![]() |
Bug?Problem z Tibia.com[!]
Witam dzis spotkałem się z błędem podczass gryDokładnu opis:
Tak wiec na stronie logowania na tibia.com wpisuje i loguje sie przy wylogowanej w dp postaci patrza a tam pisze Matis Dragon of Palek online!!! czy to mozliwe?!?Wchodze wiec na hara na koncie siory patrze a w vip napis na czerwono!!!Podczas logowania na konto musze czekac w kolejce wiec na 100% jestem OFF !! JAK to jest mozliwe! I co z tym zrobic! |
Po prostu wylogowałe¶ się z gry, i zalogowałe¶ na tibia.com. Czasami nie wyloguje postaci w ci±gu parunastu minut i pisze, że niby postać online. Olej to... :p
|
Po prostu serwery albo gry albo strony maja większy czas od¶wieżania.
To żaden bug po prostu zbieg okoliczno¶ci( a dokładnie czasu od¶wieżania) |
Witam, mam identyczny problem, tzn. mam postac na Neranie i na Obsidii.
Otóż na Neranie nie gram wcale tylko na Obsidii. Dzisiaj rano okolo 10:00 wbiłem przez przypadek na chara z Nerany. Wiec wylogowałem sie i chce wejsc na Obsidie a tu mi pisze ze juz jestem zalogowany na innej postaciX( i nie wejde na t± puki nie wyloguje sie z Nerany. No to wchodze spowrotem na niego, patrze specjalnie czy nie ma pz i wylogowuje sie ponownie. Dla pewnosci chcialem sprawdzic na tibia.com czy jestem na 100% wylogowany. Patrze a tu status tego z Nerany ONLINE;( . Mówie sobie ze poczekam te 15 minut i albo padne albo samo mnie wyloguje a tu lipa:evul: postac od godziny 10 rano jest caly czas zalogowana az do teraz;/. Chcialem wykasowac te postac z nerany ale pisze ze ze najpierw musze sie wylogowac;/;/;/ |
O.o to już ciekawe..
Przyjrzę się temu, możliwe że rzeczywi¶cie jaki¶ bug. Możesz zrobić Screen Shota i tu wsadzić? To w tedy będę mógł pomóc:) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:25. |