![]() |
Jaki serwer pvp wybrać?
Witam! Szukam świata pvp (bo non-pvp mi się znudził) na którym gra bardzo mało osbób(np. podczas gdy na guardi siedzi 900+ osób to na servie gra około 300-350). Chciałem zagrać pallem więc małego wsparcia bym nie od mówił. :)
|
azura, elysia, iridia - srednio 350/400 osob dziennie ;x
|
Hiberna? :<
|
Nieważne kto wygra wojne na Furorze i tak będą to Polacy. Wszyscy narzekają, że jak wygrywają Polacy to server jest zjebany. Nie podoba się to grajcie na amerykańskich serverach z BR.
|
saphira
max 350 osob xD zgadniesz dlaczego? ogromne pa i random pk nie radze grac ;] |
come for furora zajebisty najlepszy server inne wymiękają kazdy lubi furore :D
|
Jesli Nie Jestes Pipa Jestes Mocny W Muzgu Nie Boisz Sie Jak Padniesz :/ Jak Padniesz To Odrobisz A Nie Ze Jak Padniesz To Elo Elo <jakis Tam Server> To Idz Pomusz Polakom Na Saphira!!
|
"Jesli Nie Jestes Pipa Jestes Mocny W Muzgu"
pwn Nebula zapraszam.. |
Cytuj:
|
Na iNferne idz:baby:
|
Na thorii jak bedziesz lizal dupe to wbijesz powyzej 50!
|
Pythera xD Jest mala wojna br vs pl ale jest dobrze xP
|
Zapraszamy na Elysię. Mam nadzieję że idąc na PVP masz wliczone w rachubę mnóstwo dedów, bycie hunted za free, a jak przyjdziesz do nas i wbijesz 30+ lvl to gratis dostaniesz hunta od Polaków lub Szwedów. Takie małe PA nigdy nie jest złe :D:D
Dobrze się zastanów bo nie potrzebujemy kolesia co będzie narzekał że PA za duże 8o Tripida zanim stworzył swego legendarnego chara próbował swych sił na Elysii ale widać cienias z niego bo odpadł szybko. :evul: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:10. |