![]() |
75/75 skille oplacaja na maly lvl ?
Czesc to moj pierwszy post i mam pytanko czy oplaca sie wbijac 75/75 skille a puzniej expic i niekiedy trenic . Z gory dzienki :)
|
Skille to przedewszystkim inwestycja w przyszłość, jeżeli nie będziesz ginąć na tym małym levelu to się opłaca zrobić takie skille.
|
hmm Zależy też jaki świat PVP czy NON na pvp bezsensu robić nie wiadomo jakich skili bo na początku kilka razy padniesz. Zrobisz porządne skile jak nie bd Ci srali ;p na twarz, tak około 40lv, gdy bd miał trochę znajomych. Na non pvp lepiej od razu skile rób bo po którymś upie twoja siła rośnie też z lv. Potem bd trudniej Ci skilowac.
|
aha dzieki i tak wugole to swiat no-pvp
|
Uwazam ze 75/75 to bardzo dobre skille , zalezy kim je robisz , knightem jest to baaaardzo meczace...
A pallkiem nie wiem czy walniesz akurat 75/75 ale mysle ze 75/55 cos takiego :p Ale przy takich skillach nie musisz duzo potem skillowac , pallkiem ci takie wystarcza na loozie do 60 lub 70... Nie kazdy uwaza tak jak ja , bo uwaza ze na 50 musisz miec 80 lub 85 ale mi 75 by stykaly... Pozdro |
Moim zdaniem nie oplaca sie do 35 lvl'a robic takich skilli. Dlaczego?
Proste bo wczesniej moze pk cie zabic , albo nawet jakis potwor lub grupa potworow. |
Cytuj:
|
@up
Gościu rozwaliłeś mnie. Chyba lepiej odrabiać lvl niż skille. Dla większości ludzi skillowanie jest potwornie nudne, a expienie nie, a przynajmniej mniej . No a co do skilli to 75/75 robisz koło 25-30lvl i jedziesz gdzieś do 60 bez skillowania. A co do palka, to ja mam na 74lvl 80 dista i jakoś starcza, a nie czuję potrzeby skillowania. Wszystko zależy od tego czy Ci się dobrze gra ze skillami jakie masz czy nie. |
Cytuj:
|
Jak mówi pewna historyjka "Skille podstawą"
Oczywiście, że 75/75 opłaca się. Ja miałem 70/70 na PvP (8lv) [Skillowanie na Ghoulu/Monku na MC :D) i przyszedł taki 10lv Sorc żądny zabicia mnie. Zdziwił się, gdy dostawał piękne hity po 30-50. Skilluj ! : ] |
Skile Najważniejsze...
Powiem Wam tak. Ja mam skile 76/74 i w trakcie skilowania padlem ze 3 razy mam teraz 29 lvl. Ale mi to zwisa bo wiem ze jak wbije 80+ to ten lvl 2 kilka h odrobie.
Więc chyba lepiej skilowac kiedy sie da. |
wbij 30/30 lec na roty, kiedy bedziesz 50+ zolwie/ na 50 lvlu bedziesz mial skille 60/52+ wbijasz 70 bedziesz mial skille bliskie 70.
|
"Jeśli padać ze skillem 80 to tylko mając promocje i wszystkie blessy"
Takie moje motto;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:21. |