--> | --> |
|
Notki |
Updates Forum zawiera wszelkie informacje o najnowszym update oraz pod fora z informacjami o byłych update. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 06 2007
Lokacja: Trojmiasto
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Świat: Morgana
Poziom: 99+
Skille: 85+
Poziom mag.: 19
|
![]() Wczoraj bylem na dl i bilem go z dystansu... Nagle po chwili dostalem 2 razy po 190
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2007
Lokacja: Ziemia/Polska/Bydgoszcz
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Świat: Galana
|
![]() nie wycofali combo... wydaje się że już niewali comb.. ale tak naorawdę walnie ci kilka ataków naraz i wszystko się zsumuje i pokaże ile straciłeś łoncznie.... comba nadal są
(\_/) (O.o) (> <) To jest króliczek. Skopiuj go do swojej sygnaturki aby pomóc mu w zawładnieciu światem!!! 100% tego forum to ludzie. Jeżeli nie należysz do tych 0 % nie wklejaj tego podpisu. Powybijam ci wszystkie oczy kijem, a jak zabraknie ci oczu dokleje ci nowe kropelką. A mój kij przewędruje twoją źrenice w akompaniamencie krzyku "This is Sparta"!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2007
Lokacja: Gdynia
Stan: Na Emeryturze
Imię: Patrov
Profesja: Knight
Świat: Jamera
Poziom: 72
Skille: 82/80
Poziom mag.: 6
|
![]() mialem podobnie jak blokalem hydry , lurowalem ja i akurat dostalem wave z lodu i wave z ziemi , ze byly na sobie .. i dsotalem ~350 hit
ladne mi wycofanie combo . ![]()
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2006
Lokacja: Wrocław
Profesja: Rookstayer
|
![]() wszystko jest ok. musiales dostac combo od 2 potworkow, a co do zlikwidowania comba to zostalo pod tym wzgledem ze 1 potwor nie zadaje dwoch atakow na raz
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2005
Lokacja: Bieruń
Świat: Julera
|
![]() Bo tak miało być.. np. hydra nie może walnąć ci 2x (w 1s) z ziemi ale moze z ziemi i lodu.. tak to juz jest
![]() pozdro
#6 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
wiec co ty gadasz . Combo = 2 ataki magiczne w jednym czasie. Cipsoft nie usunal combo .
![]() |
#7 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 09 2006
Lokacja: Zabrze
Stan: Początkujący
Imię: Leo Eloon
Profesja: Elite Knight
Gildia: Equimanthorn
Świat: Nebula
![]() |
![]() przed upem było jeszce coś takiego że Hydra mogła walnąć w 1 sec 2x wave posiona i to wycofali
|
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() to jak to mozlwie ze w 8.1 dostalem w 1sek dwa wave ? ( byla 1 hydra i puscila 2 wave ktore nachodzily na siebie . )
#9 |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Imię: Dwimeron de'qel
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Zauważ, że silniejsze czary mają bardzo długą animację, a obrażenia są zadawane w momencie rozpoczęcia animacji czaru. To normalne, że zanim jedna się skończy to druga się zacznie i "się nałożą".
Zresztą - przed 8.1 dl miał combo w okolicach 700. I to też potrafiło wyjść więcej. 400 to wcale nie tak wiele jeżeli zliczy się atak magiczny i atak tradycyjny(do 150 na słabo opancerzonym celu). Przypominam, że nie zlikwidowano combo atak zwykły+magia, a jedynie magia+magia+...+magia
Powyższe zdanie jest prawdziwe. Ostatnio edytowany przez Dwimenor - 31-12-2007 o 21:18. |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 07 2005
Lokacja: Łódź
Imię: Kurizu
Gildia: Twilight Brigade
Świat: Fortera
Poziom: 78
Skille: 92/80
Poziom mag.: 20
![]() |
![]() Combo magiczne zostało zlikwidowane... ale nie dla wszystkich potworów po prostu... jak sądzisz czy liche, koshei i fire elementale i efreety i pare innych stworzeń naprawdę nie wali teraz z lekka powolnie ... często się zastanawiam czy ja laga nie załapem bo hita nie dostaje od tych magicznych potworów.. przecież to oczywiste że nie zabraliby wszystkich magicznych combo ... myslice że Cipsoft by wam pozwolił na łatwy exp =) ?
