![]() |
Zlot graczy z Kyry :]
Witam!
Nie mam pojęcia czy to odpowiedni dział (jeżeli nie proszę o przeniesienie). Tak sobie przeglądam forum i przyszedł mi do głowy genialny pomysł, a mianowicie zorganizowanie jakiegoś zjazdu osób grających na Kyrze. Pewnie duża część sobie pomyśli, że to nie wypali, jednak nie chodzi o to, aby zebrać wszystkich graczy. Wystarczy kilka osób żeby usiąść i pogadać przy jakimś "soczku" :] Teraz tylko nie wiem, czy szukać osób z mojej okolicy (woj. podlaskie), czy w przypadku większej ilości chętnych z całej Polski. Jako, że często bywam w Warszawie myślę, że dałbym radę zarezerwować kilka stolików w jakimś klubie/barze/pizzeri (kwestia dogadania się), ewentualnie w Łodzi. Co o takim czymś sądzicie, ile osób byłoby w stanie się zorganizować i przyjechać? Myślę o końcu wakacji (np. ostatni tydzień sierpnia, bądź września) Oczekuję na odzew z waszej strony :) Pozdrawiam, Grs |
ahahahahahahahahhahahahahaahahha
|
Cytuj:
|
fajny pomysl ;] ale ja np bym nie mogl do wawy jechac , 15lat mam i starzy by nie pozwolili , szczegolnie jakby sie dowiedzieli ze chodzi o tibie , ale wg mnie w poznaniu moglby byc taki zlot xD bo duzo fajnych lvli jest z poznania , np zerio of zygus jest ze sremu , drethandil jest z poznania ......
|
lol... przecież Ci z RoD-a i Nila + coś tam by się tam pozabijali xDD Szczególnie jak wleci tam taki kozak "Kenes" ;]
|
Cytuj:
E tam glupoty gadasz :D |
1. Jezeli chodzi o zjazd to moim zdanie to nie wypali np. w moim wypadku musialbym jechac kilka set kilometrow bez pewnosci noclegu itp.
2. Co do baru czy pizzeri to jak ja bym zobaczyl grupe ludzi zywiolowo zormawiajacych o tibi to chyba bym sie zeszczal ze smiechu ;)) 3. Niewierze w to ze ktos by sie tam bil czy cos w tym stylu sam rok temu bylem w Czestochowie i poznalem swoich przeciwnikow w tibi i jakos nic nie bylo, a pozniej do mojego miasta przyjechali ludzi od Zenka ( jeszcze wtedy Zenek byl w przeciwnej druzynie ) i rowniez bylo milo ;) Jezeli chcesz zorganizowac taki zlot musisz pomyslec o kilku kwestiach ktore sa bardzo wazne np. Miejsce ( a nie wybierasz miejsce gdzie tobie jest wygodnie) , nocleg ( nikt nie ma zamiaru jechac pol Polski na jeden dzien ) itp. ;) Pozdrawiam |
wedlog mnie zlot wszystkich graczy to glupi pomysl bo sa ludzie i "ludzie"
i przykladowo ja nie pojade na taki meeting bo niemam zamiaru odpowiadac za 15- latkow co sie napier**lom i beda robic trzode inna sprawa meeting ludzi ktorzy sie znaja |
Cytuj:
stary nie brzmi to dziwnie dla Ciebie? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
moze szwedow i spainow tez zapros ;) wtedy bedzie super to i ja wpadne mimo ze nie gram na kyrze od ponad roku
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:07. |