![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2007
Stan: Aktywny Gracz
![]() |
![]() Wiem że dostane ochrzan za temat ale musze ;P
Szukam jakiejś MMORPG. Bo nie mogę siedzieć 12h only na Tibii ;s Ale nie byle jakiejś . Chciałbym taką w którą gra dużo ludu , szybko sie nie nudzi , duża mapa itp. Czyli poprostu ciekawa .;P W tym dziale "RPG" szukałem dużo , ale proponowane gry nie są zachwycające. W niektórych tylko sie chodzi na jedne i te same potwory ubija sie i tak w kółko. Nawet nie zdobywa sie w niej itemów .. ;/ Nie ma żadnych potionów , manasów czy cokolwiek takiego ;s A osoby gadają że jest świetna i wogule 10/10.Już mi sie znudziło ściąganie , sprawdzanie każdej gierki. Bardzo proszę o propozycje jakiś gier byle by nie jakiś bezsensu. Z Góry Dziękuje. I sorki za błędy jeśli są. ![]()
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2008
|
![]() Radziłbym :
-Cabal Online -Maple Story i ogólnie gierki nexona www. Nexon . Net -może cos w przeglądarce ? battleknight, goalunited (cudo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
![]() |
![]() World of Warcraft? Krótko grałem, nie przypadło mi do gustu, ale 10 mln osób nie może się mylić(jeśli ktoś zarzuci czerstwym tekstem o muchach, to...).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2006
|
![]() Guild wars
9Dragons |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Z przeglądarkowych, może BloodWars link w podpisie (Bo nie mam żadnego wasala, który by GRAŁ).
Ostatnio edytowany przez <.< - 21-01-2008 o 21:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2007
Lokacja: Outland
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
![]() |
![]() 12h godzin przed kompem o_O, no dobra
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 11 2007
Lokacja: Piotrków Tryb.
Imię: Master Wojtaszek
Profesja: Druid
Gildia: Dragons Hell
Świat: Harmonia
Poziom: 59
Poziom mag.: 54
|
![]() Grałem w wiele gier MMORPG. Jak dla mnie jedą z najlepszych jest Silkroad online. Naprawdę wiele postaci do wyboru, masa broni, skilii, ciekawe pvm i pvp. Świetnie rozbudowany system party. naprawdę polecam. www.silkroadonline.net
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2007
|
![]() Po raz setny... SHADOWBANE! Z tym, że dopiero jak połączą serwery to będę grał na poważnie, bo wszystko pokasują. Właź w tę grę, jeśli lubisz ostre PvP, nie zależy ci na bogatym lore, PvE i grafice, lubisz mieć do wyboru dużo ras, klas i szeroki rozwój postaci, a co najważniejsze - nie jesteś totalnym idiotą i połapiesz się w tej grze.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Mu online , Knight online , Flyff :> , Guild Wars, po prostu zapraszam na
www.gamecenter.pl tam sobie znajdziesz wszystko co chcesz ![]()
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() Plemiona,world of warcraft,Znajdź coś dla siebie w temacie o rpg
![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() gry Nexonu. Najlepiej Maple Story. I nic wiecej do zycia ci nie trzeba.
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Od kiedy Plemiona to RPG? Skąd wy się ludzie bierzecie, że nie potraficie odróżnić multiplayerowej, browserowej gry pseudo-ekonomiczno-wojennej od rolpleja ;x
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2007
![]() |
![]() Dzięki all .
![]() W coś sobie pogram ![]() A ja jeszcze polecam WoDBO. www.wodbo.yoyo.pl Na silniku Tibii ale wypas ;s
![]() |
#14 |
Guest
|
![]() fadsfadsdsgahbdsadgaergregher
Ostatnio edytowany przez szymek00 - 04-04-2016 o 16:00. |
![]() |