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2007
Lokacja: europa
Świat: Harmonja
Poziom: 80
Skille: 82/66
|
![]() ja po tym update to normalnie se bez problemu blocze dla i napieprzam bez problemów, a przed to raz combo walnał i juz red i tak mi przedtem walnał i zostalo mi 40 hp i na ogniu dedlem- zal, teraz słaby jest dosyc
|
![]() |
![]() |
#12 |
Zbanowany
|
![]() O nie ! Wszyscy zginiemy ! 32 druid (100%pijawka <facc>) padl na dlu nie tylko nie to =/ Od dzis nie wychodze z domu bo to szok. Zamknac to , jest temat czy nalezy zakazac tematow w ktorych zala sie facc, jak ci sie cos nie podoba to nie graj nikogo to nie obchodzi.
|
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 01 2008
Lokacja: Stargard
Imię: Tyrael evil'fighter
Gildia: Fire Army
Świat: Refugia
Poziom: 61
|
![]() Comb nie usunięto ostatnio kumpel 85ms siedział se na dlach brał loozem draga i dla solo.Po jakimś czasie wszedł i był 1 dl zszedł naładował se mane wszedł i tylko zobaczył napis You Are DEAD!!!. I widać po tym fakcie ze nie usunięto comb tylko poprostu je tylko zmodyfikowano troche...
|
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 06 2007
Lokacja: Trojmiasto
Świat: Morgana
Poziom: 99+
Skille: 85+
|
![]() do 2up
Juz mam 24 druid ten druid w opisie to noob char a teraz pk char. Jak bys chcial wiedziec to mam 80+ palla i na nim dostalem te combo -.-. A po drugie mam pacc wiec nie moze byc to temat w ktorym zali sie facc. Jak nie wiesz to nie pisz. Ostatnio edytowany przez Semek - 01-01-2008 o 16:01. |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2006
Lokacja: J-W
Imię: A,b, c... - tajemnica
Świat: Arcania
![]() |
![]() @up
Z tym, że zapomniał o utamie zapewne... |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2007
Lokacja: Ziemia/Polska/Bydgoszcz
Świat: Galana
|
![]() combo nie zlikwidowali
![]() ![]() ![]()
(\_/) (O.o) (> <) To jest króliczek. Skopiuj go do swojej sygnaturki aby pomóc mu w zawładnieciu światem!!! 100% tego forum to ludzie. Jeżeli nie należysz do tych 0 % nie wklejaj tego podpisu. Powybijam ci wszystkie oczy kijem, a jak zabraknie ci oczu dokleje ci nowe kropelką. A mój kij przewędruje twoją źrenice w akompaniamencie krzyku "This is Sparta"!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 03 2006
|
![]() ja na 81 ek na [MONSTER]undead dragon[/MONSTER] dostalem 3x w tym samym momecie 3x ten sam spell po ~~350 i dobrze ze mialem full hp bo by byl dedzik
|
![]() |
![]() |
#18 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 06 2007
Imię: Paladhino
Gildia: jakos tam po angielsku ;D
Świat: Nerana(kolejki)
Poziom: 28
Skille: rosna;P
Poziom mag.: 10
|
![]() usuneli combo ale nie u kazdego potwora np. scouty juz m nie wala 4x na ture chociaz na serio z tym leczeniem zwalily ten up date ale mi to az tak nie przeszkadza w botowaniu xDD
|
![]() |
![]() |
#19 |
Inquisition Hero
Data dołączenia: 11 12 2005
|
![]() Huja muja, zmienili combo do tego stopnia, że potworek nie może jebnąć swoich wszystkich możliwych ataków w jedną turę, sprawdzałem nie raz i nigdy nie walnie więcej niż 3 ataki na turę. Przed upem więcej mógł (jeśli miał więcej niż 3 ;P).
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2005
Lokacja: Lubin
Imię: Phoelerius
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ruthless Hordes
Świat: Antica
Poziom: 134
Skille: 93/88
Poziom mag.: 7
|
![]() Frost jest w stanie za 6xx walnac, ale przed update byl spokojnie w stanie za wiecej...