|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam! Szukam świata pvp (bo non-pvp mi się znudził) na którym gra bardzo mało osbób(np. podczas gdy na guardi siedzi 900+ osób to na servie gra około 300-350). Chciałem zagrać pallem więc małego wsparcia bym nie od mówił.
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 10 2007
Stan: Na Emeryturze
Imię: Lunatyk Guard
Profesja: Elite Knight
Świat: Guardia
Poziom: 80
Skille: 78/78+
Poziom mag.: 6
|
![]() Hiberna? :<
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nieważne kto wygra wojne na Furorze i tak będą to Polacy. Wszyscy narzekają, że jak wygrywają Polacy to server jest zjebany. Nie podoba się to grajcie na amerykańskich serverach z BR.
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 04 2008
|
![]() saphira
max 350 osob xD zgadniesz dlaczego? ogromne pa i random pk nie radze grac ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2007
Lokacja: Grudziadz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Luno of death
Profesja: Royal Paladin
Świat: Askara
Poziom: 53+
Skille: duze xd
Poziom mag.: 14
|
![]() come for furora zajebisty najlepszy server inne wymiękają kazdy lubi furore
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jesli Nie Jestes Pipa Jestes Mocny W Muzgu Nie Boisz Sie Jak Padniesz :/ Jak Padniesz To Odrobisz A Nie Ze Jak Padniesz To Elo Elo <jakis Tam Server> To Idz Pomusz Polakom Na Saphira!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Dinozaur
Data dołączenia: 27 08 2003
Stan: Niegrający
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Na iNferne idz
![]()
21:01 Veramani Niroy [22]: Lece bo chce,lece bo PK goni mnie,czy ja mam UHy czy nie,lece bo n00b ma SD i jednym strzalem rozwali mnie 21:03 Eternium Quadrium Titan [69]: Lece Bo Chce Lece bo Gonie Nooba i zabic go chce czy on ma UHY czy nie lece bo mam SD. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 06 2008
|
![]() Pythera xD Jest mala wojna br vs pl ale jest dobrze xP
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2008
|
![]() Zapraszamy na Elysię. Mam nadzieję że idąc na PVP masz wliczone w rachubę mnóstwo dedów, bycie hunted za free, a jak przyjdziesz do nas i wbijesz 30+ lvl to gratis dostaniesz hunta od Polaków lub Szwedów. Takie małe PA nigdy nie jest złe
![]() ![]() Dobrze się zastanów bo nie potrzebujemy kolesia co będzie narzekał że PA za duże ![]() Tripida zanim stworzył swego legendarnego chara próbował swych sił na Elysii ale widać cienias z niego bo odpadł szybko. ![]() |
![]() |
![]() |