--> |
|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2007
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
|
![]() Witam dzis spotkałem się z błędem podczass gryDokładnu opis:
Tak wiec na stronie logowania na tibia.com wpisuje i loguje sie przy wylogowanej w dp postaci patrza a tam pisze Matis Dragon of Palek online!!! czy to mozliwe?!?Wchodze wiec na hara na koncie siory patrze a w vip napis na czerwono!!!Podczas logowania na konto musze czekac w kolejce wiec na 100% jestem OFF !! JAK to jest mozliwe! I co z tym zrobic!
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 12 2007
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Amera
|
![]() Po prostu wylogowałeś się z gry, i zalogowałeś na tibia.com. Czasami nie wyloguje postaci w ciągu parunastu minut i pisze, że niby postać online. Olej to...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Po prostu serwery albo gry albo strony maja większy czas odświeżania.
To żaden bug po prostu zbieg okoliczności( a dokładnie czasu odświeżania)
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 04 2007
|
![]() Witam, mam identyczny problem, tzn. mam postac na Neranie i na Obsidii.
Otóż na Neranie nie gram wcale tylko na Obsidii. Dzisiaj rano okolo 10:00 wbiłem przez przypadek na chara z Nerany. Wiec wylogowałem sie i chce wejsc na Obsidie a tu mi pisze ze juz jestem zalogowany na innej postaci ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() O.o to już ciekawe..
Przyjrzę się temu, możliwe że rzeczywiście jakiś bug. Możesz zrobić Screen Shota i tu wsadzić? To w tedy będę mógł pomóc ![]()