![]() |
Laguna Island / Barbarian Camp!!!
Witam!!!
A więc jedni kumple mówią mi iż na Barbarianach jest lepszy exp i loot lecz na średnim Campie mam waste, i niezbyt się expi , Drufzy mówią że na Żółwiach jest lepszy loot i wogle, na średnim Campie expiłem ale mało chwileczkę a na Żółwiach jeszcze nie(zrobiłem Eleonore Quest) Podobno na Żółwiach jest Postman też nie wiem gdzie,zna może ktoś jakiś poradnik o Laguna Island etc... 50 EK Bs, crusader, towerka, k arm, fur boots, p legs 63/60 |
waste masz przez takie skille pewnie, podskilluj sobie trochę
|
Barby są o wiele lepsze jeśli chodzi o exp jak i loot bo co ci może polecieć na żółwiach ?? kasa , skorupki i bardzo rzadko war hammer a na barbach to lecą harberdki jak i inne itemy ... Doskiluj to 70/70 kup vamp shielda i możesz biegać waste na 101% nie będzie... a exp też zajebisty jak na ten lvl
|
A generalnie też lepiej tam, gdzie mało ludzi także jak widzisz np na żółwiach popołudniu sporo luda, to nie pakuj się tam tylko idź na barby z nadzieją, że tam będzie pusto ;] (I nie ograniczaj się do 2 miejscówek, bo jeśli expisz ręcznie to Ci się szybko tibia znudzi). Pozdro.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:47. |