|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2008
Lokacja: Gdynia
Stan: Na Emeryturze
Imię: Sapthor
Profesja: Elite Knight
Świat: Azura
Poziom: 75+
Poziom mag.: 6+
![]() |
![]() Witam!!!
A więc jedni kumple mówią mi iż na Barbarianach jest lepszy exp i loot lecz na średnim Campie mam waste, i niezbyt się expi , Drufzy mówią że na Żółwiach jest lepszy loot i wogle, na średnim Campie expiłem ale mało chwileczkę a na Żółwiach jeszcze nie(zrobiłem Eleonore Quest) Podobno na Żółwiach jest Postman też nie wiem gdzie,zna może ktoś jakiś poradnik o Laguna Island etc... 50 EK Bs, crusader, towerka, k arm, fur boots, p legs 63/60
23:12 You advenced in chair fighting. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2005
Stan: Na Emeryturze
Świat: Candia
Poziom: 40
Skille: 6X/6X
Poziom mag.: 5
|
![]() waste masz przez takie skille pewnie, podskilluj sobie trochę
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2008
Lokacja: Venore
Stan: Aktywny Gracz
Imię: XxXxXxXxXxXxXxX
Gildia: XxXxXxXxXxXxXxX
|
![]() Barby są o wiele lepsze jeśli chodzi o exp jak i loot bo co ci może polecieć na żółwiach ?? kasa , skorupki i bardzo rzadko war hammer a na barbach to lecą harberdki jak i inne itemy ... Doskiluj to 70/70 kup vamp shielda i możesz biegać waste na 101% nie będzie... a exp też zajebisty jak na ten lvl
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 08 2006
Stan: Niegrający
|
![]() A generalnie też lepiej tam, gdzie mało ludzi także jak widzisz np na żółwiach popołudniu sporo luda, to nie pakuj się tam tylko idź na barby z nadzieją, że tam będzie pusto ;] (I nie ograniczaj się do 2 miejscówek, bo jeśli expisz ręcznie to Ci się szybko tibia znudzi). Pozdro.
|
![]() |
![]() |