Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   [Przyjaciele] Alaryko 84 ek rl life (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=175840)

Alaryko 22-05-2008 14:40

Alaryko 84 ek rl life

Cała prawda o Alaryko 84 ek z candi ma on 13 lat i jest gejem
Po 3 latach siedzenia w domu wreszcie wyszedł na dwór na całe 10 min gdyż zepsuła mu się klawiatura

http://pl.youtube.com/watch?v=Kob9QC_KAzY

Walekifa 22-05-2008 14:52

^^ Dziesięć znaków. No,cała prawda.

Even 22-05-2008 14:55

Słyszałem, że ogórki z ulicy zbierasz

G17 22-05-2008 15:09

jakiś link ??

Budy_Maximus 22-05-2008 15:28

ehh... miałem nadzieje że chociaż keylogger będzie.

Slovik 22-05-2008 15:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Budy_Maximus (Post 2070204)
ehh... miałem nadzieje że chociaż keylogger będzie.

leże ;d co do filmiku:

" nie przeszkadzaj on o poi myśli " haha ;d

Even 22-05-2008 17:20

bwahahahaha chłopak się załamał xd

Shadowsonq 22-05-2008 19:10

No zajebisci jestescie nie ma co :)

Do zobaczenia w rl : )

Sidoos 22-05-2008 19:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shadowsonq (Post 2070645)
Do zobaczenia w rl : )

Trochę to potrwa zanim znów zjebie ci się klawiatura :/

Shadowsonq 22-05-2008 19:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sidoos (Post 2070652)
Trochę to potrwa zanim znów zjebie ci się klawiatura :/

Chłopcze, nie wiesz nawet o co chodzi ;)

Poprostu nie zadaje się z nimi to robią takie numery i szczerze mówiąc huj mnie to obchodzi ;)

Pozatym umieszczanie czegos na temat danej osoby bez jej zgody jest karalne ;)

Więc do zobaczonka norf (ten który to nakręcił)
Mam jeszcze zdjęcie z twoim zajebistym ryjem muhahahuauhahu

Uszy jak kurwa dwie orbity ;D
Sam kiedyś na*******ałeś po 20h dziennie a mnie się czepiasz :)

@edit

MUAHUAHUAH

No słucham gdzie link?

napisałem do youtube już że zostało to umieszczone bez mojej zgody ;)

Dzik Dzik Tadzik 22-05-2008 20:04

Nienawiść to bardzo silne uczucie niechęci wobec kogoś lub czegoś, często połączone z pragnieniem, by obiekt nienawiści spotkało coś złego.

Nienawiść bywa przeciwstawiana miłości i opisywana jako męczące uczucie, następujące w wyniku bólu związanego z uczuciem zranienia i oszukania. Często powstaje z krzywdy zadanej przez innego człowieka.

Nienawiść przybiera czasem postać obsesyjną: chęć zemsty jest tak silna, iż osoba nią zawładnięta nie jest w stanie przestać o niej myśleć; wówczas nienawiść jest głównym motywem jej działań i bardzo silnym bodźcem wpływającym na percepcję rzeczywistości.

thelolmaker 22-05-2008 20:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dzik Dzik Tadzik (Post 2070794)
Nienawiść to bardzo silne uczucie niechęci wobec kogoś lub czegoś, często połączone z pragnieniem, by obiekt nienawiści spotkało coś złego.

Nienawiść bywa przeciwstawiana miłości i opisywana jako męczące uczucie, następujące w wyniku bólu związanego z uczuciem zranienia i oszukania. Często powstaje z krzywdy zadanej przez innego człowieka.

Nienawiść przybiera czasem postać obsesyjną: chęć zemsty jest tak silna, iż osoba nią zawładnięta nie jest w stanie przestać o niej myśleć; wówczas nienawiść jest głównym motywem jej działań i bardzo silnym bodźcem wpływającym na percepcję rzeczywistości.

Jesteś copywriterem wikipedii?

Co do tematu to każdy może robić co chce tym bardziej, że nie łamie prawa, jak chce to niech gra 24/7 i chuj im do tego. Skąd wiedzą, że jest gejem? Wsadzał im?

Poza tym co to za rl biegać z komórką za złotówke w ręce i głupie filmiki do internetu dawać? Jakbym miał mieć taki rl jak oni z tymi ich głupimi uśmieszkami to wolałbym grać i z domu nie wychodzić. Nara

Alaryko jak tylko chcesz się pobawić to zgłaszaj na policję - ty nic nie stracisz, w mojej szkole ktoś umieścił zdjęcie jednej dziewczyny no i jej starzy to zgłosili, nie dość, że sprawa toczyła się kilka miesięcy to ładne grzywny zapłacili.

@down takich cweeli jak autorzy filmu to już nauczyłem poznawać się po głosie... nie chciałbym mieć takich kolegów, mogłeś wstać i rozjebać mu ten telefonik...

Shadowsonq 22-05-2008 20:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez thelolmaker (Post 2070842)
Jesteś copywriterem wikipedii?

