|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2008
Lokacja: Biało-Zielona Dębica
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sir Adasii
Profesja: Paladin
Świat: Saphira
|
![]() Jest wiele tematów gdzie użytkownicy pytają: gdzie expić, jakie wbić skille, jakie eq kupić dla knighta itp. W tym temacie chciałbym was zachęcić do opowiedzenia waszych przygód z knightem! Właśnie skończyłem przygodę pallem i chcę zrobić knighta lecz wcześniej chce się was zapytać jakie wy mieliście doświadczenie z najtami i czy chętnie byście je wymienili na inna profesje czy oceniacie tą postać wzorowo?
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Music addict
Data dołączenia: 11 06 2007
Lokacja: Siemianowice Śl.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Zuzia Shadow
Profesja: Elite Knight
|
![]() Mój pierwszy char, którym obecnie gram, to knight. Grałam wszystkimi profesjami, ale knightem gra mi się najlepiej. Mimo, że łatwo nim paść, tracąc bardzo dużo, to i tak nigdy nie zmienię profesji.
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2008
Lokacja: Rybnik
Imię: Sher Wooz
Profesja: Knight
Świat: Arcania
![]() |
![]() Knight jest supcio ale skillowanie troche nudne
![]() ![]() Moja pierwsza postać też była Knightem i aktualnie gram jako Knight (inna postać) o to ona [CHAR]Sher Wooz[/CHAR] ![]()
[CHAR]Sher Wooz[/CHAR] - Knight ![]() [CHAR]Shadow Wooz[/CHAR] - Sorcerer ![]() [CHAR]Shan Wooz[/CHAR] - Rookstayer PozdRo ![]() (\_/) (O.o) (> <) To jest króliczek. Skopiuj go do swojej sygnaturki aby pomóc mu w zawładnieciu światem! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() Pojim first profem był knight (to było ok. 2 lat temu). Później grałem wszystkimi profesjami. Ale powróciłem do knighta poniewarz jest najlepszy i najmilej sie nim expi.
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2007
Lokacja: Wrocław
Imię: Visc
Świat: Astera
Poziom: 182
|
![]() moja pierwsza profka byl druid pozniej mialem sorca i palla ale zadna profesja nie gralo mi sie tak jak knightem. kazdy powinien grac profesja taka jaka mu sie najbardziej podoba. knight jest bardzo dobra profesja ale tylko z lepszymi skillami i w miare dobrym eq.
21:09 Jark Celia [103]: 39.5 i pol ![]() 20:02 Pablo'De La Pall [149]: tez mam kiku takich kumpli co jara codziennie 20:02 Pablo'De La Pall [149]: kumpel mial fajne jazdy 20:02 Pablo'De La Pall [149]: co chwile byl kims innym 20:02 Pablo'De La Pall [149]: na poczatku politykiem 20:02 Pablo'De La Pall [149]: puzniej mafiozem xD 20:03 Pablo'De La Pall [149]: a na koncu sorcererem |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2007
Imię: Evul Penguin
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Mastah Penguins
Świat: Penguin Land
Poziom: 400
Skille: 800/800
Poziom mag.: 99
|
![]() Jako jedyna profesja nie nudzi się tak jak druid, sorc czy palek. Na początku trzeba trochę posiedzieć żeby wbić te przyzwoite 75/75 ale później gra jest bardzo przyjemna
![]()
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2008
Lokacja: Rzeszów
![]() |
![]() Knight to najlepiej oceniana postać przez graczy,mówia że łatwo się nią gra na początku,ale na wyższych lvlach też wcale trudno nie jest..Ja teraz posiadam 45 knighta i gra się nim dobrze...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() Knight moim zdaniem jest najlepszy. Nawet jesli ktos nie lubi skillowac moze na nim spokojnie grac. Jednak ja wolalbym miec te skile nawet 65/65 bo wtedy wpadaja wieksze hity i ladniej to wyglada;] i jak mam wieksze skile to moge sie wybrac na cos lepszego...
