|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2007
Lokacja: Kraków
Imię: Psiak of guardia
Profesja: Elite Knight
Gildia: Convidents
Poziom: 300
Skille: 102/98
|
![]() łapać!
150 ek kręcił http://www.tibiacam.tv/cams.php?id=8yx9bf3i11fahyto widok blokera (tu był link) Ostatnio edytowany przez Palar - 23-09-2008 o 17:32. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2006
|
![]() Noobowskie zachowanie Imargama... Nie bloczył to nie powinien nawet się zbliżać do ciała, nie wziął nic, pytanie dlaczego, czy dlatego, że nie zdążył, dlatego, że nie miał takiego zamiaru, czy po prostu nie było nic wartościowego... myślę, że gdyby coś było to by wziął.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Wrocław
|
![]() Szybko, ladnie, sprawnie.
btw. od kiedy spaaw ma 300? o.O
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Dzięki za spoila.....
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 09 2008
|
![]() ghazbaran heart, golden legsy i demonka to zły loot? -.-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Da Old school.
![]() |
![]() Nie ma czegoś takiego jak Ghazbaran's Heart co najwyżej Morgaroth's Heart.
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Całkiem ładnie, dość mały team jak na ghazbarana, kulturka, taktyka, ogólnie ok
![]() @ szkoda tylko, że autor tematu zarobi bana i wyląduje on w koszu. Ostatnio edytowany przez Rybzor - 23-09-2008 o 16:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Po drugie nie liczy sie level tylko człowiek. Akcja sprawna, tylko jak to się mówi [Belandy Asco] wypadek przy pracy ![]() A loot, hmm witamy na Furorze. |
|
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2006
Lokacja: Opole
Imię: Myalitth
Profesja: Rookstayer
Świat: Candia
Poziom: 70
![]() |
![]() Szybka i zgrana akcja. Tylko pogratulować. Mógłby być loot trochę lepszy, ale nie jest źle.
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2005
Wpisy bloga: 2
Imię: Imargam
Gildia: Ekipa Misia
Świat: Furora
Poziom: 327
Skille: 104/102
Poziom mag.: 10
|
![]() Tylko dwoch knightow moglo podbiec do ciala Ghazbarana, Spaaw wiedzial ze podbije. To tyle w temacie.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A tera dalej siejcie plotki ze chcialem ukrasc loot, btw. Na furorze w przypadku dropniecia rare itema nastepuje looteria ktora decyduje o szczesliwcu ktory ow item zatrzyma, wiec jaki bylby w tym sens abym mial go ukrasc a potem ukrywac go przed reszta. Jak to mowi Karol , rzal i bul ![]() Ostatnio edytowany przez Veltaxio - 23-09-2008 o 17:45. Powód: Sorry modek, poprawilem sie :P! |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Guest
|
![]() Ja nie wiem Spaaw wiedział pewnie że , ludzie się szykują żeby podbiec do ciała (może któryś z nich byłby złodziejem) to jeszcze się przesónął w dół... i jeszcze loota nie mógł wziąc przez to... zal , został by tam gdzie stał to niedośc że nie mieli by jak inni dojśc do ciała to jeszcze by mógł chociaż otworzyc ciało od razu xD
|
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2005
Imię: Imargam
Gildia: Ekipa Misia
Świat: Furora
Poziom: 327
Skille: 104/102
Poziom mag.: 10
|
![]() Cytat z naszego Venta, kto podbije do ciala dostanie salwe na klate ;d!
Zdrowi na umyśle mają o wiele więcej wyobraźni niż ci, którzy są naprawdę chorzy. Wygadują głupstwa, wymyślają nieprawdopodobne rzeczy. Naprawdę chorzy są łatwo rozpoznawalni. Tkwią głęboko w swoim szaleństwie, osaczeni nim, bezsilni. Nawet szaleństwo ma swoją logikę.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Da Old school.
![]() |
![]() A Ty Ima, ze rycerz i salwy byś nie dał rady dać.. To poleciałeś po Deathscl~.?: d
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 09 2008
|
![]() Pozdrawiam moderatorów którzy trzymają się głupiego regulaminu. Na tibie.de speedy jest dozwolony i niczym nie różni się od tego forum... Jak ktoś ma dać wirusa to zrobi to na rapidshare czy innym, zanim mod usunie to nie jedna głupia osoba pobierze ale to chyba nie nasz problem. Większosć serwisów ukrywa rozszerzenie i dlatego należy zmienić regulamin, nie sądzicie?
Dzięki temu usunięto jeden film użytkownika który na 99,9% nie podmienia. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
|
![]() Cytuj:
![]() Chyba powinien się cieszyć, że nie ma bana, srsly. Nie jedna osoba w podobym przypadku dostała taki prezencik. Ostatnio edytowany przez Rybzor - 23-09-2008 o 18:22. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 12 2007
Imię: Xeremon
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 140
|
![]() Ale nic nie poradzisz. Moderatorzy tego forum, a właściwie osoby, które uważają, że nimi są, ponieważ dostali taką rangę (po czym posikali się z radości, ale to już inna historia), twierdzą, że ich zdanie jest absolutnie niezaprzeczalne i nikt nie ma prawa podnieść na nich ręki. Próba pokazania palcem grozi banem z etykietką "za obrażanie moderatora". Nie mam pojęcia jakim prawem dwóch rodzynków o nickach "Tompior" i "MPalar" ma jeszcze tę rangę, ale świadczy to tylko o administracji, jakich ludzi wybiera na odpowiedzialne stanowiska.
Co do regulaminu. Tak, owszem - jest do dupy. Działu zdjęcia i filmy, jak i zarówno ograniczenia dotyczące sygnatur. Nie wiem co musiało narodzić się w waszych głowach, aby doszło do takiej tragedii, jaką jest to forum, wraz ze "wspaniałą" ekipą moderującą. Za opinię możecie co najwyżej sobie samemu podziękować. Edit: A i właśnie, na forum gdzie ja mam moda, tacy unikatowi panowie z manią wielkości, stracili by swoją rangę szybciej niż 4xMS on Anni on pvp-e 7.92. @Movie Spaaw tylko ssa wastował. Spokojnie by mógł Ghaza zbloczyć bez nich, gdyby miał ogarnięte sio... Ostatnio edytowany przez Xr3 - 23-09-2008 o 19:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Łódź
Profesja: Royal Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 205
|
![]() Cytuj:
@edit Co do modow, przylaczam sie xD! Ostatnio edytowany przez poreda - 23-09-2008 o 20:11. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 07 2008
|
![]() #Xr3
wyjąłeś mi to z ust BRAWA DLA TEGO PANA !!! trafiłeś w samo sedno , idealnie podzielam Twoje zdanie obstawiamy ile zgarniemy ptk za to ? czyt. za wyrażania swojej opinii Tompior jest mega ponieważ jakiś czas temu dostałem bana za post sprzed pół roku ~ #movie sux medzik : ( ale akcja nie zła |
![]() |
![]() |