Co do tematu to każdy może robić co chce tym bardziej, że nie łamie prawa, jak chce to niech gra 24/7 i chuj im do tego. Skąd wiedzą, że jest gejem? Wsadzał im?

Poza tym co to za rl biegać z komórką za złotówke w ręce i głupie filmiki do internetu dawać? Jakbym miał mieć taki rl jak oni z tymi ich głupimi uśmieszkami to wolałbym grać i z domu nie wychodzić. Nara

Alaryko jak tylko chcesz się pobawić to zgłaszaj na policję - ty nic nie stracisz, w mojej szkole ktoś umieścił zdjęcie jednej dziewczyny no i jej starzy to zgłosili, nie dość, że sprawa toczyła się kilka miesięcy to ładne grzywny zapłacili.

No cóż oni chyba liczyli że all się będą ze mnie śmiać..

Fakt nie zadaje się z nimi od dłuższego czasu ale jak mam się zadawać skoro to ONI ciągle nawijają przy mnie o tibii..
Przestałem sie zadawać z nimi to nakręcili filmik dla ludzi pokroju Xeremona
którzy będą się śmiać i myśleć że są fajni i elo i zbesztają mnie ,,Ołned''

Co do gejostwa to są pojebani ludzie i nie wiadomo o co im chodzi,bynajmniej ja nie jestem homoseksualistą a czy oni nimi są to nie wiem, wiem że jeden z nich ma ryj jak dwie cegły a drugi to jebany emo który się nie myje..
Porażka..

thelolmaker 22-05-2008 20:50

Pewnie to ich real

http://www.wykop.pl/ramka/63807/cool...im-zawita-w-pl

Alaryko 22-05-2008 21:36

To nasz real a to że jest gejem pokaże wam w następnej części filmu pozdro

Daren Darkhammer 22-05-2008 21:39

W sumie lepszy temat bez linka niż z linkiem do keyloggera :P

thelolmaker 22-05-2008 21:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Alaryko (Post 2071059)
To nasz real a to że jest gejem pokaże wam w następnej części filmu pozdro

w takim razie proszę Cię żebyś w trakcie nagrywania pokazał siebie jak również swoich kolegów, po prostu chcę zobaczyć takich kozaków, aha i nie śmiej się bo psujesz klimat

Shadowsonq 22-05-2008 21:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez thelolmaker (Post 2071085)
w takim razie proszę Cię żebyś w trakcie nagrywania pokazał siebie jak również swoich kolegów, po prostu chcę zobaczyć takich kozaków, aha i nie śmiej się bo psujesz klimat

Pozwolisz że ja ci wymienię :)
1- Brudne tłuste włosy,przekrwione oczy, wory pod oczami, grzywka na pół twarzy..
Myje się raz na tydzien a według jego siostry zmienia bielizne co miesiąc.

2- Rude włosy,Długie odstające uszy, wysokiej budowy i garbaty.

3- Ksywka ,,żul''- domyśla się chyba każdy od czego..
Baaaardzooo chudyyy

Even 22-05-2008 22:29

H@H@H@H@H@@H Alaryko ośmieszasz się tylko. Jesteś zwykłym tibijczykiem, którego plan dnia wygląda niej więcej następująco:

-15 grana
-1h jedzenia
-1 minuta poświęcona na wyjście na dwór
-7h snu
-1h "nauki" (?!)

Mówisz, że ktoś tam ma uszy odstające, spójrz chłopie na siebie. Wiesz czemu jesteś otyły? Bo siedzisz tylko przed kompem i w*******asz jakieś żarcie na szybkiego, by móc kontynuować grę. Ehh żal mi takich ludzi.

2008-03 327h 0m

=o a co to ? 327h w miesiącu? Graj dalej

Shadowsonq 22-05-2008 22:30

Ten film wideo został usunięty przez użytkownika.

I taki jest finał...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Even (Post 2071199)
H@H@H@H@H@@H Alaryko ośmieszasz się tylko. Jesteś zwykłym tibijczykiem, którego plan dnia wygląda niej więcej następująco:

-15 grana
-1h jedzenia
-1 minuta poświęcona na wyjście na dwór
-7h snu
-1h "nauki" (?!)

Mówisz, że ktoś tam ma uszy odstające, spójrz chłopie na siebie. Wiesz czemu jesteś otyły? Bo siedzisz tylko przed kompem i w*******asz jakieś żarcie na szybkiego, by móc kontynuować grę. Ehh żal mi takich ludzi.

2008-03 327h 0m

=o a co to ? 327h w miesiącu? Graj dalej

Oczywiscie : )
Odlicz 7h szkoły

Tak jestem tibijczykiem i huj?
I zrozum to że ja nie zadaję się z nimi, mam innych kolegów i koleżanki z którymi spędzam czas 2-3 godzinki dziennie..

Więc nie pierdol że jestem nałogowcem kierując się pskojenottem jakbyś skillował przez 2 tygodnie po 15h dziennie afk to też miałbyś takie staty ;*

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:05.