|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
|
![]() Cała prawda o Alaryko 84 ek z candi ma on 13 lat i jest gejem
Po 3 latach siedzenia w domu wreszcie wyszedł na dwór na całe 10 min gdyż zepsuła mu się klawiatura http://pl.youtube.com/watch?v=Kob9QC_KAzY Ostatnio edytowany przez Alaryko - 22-05-2008 o 22:40. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() ^^ Dziesięć znaków. No,cała prawda.
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2006
Lokacja: na południu polski
Stan: Zbanowany
Profesja: Elite Knight
Świat: Gułardja :B
![]() |
![]() jakiś link ??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2007
Lokacja: Jaworzno
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Budy Maximus
Profesja: Paladin
Gildia: Loyalty
Świat: Chimera
Poziom: 70
Skille: 86/68
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() ehh... miałem nadzieje że chociaż keylogger będzie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2006
Stan: Niegrający
Imię: Sophie de Celesta
Profesja: Elder Druid
Gildia: Old Silverin _/
Świat: Candia
Poziom: 217
Poziom mag.: 83
|
![]() No zajebisci jestescie nie ma co
![]() Do zobaczenia w rl : ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2007
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Trochę to potrwa zanim znów zjebie ci się klawiatura :/
19:38 x [180]: Dzieciaki znalazły pieniądze. Oddały policji. 19:38 x [180]: LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL 19:38 x [180]: FAIL 19:38 x [180]: KURWA 19:38 x [180]: ja bym se kurwa 19:38 x [180]: elfa kupil 19:38 x [180]: gdybym znalazl,rly |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Chłopcze, nie wiesz nawet o co chodzi
![]() Poprostu nie zadaje się z nimi to robią takie numery i szczerze mówiąc huj mnie to obchodzi ![]() Pozatym umieszczanie czegos na temat danej osoby bez jej zgody jest karalne ![]() Więc do zobaczonka norf (ten który to nakręcił) Mam jeszcze zdjęcie z twoim zajebistym ryjem muhahahuauhahu Uszy jak kurwa dwie orbity ;D Sam kiedyś na*******ałeś po 20h dziennie a mnie się czepiasz ![]() @edit MUAHUAHUAH No słucham gdzie link? napisałem do youtube już że zostało to umieszczone bez mojej zgody ![]() Ostatnio edytowany przez Shadowsonq - 22-05-2008 o 19:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zbanowany
Data dołączenia: 08 08 2005
Lokacja: Głuchołazy
Stan: Na Emeryturze
Imię: Ceriux
Profesja: Elite Knight
Świat: Pandoria
Poziom mag.: 8
|
![]() Nienawiść to bardzo silne uczucie niechęci wobec kogoś lub czegoś, często połączone z pragnieniem, by obiekt nienawiści spotkało coś złego.
Nienawiść bywa przeciwstawiana miłości i opisywana jako męczące uczucie, następujące w wyniku bólu związanego z uczuciem zranienia i oszukania. Często powstaje z krzywdy zadanej przez innego człowieka. Nienawiść przybiera czasem postać obsesyjną: chęć zemsty jest tak silna, iż osoba nią zawładnięta nie jest w stanie przestać o niej myśleć; wówczas nienawiść jest głównym motywem jej działań i bardzo silnym bodźcem wpływającym na percepcję rzeczywistości. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 05 2008
Lokacja: z nikond
Imię: nie pamientam
Gildia: durza była
Świat: chyba tak
|
![]() Cytuj:
Co do tematu to każdy może robić co chce tym bardziej, że nie łamie prawa, jak chce to niech gra 24/7 i chuj im do tego. Skąd wiedzą, że jest gejem? Wsadzał im? Poza tym co to za rl biegać z komórką za złotówke w ręce i głupie filmiki do internetu dawać? Jakbym miał mieć taki rl jak oni z tymi ich głupimi uśmieszkami to wolałbym grać i z domu nie wychodzić. Nara Alaryko jak tylko chcesz się pobawić to zgłaszaj na policję - ty nic nie stracisz, w mojej szkole ktoś umieścił zdjęcie jednej dziewczyny no i jej starzy to zgłosili, nie dość, że sprawa toczyła się kilka miesięcy to ładne grzywny zapłacili. @down takich cweeli jak autorzy filmu to już nauczyłem poznawać się po głosie... nie chciałbym mieć takich kolegów, mogłeś wstać i rozjebać mu ten telefonik... Ostatnio edytowany przez thelolmaker - 22-05-2008 o 20:42. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Fakt nie zadaje się z nimi od dłuższego czasu ale jak mam się zadawać skoro to ONI ciągle nawijają przy mnie o tibii.. Przestałem sie zadawać z nimi to nakręcili filmik dla ludzi pokroju Xeremona którzy będą się śmiać i myśleć że są fajni i elo i zbesztają mnie ,,Ołned'' Co do gejostwa to są pojebani ludzie i nie wiadomo o co im chodzi,bynajmniej ja nie jestem homoseksualistą a czy oni nimi są to nie wiem, wiem że jeden z nich ma ryj jak dwie cegły a drugi to jebany emo który się nie myje.. Porażka.. Ostatnio edytowany przez Shadowsonq - 22-05-2008 o 20:50. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]() W sumie lepszy temat bez linka niż z linkiem do keyloggera
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() 1- Brudne tłuste włosy,przekrwione oczy, wory pod oczami, grzywka na pół twarzy.. Myje się raz na tydzien a według jego siostry zmienia bielizne co miesiąc. 2- Rude włosy,Długie odstające uszy, wysokiej budowy i garbaty. 3- Ksywka ,,żul''- domyśla się chyba każdy od czego.. Baaaardzooo chudyyy |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zbanowany
|
![]() H@H@H@H@H@@H Alaryko ośmieszasz się tylko. Jesteś zwykłym tibijczykiem, którego plan dnia wygląda niej więcej następująco:
-15 grana -1h jedzenia -1 minuta poświęcona na wyjście na dwór -7h snu -1h "nauki" (?!) Mówisz, że ktoś tam ma uszy odstające, spójrz chłopie na siebie. Wiesz czemu jesteś otyły? Bo siedzisz tylko przed kompem i w*******asz jakieś żarcie na szybkiego, by móc kontynuować grę. Ehh żal mi takich ludzi. 2008-03 327h 0m =o a co to ? 327h w miesiącu? Graj dalej Ostatnio edytowany przez Even - 22-05-2008 o 22:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Ten film wideo został usunięty przez użytkownika.
I taki jest finał... Cytuj:
Odlicz 7h szkoły Tak jestem tibijczykiem i huj? I zrozum to że ja nie zadaję się z nimi, mam innych kolegów i koleżanki z którymi spędzam czas 2-3 godzinki dziennie.. Więc nie pierdol że jestem nałogowcem kierując się pskojenottem jakbyś skillował przez 2 tygodnie po 15h dziennie afk to też miałbyś takie staty ;* Ostatnio edytowany przez Shadowsonq - 22-05-2008 o 22:37. |
|
![]() |
![]() |