozesz spokojnie expic. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 12 2007
Profesja: Paladin
Świat: Thoria
Poziom: 75
Skille: 81/52
Poziom mag.: 17
|
![]() Co do wyvern to mozesz na nich spokojne expic z monkami. Expinia na guardach nie polecam chyba ze z sumonami.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2004
Lokacja: Zgorzelec
Stan: Na emeryturze
Imię: Wez Nie Kozacz
Profesja: Knight
Świat: solera
Poziom: 8
Skille: zmienne
|
![]() taaa, to wy gadacie pierdoly, moj druid 20 - 43 lvl (na tym kupilem pacca) to guardy i tylko guardy od 30 lvlu bralem najtrudniejsze kopalnie
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2007
Lokacja: Płock
Imię: Elder Poskramiacz Katany
Profesja: Rookstayer
Gildia: a bo ja wiem ?! zapomnialem :/
Świat: Harmonia
Poziom: 43
Skille: 21/27
Poziom mag.: :<
![]() |
![]() no ludzi ja na guardy to na 19 drutkiem facc zapitalalem a na wyvy mozesz isc tera z blokerem graczem albo poczekac do 27 lvlu na guardach na monka i wtedy isc
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() Po 1:
Ja na 1 guardzie i 2 soldierach se rade dawalem druidem juz od 17 lv... Po 2: Tak są nierówności ale Guard też je odczuwa ![]() -Aevolanda powiedział/a ,że na Guardach z dystansu sie smialo zabije ale na lagach sie latwo padnie //\\ Popieram ![]() Tak od 22-23lv możesz śmialo nawet z 2 guardami se poradzić tylko zawsze se zrob na wszelki wypadek tak z 2 ihy ![]() A co do Soff to nie sądze żeby podawała sie za takiego gracza narażając się na rook \\// www.tibia.com/community i se wpiszcie Kwapek chociaz wielu pewnie bedzie sadzilo ze sie podszywa ale trudno. Ostatnio edytowany przez Hodal - 28-12-2007 o 16:24. |
![]() |
![]() |