|
|||||||
| Notki |
| O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
| Pokaż wyniki sondy: Zabiłbyś seryjnie człowieka? | |||
| Tak |
|
32 | 54.24% |
| Nie |
|
40 | 67.80% |
| Sonda z możliwością wyboru wielokrotnego Głosujących: 59. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
Pewnie wszyscy słyszeliście o tej barwnej postaci. Czy rzeczywiście zabił 17 osób? Dlaczego wybiera jedynie czerwonoskórych? Czy sam jest Indianinem? Swoje domysły na temat tych i innych pytań umieszczajcie w tym temacie!
|
|
|
|
#2 | |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 12 09 2006
Lokacja: Zabrze
Stan: Początkujący
Imię: Leo Eloon
Profesja: Elite Knight
Gildia: Equimanthorn
Świat: Nebula
|
Rotfl ale pytanie do sondy xDDD
Cytuj:
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
|
Nie znam dokadnie całej tej "afery" z tym przychlastem, jednak do takich ludzi po prostu nie można podchodzić emocjonalnie. Przyjdzie taki zabije ludzi, wskażą u niego chorobę psychiczną i co? uwolnią go? I później też będzie zabijał?
Moim zdaniem do takich trzeba racjonalnie podchodzić. |
|
|
|
|
#4 |
|
Użytkownik Forum
|
By uwolnili, muszą go złapać. Przecież od przeszło sześciu lat jest nieuchwytny.
|
|
#5 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2005
Lokacja: Ostrzeszów
Skille: 13/37
|
Takiego Pedofila czy Josefa Fritzla mogłbym zabić bez problemu
sam fun.
|
|
#6 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2005
Lokacja: Legnica
|
Człowiek który zabił innego człowieka jest dla mnie śmieciem, dożywocie dla niego jak go złapią.
A nie tak jak w Polsce, pedofil gwałci swoje dziecko 10 razy i dostaje 20 lat, i wychodzi po 10. Ukradniesz dwie gruszki i wyłapiesz więcej. Niesprawiedliwość aż opadają ręce. Up@ Weź usuń ten podpis bo poleci report ;s |
|
|
|
|
#7 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
|
|
|
#8 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2007
Wpisy bloga: 7
Stan: Na Emeryturze
Poziom: 91
|
Ja właśnie twój zareportowałem. 3 obrazki po 14 kb.
@Topic Co do tematu to uważam, że to Indianie sobie wymyślili, żeby narobić szumu wokół siebie. |
|
|
|
|
#9 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
#topic Psychika niektórych ludzi jest... pokręcona. Gotowi są zabić, jeśli ktoś powie coś nie tak, wygląda inaczej itp. #sonda Nie, nie zrobiłabym tego.
|
|
|
|
#10 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
|
Co do pytania to jest troche nielogiczne, jak mozna zabic seryjnie 1 czlowieka?
Co do teog kolesia, kazdy ma jakies hobby. Psychike musi miec troche pokrecona, mozliwe ze w dziecinstwie go Indianie bili i teraz sie msci xddd |
|
|
|
|
#11 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2007
|
Mnie męczy chęć zabicia Josefa Mengele. Szkoda, że już kipnął ; P
|
|
|
|
|
#12 |
|
Użytkownik Forum
|
Czerwonoskóry nie musi być określeniem rasy : > Tak jakby powiedzieć "na Śląsku nie mieszkają hanysi, bo każdy inaczej ma na imię".
|
|
#13 |
|
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
No dobra muszę wam powiedzieć, bo nikt się nie połapie. Taki ktoś jak mściciel z Nevada nie istnieje, Bambuko sobie go wymyślił, żeby trochę zaspamować OWION dołączając się do wczorajszej fali nabsów. Ktoś musiał przeoczyć to podczas kasowania
![]() |
|
|
|
|
#14 |
|
Krzyżak
|
Zabiłbym... Jeśli bym został do tego w jakiś sposób zmuszony. Bez powodu, (lub z błahego powodu) na pewno nie.
|
|
|
|
|
#15 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2006
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2007
Wpisy bloga: 7
Poziom: 91
|
Teraz zauważyłem genialna dwuznaczność pytania w ankiecie. "Seryjnie" w znaczeniu "seryjnego mordercy" itp. oraz "Seryjnie" jako podwórkową/slangową odmianę "serio" np. Maciek: "Zabrałem mamie 50 zł z portfela", Damian: "No co ty Seryjnie ?!" (nie wiem czy na waszych podwórkach też się tego używało parę lat temu
).Czy zabiłbym człowieka? Jeżeli byłoby to jedyne wyjście aby ochronić życie bliskich lub własne to tak.
![]() "Jeśli ktoś zaczepia ciebie poproś go by przestał. Jeśli nie przestanie, zniszcz go." Ostatnio edytowany przez Marsseel - 12-05-2008 o 17:12. |
|
|
|
|
#17 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
Zabiłbym KosiaRza, za ładniejszą miskę. Cześć Bambuko ; (.
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
@topic Nie, nie zabiłbym człowieka...chociaż kto wie...być może jeśli zagrażałby mojemu życiu itp.
|
|
|
|
#19 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 03 2008
Lokacja: Arendal (Norway)
Stan: Zbanowany
Profesja: Royal Paladin
Świat: Hiberna
Poziom: 41+
|
Tak, zabiłbym. Oczywiście w szczególnych okolicznosciach, gdy zagrozone by bylo moje zycie lub moich bliskich.
Makaveli in this... Killuminati, all through your body The blow's like a twelve gauge shotty Uh, feel me! And God said he should send his one begotten son to lead the wild into the ways of the man Follow me; eat my flesh, flesh and my flesh Tupac Amaru Shakur [1971-1996] Rest in Peace! |
|
|
|
|
#20 |
|
Użytkownik Forum
|