Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   [Serwer] Ghazbaran - Furora (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=193435)

PsiakoS 23-09-2008 14:07

łapać!

150 ek kręcił
http://www.tibiacam.tv/cams.php?id=8yx9bf3i11fahyto

widok blokera
(tu był link)

leopard 23-09-2008 14:29

Noobowskie zachowanie Imargama... Nie bloczył to nie powinien nawet się zbliżać do ciała, nie wziął nic, pytanie dlaczego, czy dlatego, że nie zdążył, dlatego, że nie miał takiego zamiaru, czy po prostu nie było nic wartościowego... myślę, że gdyby coś było to by wziął.

Dregar 23-09-2008 14:29

Szybko, ladnie, sprawnie.

btw. od kiedy spaaw ma 300? o.O

Gelt 23-09-2008 14:30

Dzięki za spoila.....

Axlu 23-09-2008 14:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dregar (Post 2276166)
Szybko, ladnie, sprawnie.

btw. od kiedy spaaw ma 300? o.O

odkąd wbił

MiszczFurory 23-09-2008 14:59

ghazbaran heart, golden legsy i demonka to zły loot? -.-

Gelt 23-09-2008 15:29

Nie ma czegoś takiego jak Ghazbaran's Heart co najwyżej Morgaroth's Heart.

Rybzor 23-09-2008 16:42

Całkiem ładnie, dość mały team jak na ghazbarana, kulturka, taktyka, ogólnie ok :P

@
szkoda tylko, że autor tematu zarobi bana i wyląduje on w koszu.

Yakky 23-09-2008 16:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez leopard (Post 2276165)
Noobowskie zachowanie Imargama... Nie bloczył to nie powinien nawet się zbliżać do ciała, nie wziął nic, pytanie dlaczego, czy dlatego, że nie zdążył, dlatego, że nie miał takiego zamiaru, czy po prostu nie było nic wartościowego... myślę, że gdyby coś było to by wziął.

Noobowskie zachowanie to mają ludzie na non-pvp. Jak widze staranie jednych, a chęć przeszkodzenia drugich to aż sięoglądać nie chce.
Po drugie nie liczy sie level tylko człowiek.

Akcja sprawna, tylko jak to się mówi [Belandy Asco] wypadek przy pracy :(

A loot, hmm witamy na Furorze.

Regoor 23-09-2008 17:23

Szybka i zgrana akcja. Tylko pogratulować. Mógłby być loot trochę lepszy, ale nie jest źle.

Veltaxio 23-09-2008 17:28

Tylko dwoch knightow moglo podbiec do ciala Ghazbarana, Spaaw wiedzial ze podbije. To tyle w temacie. 8o8o8o8o8o

A tera dalej siejcie plotki ze chcialem ukrasc loot, btw.

Na furorze w przypadku dropniecia rare itema nastepuje looteria ktora decyduje o szczesliwcu ktory ow item zatrzyma, wiec jaki bylby w tym sens abym mial go ukrasc a potem ukrywac go przed reszta.

Jak to mowi Karol , rzal i bul :(!

kombossik1 23-09-2008 17:40

Ja nie wiem Spaaw wiedział pewnie że , ludzie się szykują żeby podbiec do ciała (może któryś z nich byłby złodziejem) to jeszcze się przesónął w dół... i jeszcze loota nie mógł wziąc przez to... zal , został by tam gdzie stał to niedośc że nie mieli by jak inni dojśc do ciała to jeszcze by mógł chociaż otworzyc ciało od razu xD

Veltaxio 23-09-2008 17:46

Cytat z naszego Venta, kto podbije do ciala dostanie salwe na klate ;d!

Gelt 23-09-2008 17:53

A Ty Ima, ze rycerz i salwy byś nie dał rady dać.. To poleciałeś po Deathscl~.?: d

Xr3 23-09-2008 18:15

@up
exori hur :evul:

MiszczFurory 23-09-2008 18:16

Pozdrawiam moderatorów którzy trzymają się głupiego regulaminu. Na tibie.de speedy jest dozwolony i niczym nie różni się od tego forum... Jak ktoś ma dać wirusa to zrobi to na rapidshare czy innym, zanim mod usunie to nie jedna głupia osoba pobierze ale to chyba nie nasz problem. Większosć serwisów ukrywa rozszerzenie i dlatego należy zmienić regulamin, nie sądzicie?

Dzięki temu usunięto jeden film użytkownika który na 99,9% nie podmienia.

Rybzor 23-09-2008 18:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MiszczFurory (Post 2276425)
Dzięki temu usunięto jeden film użytkownika który na 99,9% nie podmienia.

I nie czyta regulaminu forum, do czego jest zobowiązany przy rejestracji? :P

Chyba powinien się cieszyć, że nie ma bana, srsly. Nie jedna osoba w podobym przypadku dostała taki prezencik.

Xr3 23-09-2008 18:28

Ale nic nie poradzisz. Moderatorzy tego forum, a właściwie osoby, które uważają, że nimi są, ponieważ dostali taką rangę (po czym posikali się z radości, ale to już inna historia), twierdzą, że ich zdanie jest absolutnie niezaprzeczalne i nikt nie ma prawa podnieść na nich ręki. Próba pokazania palcem grozi banem z etykietką "za obrażanie moderatora". Nie mam pojęcia jakim prawem dwóch rodzynków o nickach "Tompior" i "MPalar" ma jeszcze tę rangę, ale świadczy to tylko o administracji, jakich ludzi wybiera na odpowiedzialne stanowiska.

Co do regulaminu. Tak, owszem - jest do dupy. Działu zdjęcia i filmy, jak i zarówno ograniczenia dotyczące sygnatur. Nie wiem co musiało narodzić się w waszych głowach, aby doszło do takiej tragedii, jaką jest to forum, wraz ze "wspaniałą" ekipą moderującą. Za opinię możecie co najwyżej sobie samemu podziękować.

Edit:
A i właśnie, na forum gdzie ja mam moda, tacy unikatowi panowie z manią wielkości, stracili by swoją rangę szybciej niż 4xMS on Anni on pvp-e 7.92.

@Movie
Spaaw tylko ssa wastował. Spokojnie by mógł Ghaza zbloczyć bez nich, gdyby miał ogarnięte sio...

poreda 23-09-2008 18:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MiszczFurory (Post 2276194)
ghazbaran heart, golden legsy i demonka to zły loot? -.-

No za swietny to on nie jest w porownaniu ze mogl wypasc thunder hammer czy demonbone "-.-"

@edit
Co do modow, przylaczam sie xD!

Heio 23-09-2008 19:16

#Xr3

wyjąłeś mi to z ust

BRAWA DLA TEGO PANA !!!

trafiłeś w samo sedno , idealnie podzielam Twoje zdanie

obstawiamy ile zgarniemy ptk za to ? czyt. za wyrażania swojej opinii

Tompior jest mega ponieważ jakiś czas temu dostałem bana za post sprzed pół roku ~

#movie

sux medzik : (
ale akcja nie zła

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:34.