|
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() Knight moim zdaniem jest najlepszy. Nawet jesli ktos nie lubi skillowac moze na nim spokojnie grac. Jednak ja wolalbym miec te skile nawet 65/65 bo wtedy wpadaja wieksze hity i ladniej to wyglada;] i jak mam wieksze skile to moge sie wybrac na cos lepszego...
|
![]() |
![]() |
#11 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 09 2006
Lokacja: Zabrze
Stan: Początkujący
Imię: Leo Eloon
Gildia: Equimanthorn
Świat: Nebula
![]() |
![]() knajtem najłatwiej sie botuje
![]() ja mam 53 ek 100% boted 79/78 zrobiony w 25 dni ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2008
Lokacja: Venore
Imię: Lukas Fire Master
Profesja: Sorcerer
Świat: Astera
Poziom: 35
Poziom mag.: 33
![]() |
![]() Najlepszy knight i tyle to była tez moja pierwsza profa a pozniej zoabczylem druida i bylo do kitu teraz gram knightem i jest bosko tylko najgorsze te skillowanie ale to przejdzie jak ktos nie lubi skillowac np na 15 lvl skile 50/50 to moze wczesniej sie wybrac na expienie a skille same wpadna.Jednym slowem KNIGHT RZADZI!!!!!!!! KTO TAK SADZI
![]() ![]() ![]()
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 01 2008
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Mam 4 chary na Uniterze, każdy inna profesja i zdecydowanie stwierdzam, że Knighci są najlepsi. Nie jest prawdą to, że gra się nimi najłatwiej, bo na samym początku jest najtrudniej. Knight ze skilami 60/60 i lvl 20 "robi się" tyle czasu co ok. 35 sorc 28mlvl ( zakładając, że bez przerwy expi ) a wszystko co zarobi musi wydać na EQ. Na levelu 60 ze skilami 80/80 knight to czołg a expi się nim najlepiej.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2008
Lokacja: Tutaj
Imię: Don kustosz
Gildia: Nie ma xd
Świat: Secura
Poziom: 70
Skille: 79/78;/
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() gdzie nim bociles ? ; *** skillowanie itp.; **
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 01 2008
Lokacja: Ostrowiec Św.
Gildia: >><<
Świat: HMMM ^^
Poziom: 44
Skille: 83/83
|
![]() Knight jest the best. Sam mam knighta 29lvl skile 61+. Nie wiem gdzie expic (FACC). Nrazie expie na mummy quest zabijam te beho i mumie i wrcam sie i zabijam tam 3 slimy i 2 beho i znowu spowrotem. Ale mi slabo lvl idzie ;// Pomozcie plsss
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 01 2008
Lokacja: Ostrowiec Św.
Gildia: >><<
Świat: HMMM ^^
Poziom: 44
Skille: 83/83
|
![]() Mam zepsutego kompa napisze cos na gg i mi sie zawiesz albo wylacza. Bd mial naprawionego jutro albo pojutrze ;// ale zapisze na kartce numer i sie odezwe jak all ok bedzie ;]]]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2007
Imię: Yogon Lion
Profesja: Royal Paladin
Świat: Silvera
|
![]() Witam,
IMHO jak temat nazywałby się Twój Paladin , wszyscy pisaliby tu jaki to paly jest super , fajny , extra i w ogóle geh , natomiast sorc,drut i kina sux , są 0 (zero) null. Każdy gra takąprofesjąjakąlubi i kązdemu inna nudzi się szybciej/wolniej. Knight na wyższym lvl to przeważnie blocker (ale nei zawsze) , taki knight żeby zranić demona musi mieć skilla conajmniej 95 i porządną broń. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 12 2006
Lokacja: Opole
Profesja: Sorcerer
Świat: Arcania
Poziom: 22
Poziom mag.: 27
|
![]() Cytuj:
@topic: ja mam skille 50/50 moim 12 knightem, i mam do was pytanie- ile czasu mi zajmie wbicie 75/75 skilla. Chcę jak najszybciej go wbic, ponieważ chcę mieć już spokój przynajmniej do 40 lvla. Ile czasu mi to zajmie?? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2008
Lokacja: Tutaj
Imię: Don kustosz
Gildia: Nie ma xd