![]() |
Combo potworkow...
Wczoraj bylem na dl i bilem go z dystansu... Nagle po chwili dostalem 2 razy po 190 :baby: Co to ma byc?Czyzby combo spowrotem zagoscilo na tibi?-.- Dzis moj kupel padl na combo z dystansu majac 400 hp -.^ Nie dosc ze lipa w leczeniu dla takiego palla to jeszcze znow combo jest..
|
nie wycofali combo... wydaje się że już niewali comb.. ale tak naorawdę walnie ci kilka ataków naraz i wszystko się zsumuje i pokaże ile straciłeś łoncznie.... comba nadal są
|
mialem podobnie jak blokalem hydry , lurowalem ja i akurat dostalem wave z lodu i wave z ziemi , ze byly na sobie .. i dsotalem ~350 hit
ladne mi wycofanie combo . :) |
wszystko jest ok. musiales dostac combo od 2 potworkow, a co do zlikwidowania comba to zostalo pod tym wzgledem ze 1 potwor nie zadaje dwoch atakow na raz
|
Bo tak miało być.. np. hydra nie może walnąć ci 2x (w 1s) z ziemi ale moze z ziemi i lodu.. tak to juz jest :D
pozdro |
Cytuj:
wiec co ty gadasz . Combo = 2 ataki magiczne w jednym czasie. Cipsoft nie usunal combo . |
przed upem było jeszce coś takiego że Hydra mogła walnąć w 1 sec 2x wave posiona i to wycofali
|
to jak to mozlwie ze w 8.1 dostalem w 1sek dwa wave ? ( byla 1 hydra i puscila 2 wave ktore nachodzily na siebie . )
|
Zauważ, że silniejsze czary mają bardzo długą animację, a obrażenia są zadawane w momencie rozpoczęcia animacji czaru. To normalne, że zanim jedna się skończy to druga się zacznie i "się nałożą".
Zresztą - przed 8.1 dl miał combo w okolicach 700. I to też potrafiło wyjść więcej. 400 to wcale nie tak wiele jeżeli zliczy się atak magiczny i atak tradycyjny(do 150 na słabo opancerzonym celu). Przypominam, że nie zlikwidowano combo atak zwykły+magia, a jedynie magia+magia+...+magia |
Combo magiczne zostało zlikwidowane... ale nie dla wszystkich potworów po prostu... jak sądzisz czy liche, koshei i fire elementale i efreety i pare innych stworzeń naprawdę nie wali teraz z lekka powolnie ... często się zastanawiam czy ja laga nie załapem bo hita nie dostaje od tych magicznych potworów.. przecież to oczywiste że nie zabraliby wszystkich magicznych combo ... myslice że Cipsoft by wam pozwolił na łatwy exp =) ?
|
ja po tym update to normalnie se bez problemu blocze dla i napieprzam bez problemów, a przed to raz combo walnał i juz red i tak mi przedtem walnał i zostalo mi 40 hp i na ogniu dedlem- zal, teraz słaby jest dosyc
|
O nie ! Wszyscy zginiemy ! 32 druid (100%pijawka <facc>) padl na dlu nie tylko nie to =/ Od dzis nie wychodze z domu bo to szok. Zamknac to , jest temat czy nalezy zakazac tematow w ktorych zala sie facc, jak ci sie cos nie podoba to nie graj nikogo to nie obchodzi.
|
Comb nie usunięto ostatnio kumpel 85ms siedział se na dlach brał loozem draga i dla solo.Po jakimś czasie wszedł i był 1 dl zszedł naładował se mane wszedł i tylko zobaczył napis You Are DEAD!!!. I widać po tym fakcie ze nie usunięto comb tylko poprostu je tylko zmodyfikowano troche...
|
do 2up
Juz mam 24 druid ten druid w opisie to noob char a teraz pk char. Jak bys chcial wiedziec to mam 80+ palla i na nim dostalem te combo -.-. A po drugie mam pacc wiec nie moze byc to temat w ktorym zali sie facc. Jak nie wiesz to nie pisz. |
@up
Z tym, że zapomniał o utamie zapewne... |
combo nie zlikwidowali :] najłatwiej rozpoznać w ten sposób... jak ci rombnie 2 wave mogom na siebie nachodzic i niezauważysz :] łonczna ilość strat sie sumuje... ale w pasku deaflut jest napisane ile straciłeś, i czy w 1 ataku czy w 2 :D
|
ja na 81 ek na [MONSTER]undead dragon[/MONSTER] dostalem 3x w tym samym momecie 3x ten sam spell po ~~350 i dobrze ze mialem full hp bo by byl dedzik
|
usuneli combo ale nie u kazdego potwora np. scouty juz m nie wala 4x na ture chociaz na serio z tym leczeniem zwalily ten up date ale mi to az tak nie przeszkadza w botowaniu xDD
|
Huja muja, zmienili combo do tego stopnia, że potworek nie może jebnąć swoich wszystkich możliwych ataków w jedną turę, sprawdzałem nie raz i nigdy nie walnie więcej niż 3 ataki na turę. Przed upem więcej mógł (jeśli miał więcej niż 3 ;P).
|
Frost jest w stanie za 6xx walnac, ale przed update byl spokojnie w stanie za wiecej...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:45. |