|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2007
|
![]() Witam!
Więc tak ma 80 ms, potrzebuje kasę na poi. I tak gdzie najszybciej zdobędę tą sumę (150k + 50k za aol)? Black Knight czy Necromancery? Z obu lecą bohy. Byłem dziś na necro, ale po 2,5h nic nie lootnąłem. Czy z BK jest lepszy loot? A może na jakichś innych potworach zdobędę tą sumę? pzdr |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Tu
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() hydry............
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() BK jest chyba bardzej oplacalny jesli chodzi o loot (Necro vs BK), lecz nie wiem ile ci moze zejsc Manaskow na niego.
Kolega wyzej. Hydry? Moze miec taka sama sytuacje jak na Necro, z reszta z blokerem by musial (?) isc, chociaz na MS ja sie nei znam.... Moze Hero byloby dobrym rozwiazaniem? C-Arm 12-14k + reszta setu + szmatki i kasa, no i smieci ktore mozna sprzedac (np. Luki). Nie znam niestety sie na tyle na MS'ach abym mogl ci doradzic na co mozesz isc by zarobic. Moze w jakis sposob ci pomoglem, albo sobie zaspamowalem, ale raczej ta 2 opcja ![]() Powodzenia ![]()
"Przyjaźń to coś więcej niż władza, więcej niż talent, prawie równa się rodzinie nigdy o tym nie zapominaj" Swiat jest O.K.! Tylko ludzie psują mi opinię ! 20:52 Xaidrax [185]: Ja pamietam ze zabilem kota wtedy xd 20:52 Xaidrax [185]: bo mysalem ze to kamien i rzucalem nim do góry XD XD! SPRZEDAM! PACC Nerana - 600k. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hydry - bylem dzisiaj... 6k w gp, 2 warrior helmety. Oczywiscie loot na pol, wiec waste 5k ..... Bylismy 2-3h
Hero - slyszalem, ze po upie bardzo rzadko leca czesci crown seta :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() To albo zle slyszales, ale moj kumpel mial farta
![]() ![]() ![]() Btw, moze Frosty? Chociaz nigdy na nich nie bylem...
"Przyjaźń to coś więcej niż władza, więcej niż talent, prawie równa się rodzinie nigdy o tym nie zapominaj" Swiat jest O.K.! Tylko ludzie psują mi opinię ! 20:52 Xaidrax [185]: Ja pamietam ze zabilem kota wtedy xd 20:52 Xaidrax [185]: bo mysalem ze to kamien i rzucalem nim do góry XD XD! SPRZEDAM! PACC Nerana - 600k. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() No tylko, ze nie mam kasy na 1 dzien w plecy xD
Ta frosty. Jak tam cos spadnie to zuzyje juz mfy warte 10x wiecej niz to co spadlo :/ Zawsze moge na mino isc lootbag robic, ale tak to nie zarobie duzo :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() Mo
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak, ale teraz po update z hero leci o wiele rzadziej c set niz przedtem! A z bk leca boszki.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2007
|
![]() jeżeli miałbym wybierać pomiędzy BK i Necro to oczywiście BK
![]() jezeli chcesz zarobic kase to polecam Ancient Scaraby exori flam + woi dużo kasy + loot rashida |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
|
![]() wedlug mnie Black Knight
Wez z 3-5bp mfow 200~ brown mushrooms I siedz caly dzien ![]() Moze Tobie wystarczy tyle potionow nie wiem nigdy sorcem nie bylem na bk na jakims huncie Ale na BK da rade szybko "latwo" i duzo zarobic Jezeli nie masz oczywiscie masakrycznego pecha ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() Nie przesadzwj ze az 5bp
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2006
Lokacja: . . .okolice Szczecina Ilość postów: 8
Wpisy bloga: 21
Stan: Początkujący
Imię: Eragog Rook
Profesja: Rookstayer
Gildia: Mayhem
Świat: Silvera
Poziom: 40~
Skille: 100/200
Poziom mag.: 1
![]() |
![]() Co do tego hero o w ogóle Ci nie polecam. Po upie już tak rzadko coś spada, że lepiej by Ci poszło na tych minosach z lootbagiem... Byłem po upie kilka razy na hero (tak 4 fun- na około 1-2h) i nic wartościowego oprócz gp mi nie spadło..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() Odpowiedź:
BK! 1,5-2h około ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]() Tak moze po ubtate ja dostalem haka ;/ 96 EK i teraz hujnia
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() A moglbys napisac ile ci zeszlo MF? I jak je biles? Bo mam zamiar niedlugo zakupic PACC i zrobic ED wiec moze bym przyjal twoja taktyke (nigdy magiczna postacia na BK nie bylem ;o).
Ah... Jeszcze jedno :> Ile wbiles expa na te 1,5h-2h huntu? ![]() P.S Gz loota ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2006
Lokacja: . . .okolice Szczecina Ilość postów: 8
Wpisy bloga: 21
Stan: Początkujący
Imię: Eragog Rook
Profesja: Rookstayer
Gildia: Mayhem
Świat: Silvera
Poziom: 40~
Skille: 100/200
Poziom mag.: 1
![]() |
![]() Oo ładny loot.. ;d
Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2007
Lokacja: Siedlce
Stan: Na Emeryturze
Imię: Ex Numenorian
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Smiley Face _/
Świat: Kyra
![]() |
![]() @topic
W sumie na bk będzie lepiej, ale jeszcze lepiej by bylo gdybys sie przeszedl na kopalnie czy na cos i bohy posciagal ![]()
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 04 2008
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Richard the Lion-Heart
Profesja: Elite Knight
Gildia: Czarne Kruki
Świat: Menera
Poziom: 84
Skille: 76/72
Poziom mag.: 6
|
![]() Na BK może i szybko się zarabia ale cały czas tam ktoś siedzi
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 03 02 2008
Lokacja: Grudziądz
Imię: Elom tika
Profesja: Elite Knight
Gildia: Dzieckoapdejtu
Świat: Aurejjja
Poziom: 123
Skille: 86/79
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
na bk czekasz ok 10 min~ w tym czasie mana Cisie odnowi ... wezz3 bp manasów na wszelki wypadek i duuuuuuużo grzybów... w 1dzien wyciagnieszz 100 k na + co najmniej... ja tak mialem ;d |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]() ja z BK lootnolem 2 razy Boszki, ale jak mi z Hero kiedys c-set leciał to mówie wam P.S po ubdate podobno rzadszy loot z Hero Wiec teraz polecam BK
![]() ![]() |
![]() |