![]() |
Najciekawsze
Wiem że dostane ochrzan za temat ale musze ;P
Szukam jakiejś MMORPG. Bo nie mogę siedzieć 12h only na Tibii ;s Ale nie byle jakiejś . Chciałbym taką w którą gra dużo ludu , szybko sie nie nudzi , duża mapa itp. Czyli poprostu ciekawa .;P W tym dziale "RPG" szukałem dużo , ale proponowane gry nie są zachwycające. W niektórych tylko sie chodzi na jedne i te same potwory ubija sie i tak w kółko. Nawet nie zdobywa sie w niej itemów .. ;/ Nie ma żadnych potionów , manasów czy cokolwiek takiego ;s A osoby gadają że jest świetna i wogule 10/10.Już mi sie znudziło ściąganie , sprawdzanie każdej gierki. Bardzo proszę o propozycje jakiś gier byle by nie jakiś bezsensu. Z Góry Dziękuje. I sorki za błędy jeśli są. ;) |
Radziłbym :
-Cabal Online -Maple Story i ogólnie gierki nexona www. Nexon . Net -może cos w przeglądarce ? battleknight, goalunited (cudo :) )? |
World of Warcraft? Krótko grałem, nie przypadło mi do gustu, ale 10 mln osób nie może się mylić(jeśli ktoś zarzuci czerstwym tekstem o muchach, to...).
|
Guild wars
9Dragons |
Z przeglądarkowych, może BloodWars link w podpisie (Bo nie mam żadnego wasala, który by GRAŁ).
|
12h godzin przed kompem o_O, no dobra :o , polecam My-Fantasy Online, World of Warcraft. A może jakaś nie MMO? np. seria hitman, Heroes'y, Wiedźmin... warcraft2,3.
|
Grałem w wiele gier MMORPG. Jak dla mnie jedą z najlepszych jest Silkroad online. Naprawdę wiele postaci do wyboru, masa broni, skilii, ciekawe pvm i pvp. Świetnie rozbudowany system party. naprawdę polecam. www.silkroadonline.net
|
Po raz setny... SHADOWBANE! Z tym, że dopiero jak połączą serwery to będę grał na poważnie, bo wszystko pokasują. Właź w tę grę, jeśli lubisz ostre PvP, nie zależy ci na bogatym lore, PvE i grafice, lubisz mieć do wyboru dużo ras, klas i szeroki rozwój postaci, a co najważniejsze - nie jesteś totalnym idiotą i połapiesz się w tej grze.
|
Mu online , Knight online , Flyff :> , Guild Wars, po prostu zapraszam na
www.gamecenter.pl tam sobie znajdziesz wszystko co chcesz :) |
Plemiona,world of warcraft,Znajdź coś dla siebie w temacie o rpg ;)
|
gry Nexonu. Najlepiej Maple Story. I nic wiecej do zycia ci nie trzeba.
|
Cytuj:
|
Dzięki all . :)
W coś sobie pogram :] A ja jeszcze polecam WoDBO. www.wodbo.yoyo.pl Na silniku Tibii ale wypas ;s |
fadsfadsdsgahbdsadgaergregher
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:11. |