|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
Pokaż wyniki sondy: Zabiłbyś seryjnie człowieka? | |||
Tak |
![]() ![]() ![]() ![]() |
32 | 54.24% |
Nie |
![]() ![]() ![]() ![]() |
40 | 67.80% |
Sonda z możliwością wyboru wielokrotnego Głosujących: 59. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() Pewnie wszyscy słyszeliście o tej barwnej postaci. Czy rzeczywiście zabił 17 osób? Dlaczego wybiera jedynie czerwonoskórych? Czy sam jest Indianinem? Swoje domysły na temat tych i innych pytań umieszczajcie w tym temacie!
![]() |
#2 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 09 2006
Lokacja: Zabrze
Stan: Początkujący
Imię: Leo Eloon
Profesja: Elite Knight
Gildia: Equimanthorn
Świat: Nebula
![]() |
![]() Rotfl ale pytanie do sondy xDDD
Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
|
![]() Nie znam dokadnie całej tej "afery" z tym przychlastem, jednak do takich ludzi po prostu nie można podchodzić emocjonalnie. Przyjdzie taki zabije ludzi, wskażą u niego chorobę psychiczną i co? uwolnią go? I później też będzie zabijał?
Moim zdaniem do takich trzeba racjonalnie podchodzić. |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() By uwolnili, muszą go złapać. Przecież od przeszło sześciu lat jest nieuchwytny.
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2005
Lokacja: Ostrzeszów
Skille: 13/37
![]() |
![]() Takiego Pedofila czy Josefa Fritzla mogłbym zabić bez problemu
![]()
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2005
Lokacja: Legnica
|
![]() Człowiek który zabił innego człowieka jest dla mnie śmieciem, dożywocie dla niego jak go złapią.
A nie tak jak w Polsce, pedofil gwałci swoje dziecko 10 razy i dostaje 20 lat, i wychodzi po 10. Ukradniesz dwie gruszki i wyłapiesz więcej. Niesprawiedliwość aż opadają ręce. Up@ Weź usuń ten podpis bo poleci report ;s |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2007
Wpisy bloga: 7
Stan: Na Emeryturze
Poziom: 91
![]() |
![]() Ja właśnie twój zareportowałem. 3 obrazki po 14 kb.
@Topic Co do tematu to uważam, że to Indianie sobie wymyślili, żeby narobić szumu wokół siebie. |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
#topic Psychika niektórych ludzi jest... pokręcona. Gotowi są zabić, jeśli ktoś powie coś nie tak, wygląda inaczej itp. #sonda Nie, nie zrobiłabym tego.
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
|
![]() Co do pytania to jest troche nielogiczne, jak mozna zabic seryjnie 1 czlowieka?
Co do teog kolesia, kazdy ma jakies hobby. Psychike musi miec troche pokrecona, mozliwe ze w dziecinstwie go Indianie bili i teraz sie msci xddd |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2007
|
![]() Mnie męczy chęć zabicia Josefa Mengele. Szkoda, że już kipnął ; P
|
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czerwonoskóry nie musi być określeniem rasy : > Tak jakby powiedzieć "na Śląsku nie mieszkają hanysi, bo każdy inaczej ma na imię".
#13 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() No dobra muszę wam powiedzieć, bo nikt się nie połapie. Taki ktoś jak mściciel z Nevada nie istnieje, Bambuko sobie go wymyślił, żeby trochę zaspamować OWION dołączając się do wczorajszej fali nabsów. Ktoś musiał przeoczyć to podczas kasowania
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Krzyżak
|
![]() Zabiłbym... Jeśli bym został do tego w jakiś sposób zmuszony. Bez powodu, (lub z błahego powodu) na pewno nie.
|
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2006
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2007
Wpisy bloga: 7
Poziom: 91
![]() |
![]() Teraz zauważyłem genialna dwuznaczność pytania w ankiecie. "Seryjnie" w znaczeniu "seryjnego mordercy" itp. oraz "Seryjnie" jako podwórkową/slangową odmianę "serio" np. Maciek: "Zabrałem mamie 50 zł z portfela", Damian: "No co ty Seryjnie ?!" (nie wiem czy na waszych podwórkach też się tego używało parę lat temu
![]() Czy zabiłbym człowieka? Jeżeli byłoby to jedyne wyjście aby ochronić życie bliskich lub własne to tak.
![]() "Jeśli ktoś zaczepia ciebie poproś go by przestał. Jeśli nie przestanie, zniszcz go." Ostatnio edytowany przez Marsseel - 12-05-2008 o 16:12. |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Zabiłbym KosiaRza, za ładniejszą miskę. Cześć Bambuko ; (.
|
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@topic Nie, nie zabiłbym człowieka...chociaż kto wie...być może jeśli zagrażałby mojemu życiu itp.
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 03 2008
Lokacja: Arendal (Norway)
Stan: Zbanowany
Profesja: Royal Paladin
Świat: Hiberna
Poziom: 41+
![]() |
![]() Tak, zabiłbym. Oczywiście w szczególnych okolicznosciach, gdy zagrozone by bylo moje zycie lub moich bliskich.
Makaveli in this... Killuminati, all through your body The blow's like a twelve gauge shotty Uh, feel me! And God said he should send his one begotten son to lead the wild into the ways of the man Follow me; eat my flesh, flesh and my flesh Tupac Amaru Shakur [1971-1996] Rest in Peace! |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Popieram w 100%.