Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Kyra (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=189)
-   -   Zlot graczy z Kyry :] (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=177211)

GrS 01-06-2008 23:02

Zlot graczy z Kyry :]

Witam!
Nie mam pojęcia czy to odpowiedni dział (jeżeli nie proszę o przeniesienie). Tak sobie przeglądam forum i przyszedł mi do głowy genialny pomysł, a mianowicie zorganizowanie jakiegoś zjazdu osób grających na Kyrze.
Pewnie duża część sobie pomyśli, że to nie wypali, jednak nie chodzi o to, aby zebrać wszystkich graczy. Wystarczy kilka osób żeby usiąść i pogadać przy jakimś "soczku" :]
Teraz tylko nie wiem, czy szukać osób z mojej okolicy (woj. podlaskie), czy w przypadku większej ilości chętnych z całej Polski. Jako, że często bywam w Warszawie myślę, że dałbym radę zarezerwować kilka stolików w jakimś klubie/barze/pizzeri (kwestia dogadania się), ewentualnie w Łodzi.
Co o takim czymś sądzicie, ile osób byłoby w stanie się zorganizować i przyjechać? Myślę o końcu wakacji (np. ostatni tydzień sierpnia, bądź września)
Oczekuję na odzew z waszej strony :)
Pozdrawiam,
Grs

MonszTfojejRzony 02-06-2008 15:31

ahahahahahahahahhahahahahaahahha

GrS 02-06-2008 21:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MonszTfojejRzony (Post 2091444)
ahahahahahahahahhahahahahaahahha

Jaki jest cel Twojego posta? Pisałeś go nagle, pod wpływem jakichś emocji? Jeżeli masz z tym jakiś problem, to udaj się do psychologa, bądź pedagoga szkolnego.

Theourus 07-06-2008 20:12

fajny pomysl ;] ale ja np bym nie mogl do wawy jechac , 15lat mam i starzy by nie pozwolili , szczegolnie jakby sie dowiedzieli ze chodzi o tibie , ale wg mnie w poznaniu moglby byc taki zlot xD bo duzo fajnych lvli jest z poznania , np zerio of zygus jest ze sremu , drethandil jest z poznania ......

Hodal 07-06-2008 23:03

lol... przecież Ci z RoD-a i Nila + coś tam by się tam pozabijali xDD Szczególnie jak wleci tam taki kozak "Kenes" ;]

Princess Agusia 10-06-2008 08:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hodal (Post 2101674)
lol... przecież Ci z RoD-a i Nila + coś tam by się tam pozabijali xDD Szczególnie jak wleci tam taki kozak "Kenes" ;]

E tam glupoty gadasz :D

Patr'yk 11-06-2008 14:23

1. Jezeli chodzi o zjazd to moim zdanie to nie wypali np. w moim wypadku musialbym jechac kilka set kilometrow bez pewnosci noclegu itp.
2. Co do baru czy pizzeri to jak ja bym zobaczyl grupe ludzi zywiolowo zormawiajacych o tibi to chyba bym sie zeszczal ze smiechu ;))
3. Niewierze w to ze ktos by sie tam bil czy cos w tym stylu sam rok temu bylem w Czestochowie i poznalem swoich przeciwnikow w tibi i jakos nic nie bylo, a pozniej do mojego miasta przyjechali ludzi od Zenka ( jeszcze wtedy Zenek byl w przeciwnej druzynie ) i rowniez bylo milo ;)

Jezeli chcesz zorganizowac taki zlot musisz pomyslec o kilku kwestiach ktore sa bardzo wazne np. Miejsce ( a nie wybierasz miejsce gdzie tobie jest wygodnie) , nocleg ( nikt nie ma zamiaru jechac pol Polski na jeden dzien ) itp. ;)

Pozdrawiam

M4ni3k 24-06-2008 16:00

wedlog mnie zlot wszystkich graczy to glupi pomysl bo sa ludzie i "ludzie"
i przykladowo ja nie pojade na taki meeting bo niemam zamiaru odpowiadac za 15- latkow co sie napier**lom i beda robic trzode
inna sprawa meeting ludzi ktorzy sie znaja

Eabbol 24-06-2008 16:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Patr'yk (Post 2108360)
1. Jezeli chodzi o zjazd to moim zdanie to nie wypali np. w moim wypadku musialbym jechac kilka set kilometrow bez pewnosci noclegu itp.
2. Co do baru czy pizzeri to jak ja bym zobaczyl grupe ludzi zywiolowo zormawiajacych o tibi to chyba bym sie zeszczal ze smiechu ;))
3. Niewierze w to ze ktos by sie tam bil czy cos w tym stylu sam rok temu bylem w Czestochowie i poznalem swoich przeciwnikow w tibi i jakos nic nie bylo, a pozniej do mojego miasta przyjechali ludzi od Zenka ( jeszcze wtedy Zenek byl w przeciwnej druzynie ) i rowniez bylo milo ;)

Jezeli chcesz zorganizowac taki zlot musisz pomyslec o kilku kwestiach ktore sa bardzo wazne np. Miejsce ( a nie wybierasz miejsce gdzie tobie jest wygodnie) , nocleg ( nikt nie ma zamiaru jechac pol Polski na jeden dzien ) itp. ;)

Pozdrawiam

"i poznalem swoich przeciwnikow w tibii"

stary nie brzmi to dziwnie dla Ciebie?

it's_me 24-06-2008 17:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eabbol (Post 2136111)

dla mnie to brzmi zajebiscie smiesznie XDDDDDDDDDD

Patr'yk 25-06-2008 08:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eabbol (Post 2136111)

A co jest w tym smiesznego?

Eabbol 25-06-2008 12:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Patr'yk (Post 2137583)
A co jest w tym smiesznego?

Forma <10 znakow>.

Vademecum 25-06-2008 23:08

moze szwedow i spainow tez zapros ;) wtedy bedzie super to i ja wpadne mimo ze nie gram na kyrze od ponad roku

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:07.