![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 05 2008
Lokacja: c:\windows\system32
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Kyra
Poziom: 62
Skille: 81/80
Poziom mag.: 6
|
![]() Witam!
Nie mam pojęcia czy to odpowiedni dział (jeżeli nie proszę o przeniesienie). Tak sobie przeglądam forum i przyszedł mi do głowy genialny pomysł, a mianowicie zorganizowanie jakiegoś zjazdu osób grających na Kyrze. Pewnie duża część sobie pomyśli, że to nie wypali, jednak nie chodzi o to, aby zebrać wszystkich graczy. Wystarczy kilka osób żeby usiąść i pogadać przy jakimś "soczku" ![]() Teraz tylko nie wiem, czy szukać osób z mojej okolicy (woj. podlaskie), czy w przypadku większej ilości chętnych z całej Polski. Jako, że często bywam w Warszawie myślę, że dałbym radę zarezerwować kilka stolików w jakimś klubie/barze/pizzeri (kwestia dogadania się), ewentualnie w Łodzi. Co o takim czymś sądzicie, ile osób byłoby w stanie się zorganizować i przyjechać? Myślę o końcu wakacji (np. ostatni tydzień sierpnia, bądź września) Oczekuję na odzew z waszej strony ![]() Pozdrawiam, Grs |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2008
|
![]() ahahahahahahahahhahahahahaahahha
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 05 2008
Lokacja: c:\windows\system32
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Poziom: 62
Skille: 81/80
Poziom mag.: 6
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2008
|
![]() fajny pomysl ;] ale ja np bym nie mogl do wawy jechac , 15lat mam i starzy by nie pozwolili , szczegolnie jakby sie dowiedzieli ze chodzi o tibie , ale wg mnie w poznaniu moglby byc taki zlot xD bo duzo fajnych lvli jest z poznania , np zerio of zygus jest ze sremu , drethandil jest z poznania ......
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() lol... przecież Ci z RoD-a i Nila + coś tam by się tam pozabijali xDD Szczególnie jak wleci tam taki kozak "Kenes" ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2006
Stan: Na Emeryturze
Imię: MIghty Agnes
Profesja: Elder Druid
Poziom: 110
|
![]() Cytuj:
E tam glupoty gadasz ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2006
Lokacja: Świnoujście
Stan: Aktywny gracz
![]() |
![]() 1. Jezeli chodzi o zjazd to moim zdanie to nie wypali np. w moim wypadku musialbym jechac kilka set kilometrow bez pewnosci noclegu itp.
2. Co do baru czy pizzeri to jak ja bym zobaczyl grupe ludzi zywiolowo zormawiajacych o tibi to chyba bym sie zeszczal ze smiechu ![]() 3. Niewierze w to ze ktos by sie tam bil czy cos w tym stylu sam rok temu bylem w Czestochowie i poznalem swoich przeciwnikow w tibi i jakos nic nie bylo, a pozniej do mojego miasta przyjechali ludzi od Zenka ( jeszcze wtedy Zenek byl w przeciwnej druzynie ) i rowniez bylo milo ![]() Jezeli chcesz zorganizowac taki zlot musisz pomyslec o kilku kwestiach ktore sa bardzo wazne np. Miejsce ( a nie wybierasz miejsce gdzie tobie jest wygodnie) , nocleg ( nikt nie ma zamiaru jechac pol Polski na jeden dzien ) itp. ![]() Pozdrawiam
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 07 2007
Lokacja: Górny Śląsk
Imię: Boltos
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 201
Poziom mag.: 25
|
![]() wedlog mnie zlot wszystkich graczy to glupi pomysl bo sa ludzie i "ludzie"
i przykladowo ja nie pojade na taki meeting bo niemam zamiaru odpowiadac za 15- latkow co sie napier**lom i beda robic trzode inna sprawa meeting ludzi ktorzy sie znaja |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 03 2007
|
![]() Cytuj:
stary nie brzmi to dziwnie dla Ciebie? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2006
Lokacja: Świnoujście
Stan: Aktywny gracz
![]() |
![]() A co jest w tym smiesznego?
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 03 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 08 2007
Lokacja: Chełm
|
![]() moze szwedow i spainow tez zapros
![]()
12:05 Menczywur Gruby :ale pojebane te nicki macie _______________________________________________ 19:02 Patriczek Von Der Rat [70]: fucking cash make to want be richer and richer 19:02 Elder Heartillu [23]: yes ;] 19:02 Elder Heartillu [23]: is better than friends 19:03 Patriczek Von Der Rat [70]: if you can will you sell your friend for 50k? 19:03 Elder Heartillu [23]: nah 19:03 Elder Heartillu [23]: maybe 80k~100k |
![]() |
![]() |