|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2004
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Skille to przedewszystkim inwestycja w przyszłość, jeżeli nie będziesz ginąć na tym małym levelu to się opłaca zrobić takie skille.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 02 2007
Lokacja: Płock
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Secura
![]() |
![]() hmm Zależy też jaki świat PVP czy NON na pvp bezsensu robić nie wiadomo jakich skili bo na początku kilka razy padniesz. Zrobisz porządne skile jak nie bd Ci srali ;p na twarz, tak około 40lv, gdy bd miał trochę znajomych. Na non pvp lepiej od razu skile rób bo po którymś upie twoja siła rośnie też z lv. Potem bd trudniej Ci skilowac.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 01 2008
|
![]() aha dzieki i tak wugole to swiat no-pvp
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 04 2006
Imię: Unkown
Profesja: Elite Knight
Świat: Solera
|
![]() Uwazam ze 75/75 to bardzo dobre skille , zalezy kim je robisz , knightem jest to baaaardzo meczace...
A pallkiem nie wiem czy walniesz akurat 75/75 ale mysle ze 75/55 cos takiego ![]() Ale przy takich skillach nie musisz duzo potem skillowac , pallkiem ci takie wystarcza na loozie do 60 lub 70... Nie kazdy uwaza tak jak ja , bo uwaza ze na 50 musisz miec 80 lub 85 ale mi 75 by stykaly... Pozdro
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() Moim zdaniem nie oplaca sie do 35 lvl'a robic takich skilli. Dlaczego?
Proste bo wczesniej moze pk cie zabic , albo nawet jakis potwor lub grupa potworow. |
![]() |
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Ainafea - 01-03-2008 o 14:10. |
|
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2006
Lokacja: Tomaszów Mazowiecki
![]() |
![]() @up
Gościu rozwaliłeś mnie. Chyba lepiej odrabiać lvl niż skille. Dla większości ludzi skillowanie jest potwornie nudne, a expienie nie, a przynajmniej mniej . No a co do skilli to 75/75 robisz koło 25-30lvl i jedziesz gdzieś do 60 bez skillowania. A co do palka, to ja mam na 74lvl 80 dista i jakoś starcza, a nie czuję potrzeby skillowania. Wszystko zależy od tego czy Ci się dobrze gra ze skillami jakie masz czy nie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Fredek_1995 - 02-03-2008 o 12:36. Powód: Literówka(może jeszcze gdzieś mam?;/) |
|
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2008
Lokacja: W cieniu Czarnobyla
Wpisy bloga: 7
Profesja: Knight
Świat: Guardia
Skille: 8x/8x
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Jak mówi pewna historyjka "Skille podstawą"
Oczywiście, że 75/75 opłaca się. Ja miałem 70/70 na PvP (8lv) [Skillowanie na Ghoulu/Monku na MC ![]() Skilluj ! : ]
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 03 2008
Lokacja: Tu Za Rogiem
Imię: *Miksar Vi*
Profesja: Knight
Świat: Galana
Poziom: 30+
Skille: 74/72
Poziom mag.: 5*
|
![]() Powiem Wam tak. Ja mam skile 76/74 i w trakcie skilowania padlem ze 3 razy mam teraz 29 lvl. Ale mi to zwisa bo wiem ze jak wbije 80+ to ten lvl 2 kilka h odrobie.
Więc chyba lepiej skilowac kiedy sie da. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zbanowany
|
![]() wbij 30/30 lec na roty, kiedy bedziesz 50+ zolwie/ na 50 lvlu bedziesz mial skille 60/52+ wbijasz 70 bedziesz mial skille bliskie 70.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() "Jeśli padać ze skillem 80 to tylko mając promocje i wszystkie blessy"
Takie moje motto ![]()
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ok, mistrzu zobaczymy jak będziesz "trzepał" na 20 lvl ze zwykłych Spearów a ile on z Power Boltów, bo skoro twierdzisz że poziom nie jest potrzebny to to porównanie jest jak najbardziej uczciwe.
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 11 2003
Lokacja: Bełchatów
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 202
|
![]() |
![]() |
![]() |