![]() |
BK czy Necro?
Witam!
Więc tak ma 80 ms, potrzebuje kasę na poi. I tak gdzie najszybciej zdobędę tą sumę (150k + 50k za aol)? Black Knight czy Necromancery? Z obu lecą bohy. Byłem dziś na necro, ale po 2,5h nic nie lootnąłem. Czy z BK jest lepszy loot? A może na jakichś innych potworach zdobędę tą sumę? pzdr |
hydry............
|
BK jest chyba bardzej oplacalny jesli chodzi o loot (Necro vs BK), lecz nie wiem ile ci moze zejsc Manaskow na niego.
Kolega wyzej. Hydry? Moze miec taka sama sytuacje jak na Necro, z reszta z blokerem by musial (?) isc, chociaz na MS ja sie nei znam.... Moze Hero byloby dobrym rozwiazaniem? C-Arm 12-14k + reszta setu + szmatki i kasa, no i smieci ktore mozna sprzedac (np. Luki). Nie znam niestety sie na tyle na MS'ach abym mogl ci doradzic na co mozesz isc by zarobic. Moze w jakis sposob ci pomoglem, albo sobie zaspamowalem, ale raczej ta 2 opcja ;) Powodzenia :] |
Hydry - bylem dzisiaj... 6k w gp, 2 warrior helmety. Oczywiscie loot na pol, wiec waste 5k ..... Bylismy 2-3h
Hero - slyszalem, ze po upie bardzo rzadko leca czesci crown seta :/ |
To albo zle slyszales, ale moj kumpel mial farta ;) Mozesz sprobowac, najwyzej 1 dzien w plecy bedziesz :p Albo zrob sobie 15 noob charow i zrob nimi Deserta (joke ofc.). Ja innych pomyslow juz nie mam :p
Btw, moze Frosty? Chociaz nigdy na nich nie bylem... |
No tylko, ze nie mam kasy na 1 dzien w plecy xD
Ta frosty. Jak tam cos spadnie to zuzyje juz mfy warte 10x wiecej niz to co spadlo :/ Zawsze moge na mino isc lootbag robic, ale tak to nie zarobie duzo :/ |
Hero!!!!!
Mo:cup:im zdaniem Hero bo lepszy loot niz z BK (c - set ),a z BK (k-set + BOH) :p.....
|
Tak, ale teraz po update z hero leci o wiele rzadziej c set niz przedtem! A z bk leca boszki.
|
jeżeli miałbym wybierać pomiędzy BK i Necro to oczywiście BK :) Warrior Helmety leca dosyc czesto a pozatym k-set, d-lanca,
jezeli chcesz zarobic kase to polecam Ancient Scaraby exori flam + woi dużo kasy + loot rashida |
wedlug mnie Black Knight
Wez z 3-5bp mfow 200~ brown mushrooms I siedz caly dzien :) Moze Tobie wystarczy tyle potionow nie wiem nigdy sorcem nie bylem na bk na jakims huncie Ale na BK da rade szybko "latwo" i duzo zarobic Jezeli nie masz oczywiscie masakrycznego pecha :) |
Nie przesadzwj ze az 5bp :D chyba ze knightem na SLOW LEWEM bez SHOOTAK łp:baby:
|
Co do tego hero o w ogóle Ci nie polecam. Po upie już tak rzadko coś spada, że lepiej by Ci poszło na tych minosach z lootbagiem... Byłem po upie kilka razy na hero (tak 4 fun- na około 1-2h) i nic wartościowego oprócz gp mi nie spadło..
|
|
Tak moze po ubtate ja dostalem haka ;/ 96 EK i teraz hujnia :p mam TYLKO 10 druta i nie mialem miec okazji po UBDATE na Hero ale kiesys sie bardziej oplacalo no nie ??8o:cup :baby:
|
Cytuj:
Ah... Jeszcze jedno :> Ile wbiles expa na te 1,5h-2h huntu? :p P.S Gz loota :p |
Cytuj:
Cytuj:
|
@topic
W sumie na bk będzie lepiej, ale jeszcze lepiej by bylo gdybys sie przeszedl na kopalnie czy na cos i bohy posciagal :) |
Na BK może i szybko się zarabia ale cały czas tam ktoś siedzi
|
Cytuj:
na bk czekasz ok 10 min~ w tym czasie mana Cisie odnowi ... wezz3 bp manasów na wszelki wypadek i duuuuuuużo grzybów... w 1dzien wyciagnieszz 100 k na + co najmniej... ja tak mialem ;d |
ja z BK lootnolem 2 razy Boszki, ale jak mi z Hero kiedys c-set leciał to mówie wam P.S po ubdate podobno rzadszy loot z Hero Wiec teraz polecam BK:D :berserk:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:41. |