![]() |
Twój Knight!
Jest wiele tematów gdzie użytkownicy pytają: gdzie expić, jakie wbić skille, jakie eq kupić dla knighta itp. W tym temacie chciałbym was zachęcić do opowiedzenia waszych przygód z knightem! Właśnie skończyłem przygodę pallem i chcę zrobić knighta lecz wcześniej chce się was zapytać jakie wy mieliście doświadczenie z najtami i czy chętnie byście je wymienili na inna profesje czy oceniacie tą postać wzorowo?
|
Knight jest moją ulubioną profą, granie nim bardzo wciąga, nigdy bym profy nie zmienił.
|
Mój pierwszy char, którym obecnie gram, to knight. Grałam wszystkimi profesjami, ale knightem gra mi się najlepiej. Mimo, że łatwo nim paść, tracąc bardzo dużo, to i tak nigdy nie zmienię profesji.
|
;]
Knight jest supcio ale skillowanie troche nudne:( Ale ze skillami dobrymi jak sie pójdzie na jakiegoś dobrego potwora to fajna zabawa :D
Moja pierwsza postać też była Knightem i aktualnie gram jako Knight (inna postać) o to ona [CHAR]Sher Wooz[/CHAR] :p |
Pojim first profem był knight (to było ok. 2 lat temu). Później grałem wszystkimi profesjami. Ale powróciłem do knighta poniewarz jest najlepszy i najmilej sie nim expi. :)
|
moja pierwsza profka byl druid pozniej mialem sorca i palla ale zadna profesja nie gralo mi sie tak jak knightem. kazdy powinien grac profesja taka jaka mu sie najbardziej podoba. knight jest bardzo dobra profesja ale tylko z lepszymi skillami i w miare dobrym eq.
|
Jako jedyna profesja nie nudzi się tak jak druid, sorc czy palek. Na początku trzeba trochę posiedzieć żeby wbić te przyzwoite 75/75 ale później gra jest bardzo przyjemna ;)
|
Knight to najlepiej oceniana postać przez graczy,mówia że łatwo się nią gra na początku,ale na wyższych lvlach też wcale trudno nie jest..Ja teraz posiadam 45 knighta i gra się nim dobrze...
|
Knight moim zdaniem jest najlepszy. Nawet jesli ktos nie lubi skillowac moze na nim spokojnie grac. Jednak ja wolalbym miec te skile nawet 65/65 bo wtedy wpadaja wieksze hity i ladniej to wyglada;] i jak mam wieksze skile to moge sie wybrac na cos lepszego...
|
Knight moim zdaniem jest najlepszy. Nawet jesli ktos nie lubi skillowac moze na nim spokojnie grac. Jednak ja wolalbym miec te skile nawet 65/65 bo wtedy wpadaja wieksze hity i ladniej to wyglada;] i jak mam wieksze skile to moge sie wybrac na cos lepszego...
|
knajtem najłatwiej sie botuje :P
ja mam 53 ek 100% boted 79/78 zrobiony w 25 dni :P |
Najlepszy knight i tyle to była tez moja pierwsza profa a pozniej zoabczylem druida i bylo do kitu teraz gram knightem i jest bosko tylko najgorsze te skillowanie ale to przejdzie jak ktos nie lubi skillowac np na 15 lvl skile 50/50 to moze wczesniej sie wybrac na expienie a skille same wpadna.Jednym slowem KNIGHT RZADZI!!!!!!!! KTO TAK SADZI:P:P:p
|
Mam 4 chary na Uniterze, każdy inna profesja i zdecydowanie stwierdzam, że Knighci są najlepsi. Nie jest prawdą to, że gra się nimi najłatwiej, bo na samym początku jest najtrudniej. Knight ze skilami 60/60 i lvl 20 "robi się" tyle czasu co ok. 35 sorc 28mlvl ( zakładając, że bez przerwy expi ) a wszystko co zarobi musi wydać na EQ. Na levelu 60 ze skilami 80/80 knight to czołg a expi się nim najlepiej.
|
Cytuj:
|
Knight
Knight jest the best. Sam mam knighta 29lvl skile 61+. Nie wiem gdzie expic (FACC). Nrazie expie na mummy quest zabijam te beho i mumie i wrcam sie i zabijam tam 3 slimy i 2 beho i znowu spowrotem. Ale mi slabo lvl idzie ;// Pomozcie plsss :P
|
Bot
Jak sie nazywa ten bot i skad go sciagnac? :D
|
Mam zepsutego kompa napisze cos na gg i mi sie zawiesz albo wylacza. Bd mial naprawionego jutro albo pojutrze ;// ale zapisze na kartce numer i sie odezwe jak all ok bedzie ;]]]
|
Witam,
IMHO jak temat nazywałby się Twój Paladin , wszyscy pisaliby tu jaki to paly jest super , fajny , extra i w ogóle geh , natomiast sorc,drut i kina sux , są 0 (zero) null. Każdy gra takąprofesjąjakąlubi i kązdemu inna nudzi się szybciej/wolniej. Knight na wyższym lvl to przeważnie blocker (ale nei zawsze) , taki knight żeby zranić demona musi mieć skilla conajmniej 95 i porządną broń. |
Cytuj:
@topic: ja mam skille 50/50 moim 12 knightem, i mam do was pytanie- ile czasu mi zajmie wbicie 75/75 skilla. Chcę jak najszybciej go wbic, ponieważ chcę mieć już spokój przynajmniej do 40 lvla. Ile czasu mi to zajmie?? |
zalezy ile czasu bedziesz poswiecac na gre :) 2 tygodnie-3 miechy :) sla sadze ze miech-poltora powinno ci to zajac :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:25. |