Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Mściciel z Nevada (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=174661)

Bambuko 11-05-2008 23:17

Mściciel z Nevada

Pewnie wszyscy słyszeliście o tej barwnej postaci. Czy rzeczywiście zabił 17 osób? Dlaczego wybiera jedynie czerwonoskórych? Czy sam jest Indianinem? Swoje domysły na temat tych i innych pytań umieszczajcie w tym temacie!

Lynx 11-05-2008 23:23

Rotfl ale pytanie do sondy xDDD
Cytuj:

Zabił byś seryjnie człowieka?

janek@ 11-05-2008 23:48

Nie znam dokadnie całej tej "afery" z tym przychlastem, jednak do takich ludzi po prostu nie można podchodzić emocjonalnie. Przyjdzie taki zabije ludzi, wskażą u niego chorobę psychiczną i co? uwolnią go? I później też będzie zabijał?

Moim zdaniem do takich trzeba racjonalnie podchodzić.

Bambuko 11-05-2008 23:50

By uwolnili, muszą go złapać. Przecież od przeszło sześciu lat jest nieuchwytny.

Rafayen 12-05-2008 07:05

Takiego Pedofila czy Josefa Fritzla mogłbym zabić bez problemu ;) sam fun.

Zalgadis 12-05-2008 07:12

Człowiek który zabił innego człowieka jest dla mnie śmieciem, dożywocie dla niego jak go złapią.
A nie tak jak w Polsce, pedofil gwałci swoje dziecko 10 razy i dostaje 20 lat, i wychodzi po 10.
Ukradniesz dwie gruszki i wyłapiesz więcej.
Niesprawiedliwość aż opadają ręce.

Up@
Weź usuń ten podpis bo poleci report ;s

Rafayen 12-05-2008 07:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zalgadis (Post 2052964)
Człowiek który zabił innego człowieka jest dla mnie śmieciem, dożywocie dla niego jak go złapią.
A nie tak jak w Polsce, pedofil gwałci swoje dziecko 10 razy i dostaje 20 lat, i wychodzi po 10.
Ukradniesz dwie gruszki i wyłapiesz więcej.
Niesprawiedliwość aż opadają ręce.

Up@

Czemu mam usunąć to sztuczna krew dla pseudo emo.

Marsseel 12-05-2008 10:11

Cytuj:

Up@

Ja właśnie twój zareportowałem. 3 obrazki po 14 kb.

@Topic

Co do tematu to uważam, że to Indianie sobie wymyślili, żeby narobić szumu wokół siebie.

(nie)normalna 12-05-2008 11:03

Cytuj:

Dlaczego wybiera jedynie czerwonoskórych?
Indianie to nie czerwonoskórzy... To odmiana rasy żółtej ;p

#topic
Psychika niektórych ludzi jest... pokręcona. Gotowi są zabić, jeśli ktoś powie coś nie tak, wygląda inaczej itp.
#sonda
Nie, nie zrobiłabym tego.

Exodus 12-05-2008 12:30

Co do pytania to jest troche nielogiczne, jak mozna zabic seryjnie 1 czlowieka?

Co do teog kolesia, kazdy ma jakies hobby. Psychike musi miec troche pokrecona, mozliwe ze w dziecinstwie go Indianie bili i teraz sie msci xddd

.Matrik. 12-05-2008 13:51

Mnie męczy chęć zabicia Josefa Mengele. Szkoda, że już kipnął ; P

Bambuko 12-05-2008 15:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez (nie)normalna (Post 2053127)
Indianie to nie czerwonoskórzy... To odmiana rasy żółtej ;p

Czerwonoskóry nie musi być określeniem rasy : > Tak jakby powiedzieć "na Śląsku nie mieszkają hanysi, bo każdy inaczej ma na imię".

Rybzor 12-05-2008 15:48

No dobra muszę wam powiedzieć, bo nikt się nie połapie. Taki ktoś jak mściciel z Nevada nie istnieje, Bambuko sobie go wymyślił, żeby trochę zaspamować OWION dołączając się do wczorajszej fali nabsów. Ktoś musiał przeoczyć to podczas kasowania :P

Glamri 12-05-2008 15:48

Zabiłbym... Jeśli bym został do tego w jakiś sposób zmuszony. Bez powodu, (lub z błahego powodu) na pewno nie.

Voon 12-05-2008 15:55

Cytuj:

Ukradniesz dwie gruszki i wyłapiesz ...

... odejście od postępowania za małą szkodliwość społeczną. Prawko _/

@top;
Nie, nie zabiłbym.

Marsseel 12-05-2008 16:10

Teraz zauważyłem genialna dwuznaczność pytania w ankiecie. "Seryjnie" w znaczeniu "seryjnego mordercy" itp. oraz "Seryjnie" jako podwórkową/slangową odmianę "serio" np. Maciek: "Zabrałem mamie 50 zł z portfela", Damian: "No co ty Seryjnie ?!" (nie wiem czy na waszych podwórkach też się tego używało parę lat temu :P).

Czy zabiłbym człowieka? Jeżeli byłoby to jedyne wyjście aby ochronić życie bliskich lub własne to tak.

Dr.Unknown 12-05-2008 16:48

Zabiłbym KosiaRza, za ładniejszą miskę. Cześć Bambuko ; (.

Serious Sam 12-05-2008 21:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marsseel (Post 2053473)
Teraz zauważyłem genialna dwuznaczność pytania w ankiecie. "Seryjnie" w znaczeniu "seryjnego mordercy" itp. oraz "Seryjnie" jako podwórkową/slangową odmianę "serio" np. Maciek: "Zabrałem mamie 50 zł z portfela", Damian: "No co ty Seryjnie ?!" (nie wiem czy na waszych podwórkach też się tego używało parę lat temu :P).

Czy zabiłbym człowieka? Jeżeli byłoby to jedyne wyjście aby ochronić życie bliskich lub własne to tak.

Na moim "podwórku" się tak mówiło ; ].

@topic
Nie, nie zabiłbym człowieka...chociaż kto wie...być może jeśli zagrażałby mojemu życiu itp.

Killuminati 12-05-2008 21:52

Tak, zabiłbym. Oczywiście w szczególnych okolicznosciach, gdy zagrozone by bylo moje zycie lub moich bliskich.

Rafayen 12-05-2008 21:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Killuminati (Post 2054220)
Tak, zabiłbym. Oczywiście w szczególnych okolicznosciach, gdy zagrozone by bylo moje zycie lub moich bliskich.

Popieram w 100%.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:17.